אתם לא יודעים כמה שאני שמח!!!!

tetris6

New member
אתם לא יודעים כמה שאני שמח!!!!

שמאצתי פורום סוף סוף שעוסק בקומיקסים!!!!!! אגב אני צריך עזרה! אני מחפש תוכנה טובה לעשיית קומיקיס במחשב!!!!!!!!!!! כי אני ואחי עושים קומיקס ואנחנו צריכים תוכנה!!!! אשמח אם אקבל תשובות!

ben kanobi

New member
אין תוכנה

בעיקרון משתמשים במחשב רק לצביעה ללטרינג כמובן שאתה יכול גם לצייר, אבל אתה צריך יד מאוד (מאוד מאוד מאוד) יציבה והרבה סבלנות ובכל מקרה, כל תוכנת ציור תספיק (עדיף פוטושופ)

לא נכוווןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!

יש תוכנה טובה מאווווווד! ראיתי בטק טי וי הראה את זה הסיני הזה call for help הוא הראה שאפשר לשים רקעים אפשר לשים כאלה כתוביות של באנג טראח וכאלה וגם כל מיני בועיות ועוד מלא דברים!! אני מחפש את התוכנה הזו כי ממש אין לי מושג מה השם שלה....

Bishnet

New member
חחחחחח.. הסיני הזה.....

קוראים לו ג'ורג'... או ג'יימס... או משו עם ג'... חחחחחחחחחח.... בכל מקרה, יש תוכנה כזאת לקומיקסים ב-Windows 98, תוכנה דיי נחמדה, אתה בוחר דמות, בוחר לה הבעת פנים, בוחר רקע, וגם בועות דיבור... אתה לא יכול לצייר דמויות משלך, אבל נראה לי שאפשר להוריד דמויות מהאתר הרישמי... תחפש את זה... זה איפשהו ב: התחל > תוכניות > ...

לא התכוונתי לזאת זאת אני יודע מה...

זאת ב-98 זה התחל---תוכנות---עזרים--עזרי אינטרנט---אינטרנט צ'אט יש אחרת!!!!!

ailag

New member
לא! לא, לא ושוב לא!

כבר ראיתי קומיקסים שנכתבו עם התוכנה הזאת. הם היו מפגרים. מאד. חייבים ציורים עצמאיים לקומיקס, אחרת - למה שלא תכתבו סיפור קצר במקום? גם טוב. חייבים גם עלילה. טוב, זו דעתי.

tetris6

New member
אז מה אתם ממליצים לי לעשות!

חוץ מי זה בטח אחד מפה גאון במחשבים! וחשבתי לי שאם יהיה איזה אחד שיבנה פה תוכנה אני לא צוחק הוא יעשה מזה כסף טוב אם יש מחסור כזה של תוכנות קומיקסים!!!!!! ואני צריך ליצבוע דרך המחשב זה דיי מבאס!

chatenoire

New member
תכנות קומיקס

יש מחסור בתכנות קומיקס כי אף אחד לא באמת צריך כאלה. גם התכנה הכי מתוחכמת לא תוכל להשיג את היצירתיות והגמישות של ציור ידני, וגם אם מישהו יצליח ליצור קומיקס מצליח בעזרת תכנה בלבד, לקוראים שלו ימאס מאוד מהר לראות את אותם הציורים המתוכנתים. אתה יכול ללמוד לצייר.

ailag

New member
מה אתה צריך?

בוא נחלק את הקומיקס לחלקים ותגיד מה יש לך ומה אתה צריך. הנה חלוקה אפשרית: - סיפור (עלילה) - "תסריט" - ציור (פנסילינג ואינקינג) - צביעה - כתיבת הטקסט בבועות דיבור (לטרינג) השניים הראשונים, לטעמי, צריכים לבוא מהכותב ולא מתוכנת מחשב. בלעדיהם אין קומיקס. הוא פשוט לא בא ממך. (הרי קומיקס = ציורים שמספרים סיפור..) השניים האחרונים (במיוחד הצביעה) אמנם לא -הכרחיים- כדי שהקומיקס יהיה סביר (גם אני לא אוהבת לצבוע..) אבל הם כן נותנים טאץ' אישי (גם הלטרינג, אגב). אם אתה מתחיל, אפשר פשוט לצבוע שטחים במחשב עם תוכנה פשוטה. זה יעבוד. זה לא יהיה הקומיקס הכי טוב שקיים, אבל זה יעבוד. גם הלטרינג. פשוט בוחרים פונט יפה וגמרנו. יש גם אתרים עם פונטים ואפילו עם בועות דיבור. אז לא ממש צריכים תוכנה שמוקדשת לציור קומיקס.. (לדעתי)

nirmatarasso

New member
יש לך פה לינק

לתוכנת קומיקס אוןליין http://www.stripcreator.com/make.php היא מאוד מאוד מוגבלת וזה מה שאפשר לקבל כשאתה מחפש תוכנה מאוד ספציפית. אפשר לפשט את הדברים: אם אתה מחפש תוכנה יותר טובה (אני מניח שכן) אתה צריך תוכנה שאפשר לאייר איתה ואפשר להוסיף בה טקסט. יש מאות תוכנות כאלה בשוק. אני ממליץ על פריהנד ופוטושופ. אם יש לך בעיה לצייר עם העכבר, תקנה וואקום, שזה בעצם עכבר\עט

The Flash

New member
קוראים לו רוג'ר!!!!

אני מת על call for help ועל the screensaver תוכניות מעניינות! כן...גם אני מהאנשים החדשים!

Bishnet

New member
גמני מת על התוכנית הזאת!

כריס פרילו הזה הוא חתיכת פסיכופתתתתתתת!!!!! אבל הוא מנחה מזה טוב....

רגע!

שכחת את קאט שוורץ!!! וגם אקסטנדד פליי עם אדם ססלר זו תוכנית טובה!! ואל תשכחו את החברה בחדשות של טק טי וי! ואת בראט לארסן עם עצות המאאאאאק!!!!!

Bishnet

New member
../images/Emo3.gifבראט הוא כזה הומו../images/Emo34.gif

אבל הוא קורע אותייייייי...

The Flash

New member
חחחח אהבתי שכריס ירד עליו חחחח

הוא חיקה אותו כזה מצחיק זה רק אני או שהפורום הופך להיות פורום טקטיוי??? חחחחחח

למעלה