אתם לא חכמים במיוחד אבל...

dekay84

New member
אתם לא חכמים במיוחד אבל...

ננסה שוב... השיר בפרומו לאוסי בערוץ 10 מבוצע ע"י גבר. ולכן המבצע הוא לא "קלי אוסבורן". ערוץ 10 אינו ערוץ "יס וויקאנד"- עוד נקודה מעניינת. עכשיו מי שכן מזהה את השיר הזה ויודע שמו או את שם האומן (שוב לא אישה גבר...) בבקשה אני חושב שיש פה לפחות עשרה אנשים שרוצים את השיר הזה. בתודה.

TheCharm

New member
גם אתה לא חכם במיוחד

מי שביקש את השיר ביקש את השיר שבפרסומת לשידורים החוזרים שמשודרים בימות השבוע של יס וויקאנד. לפני שאתה משחק אותה חכם גדול, אה, שים לב שאתה לא יוצא טיפש גדול.

dekay84

New member
כנ"ל

ההודעה שמעליי של cocito או משהו כזה מתייחסת לערוץ 10 מה גם ששאלתי את זה פה כבר וששאלתי שאלתי על ערוץ 10 וגם בהודעה הזו התייחסתי לערוץ 10 אז במקום להתווכח תנסו לעזור... לא טענתי שאני חכם... פשוט אתם יותר טפשים ממני... או משהו כזה... get down to buisness אף אחד לא מכיר... והבחורה שהגיבה שאם אני כזה חכם שאומר את השם של המבצע... לא נראה לי שאני צריך לומר שאת הכי טיפשה פה (ממי שהגיב להודעה הראשונה)... אז פשוט כתבתי את זה שכולם יראו וידעו לפעם הבאה שתכתבי משהו מטומטם. אולי כדאי שתתחילי לקחת כדוריות אבץ כתוסף מזון שלא יישרפו לך יותר מדי תאים תוך כדי נסיון לחשוב על משהו חכם להגיב להודעה הזו...

TheCharm

New member
ולכל האנשים שבאו בטענות-

מבינים מה זה הוטניקים עוינים?!

Nitzan122

New member
כן כי

מנוי ליס לא היה יכול לעשות דבר כזה בחיים כי כל היסניקים הם מלאכים מושלמים והוטניקים עוינים, נו באמת תעשו טובה...

dekay84

New member
אני מנוי ליס

לפני שהתחילו לשדר את התכנית. עוד דבר הוא שאף אחד פה לא צריך להיעלב או משהו כי בסה"כ זה אינטרנט... ובלי עוינים כמו שקראת לי... לאף אחד בעולם לא היה טאקט או פדיחות אז... חייבים לי די הרבה (?), או שאפשר פשוט לתלות אותי על עץ גבוה- לא משנה. הבחורה לא הגיבה באמת בצורה נבונה אז זה היה מצחיק, וראוי ל"burn" די הגון. מגיע לה. גם לי היו הרבה יציאות דפוקות ברמות. וקיבלתי את זה בקלות. עדיין לא עניתם אף אחד לא מכיר? השיר בפרסומת הזו שנראה לי שהפסיקו לשדר אותה בגלל שהתחילו לשים את האוסי בימי שבת בערוץ 10 הוא רוק רומנטי כזה... בכ"ז מי שמכיר-ה או יש לו-ה מושג... בבקשה...

R i s a

New member
אין טעם לפגוע ../images/Emo4.gif

זה פורום משותף ללווין ולכבלים. זה לא ממש משנה, זה עלוב לקרוא לזה "הוטניקים עוינים" כי למשל *כל* היישוב שלי היה רק בכבלים, ועכשיו *כל* היישוב בלווין, זאת אומרת, Yes. ככה שזה תלוי באופי ולא בממיר שיש לנו על הטלוויזיה

TheCharm

New member
לראייה

אמנם הסדרה משודרת בלווין ובכבלים והגולשים פה הם גם של הלווין וגם של הכבלים, אבל לבל נשכח את הלוגו החמוד שמבצבץ לנו בצדו השמאלי של מסך הפורום.

R i s a

New member
סבבה, אבל למה לפגוע?

חוץ ממי שכתב את זה יש פה עוד כמה וכמה הוטניקים. ואני לא מגינה כי אני מהוט. אלא מהסיבה הפשוטה שאנחנו לא זקוקים למריבות בפורום.

../images/Emo112.gifהוא לא פגע.

רק התחילו השידורים בהוט, והופ, יש אחד שקורא לנו\להם\לכם "לא חכמים במיוחד". הוא אמר שיש, ויבואו [וזה היה ברור] הוטניקים עוינים, אבל לא כולם עוינים.

dekay84

New member
למה?

כל הישראלים האלה תקועים בדרמות של עצמם?! מה נסגר? קבלו ציניות קיימת בעולם! התנשאות קיימת בעולם- חבקו אותה... וזהו... חוצמיזה... עדיין לא עניתם לי לשאלה... אז אני מוותר. ועוד משהו- לא ראיתי פרק אחד בטלויזיה (הוט/יס ובמהלך התקופה היו ןלי שניהם) בשידור שלא ראיתי כבר שנה שעברה או אפילו יותר כבר מלפני שנה וחצי כי ראיתי הבל לפי לוח השידורים של ארה"ב מוריד וצורב לדיווקס... אז שששששששש... בהצלחה לכולכם בפיתוח ההומור שלכם.

Tinty

New member
רוצה להרשם לסדנת ההומור שלי?

עושה רושם שתצא מצחיק הרבה יותר ממה שהיית (או אתה, בהווה? אם יש בך טיפת הומור, לא שמים לב) עד עכשיו. התנשאות קיימת בעולם, לצערנו הרב. כשהיא קיימת ואנחנו מתעבים אותה, במיוחד כשהיא מופנית כלפינו, אין סיבה שנחבק אותה. מצד שני, אף פעם לא הבנתי גינונים של יצורים מוזרים כמוך, כך שההתנהגות שלך כנראה טבעית. (הא! חזרתי! סופסוף יש לי חיבור נורמלי לרשת, ואני לא כבול!
. ביום שלישי אני גם מקבל את המחשב שלי בחזרה ופותח את העונה השלישית
).

אם אתה כזה חכם

אולי תגיד אתה מי הגבר שמבצע במקום לצחוק על כולם ולשחק אותה חכם

למעלה