אתם לא יודעים מה קרה...

Hii BiTcH

New member
אתם לא יודעים מה קרה...

כל המשפחה שלי הדיכאון... שמעו את הסיפור: ונוס,הכלבה שלי ואני ירדנו למטה לטיול אתם יודעים.. ולפני שאני הורדתי אותה הרבה זמן לא הורידו אותה והיא כבר ממש רצתה לצאת.. טוב ירדתי איתה למטה טיילנו קצת ואז ראיתי שתי בנות שאני מכירה כאילו הן מהשכבה שלי אבל אני לא ממש חולה עליהן בואו נגיד... אז שהכלבה שלי עשתה את צרכיה (כן כן..) שיחררתי את הרצועה לרגע..כי אני יודעת שהיא ממושמעת ושהיא מקשיבה לי..לא יודעת מה קרה לה היא התחילה ללכת אל ילדה אחת שקוראים לה שני ושני התחילה לרוץ וונוס (הכלבה שלי) אחריה.. ונוס התחילה לתפוס לה את החולצה וקרעה לה אותה וגם את הז'קט ואז שני נפלה וונוס תפסה לה במכנס ולא עזבה והיא ממש נלחמה איתה ואני הסתכלתי מהצד ולא ידעתי מלעשות..(לפני שהביאו לי את הכלבה ממש פחדתי מכלבים,היא כבר חודש איתנו והפחד דיי עבר אבל עדין שראיתי את זה שיקשקתי) בסופו של דבר איזה ילד בא לעזור ובסוף ונוס נרגעה והפסיקה עם הנשיכות.. שני וחברה שלה הלכו הביתה ואני גם.. כולנו ממש היינו בהלם ממה שקרה ואז שהגעתי הביתה...אמא של שני התקשרה והתחילה לצעוק עלי (ברור שמה שאני שמעתי היה בלה בלה בלה בלה בלה אבל בכל מקרה) כל המשפחה של שני באו אלי הביתה והתחילו לצעוק ולהגיד דברים מטומטמים כמו:"אם הילד לא היה בא הילדה(שני) הייתה שוכבת על הרצפה מתה" (פחח) קיצר...לקחו לנו את הכלבה להסגר של שבוע...1000 שקל קנס+לשלם על הבגדים שלה+זריקה שהזריקו לה... פשוט סרטטטטטטטטט ונוס הלכה לפני עשרים דקות ככה ואני פשוט בדיכאון...:(

Hii BiTcH

New member
הדיכאון=בדיכאון

ונוססססססס אני אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

Hii BiTcH

New member
תודה שאתם מגיבים באמת

מדברים על הכלבה שלי אנשים!!!!!!!!!!!!

cobainos

New member
ממממ...בסה:((

אני יודע שזה קשה מאד..אני זוכר שהכלבה שלי נשכה איזה אחד ומתתי מפחד שהוא יתקשר להסגיר או משהו...

lior311

New member
מגיע לכולכם....

יש לכם מושג איזה פחד זה שכלב נושך אותכם? מה זאת החוצפה הזאת לשחרר כלבים, ועוד לא לעשות כלום שהם נושכים מישהו! תיכף עוד תאשימי את מי שהכלבה שלך נשכה זה ממש ממש
אותי!

cobainos

New member
אז ככה...

אתה צודק,לא משחררים תכלב וצריך לעשות משהו כשהוא נושך...צודק 100% אבל הילדה בדיכאון אז ניסינו לעודד אותה בקשר לכלבה שלי,זה מקרה שקרה אצלי בבית אחרי שהוא התגרה בה..אז לא מגיע לי כלום. אבל אתה צודק גנית...כשהיא תחזור אל תשחררי אותה ברחוב...

Ignition

New member
מגיע לכם

ירבו אנשים שלוקחים כלבים.. את לא מתביישת? מה את משחררת את הכלבה שלך ברחוב ? צריך שתשלמו קנס יותר גדול לדעתי עוד יצאתם בזול חבל שמישהו לא ירה בכלב. אל תשחררו את הכלבים המסריחים שלכם ברחוב שאנשים אחרים הולכים בו ,אני לא צריך שאיזה כלב מזדיין ילקק אותי או יבוא אלי. שינשך אותכם בבית.

cobainos

New member
תקרא תתגובה שלפניך...

ורואים שאתה בן אדם קר מנוכר ואנטיפת..."חבל שמישהו לא ירה בכלב" לכלבים אין כוונות רעות בד"כ...הכלבה שלי נשכה אחרי שהתגרו בה,מתוך הגנה עצמית ובבית שלי(כמו שכתבתי ואמרתי לך לקרא) והכלבה של גנית היא גורה שלא ממש יודעת מה היא עושה (כמדומני ותתבטא יותר בכבוד,זה לא מקום לשפת רחוב מגעילה מה זה "הכלבים המסריחים שלכם","כלב מזדיין"...גועל נפש של שפה יש לך

Ignition

New member
תגובה

לא אנטיפת ולא קר , זה היה מעצבים שכולכם מרחמים על הילדה שהכלבה של נשכה מה עם הילדה שנשכו אותה? היא הקורבן פה ותאמין לי שאני יודע מה זה , אומנם לא נתנו לי נשיכה רצינית אבל רק העצבים מזה שאנשים משחררים את הכלב שלהם ברחוב זה מספיק. אה ועוד משהו אל תחנך אותי.

Hii BiTcH

New member
יווו איזה אנשים מגעיליםם...

אז שחררתי את הכלבה סו???????????? אז עשיתי טעות מה אתה רוצה יא אפס קטן לא התכוונתי שזה יקרה ופחדתי לעשות משו מה אתה לא מבין אה??? אני בדיכאון ותאמין לי שאני לא צריכה את התגובות המגעילות שלך:"חבל שלא ירו בכלב" חבל שלא ירו בך טמבל..

Annoyed

New member
תגידי לי את לא מתביישת?

מה את משחררת את הכלבה המסריחה ברחוב! במיוחד אם את לא יודעת להשתלט עליה כמו שצריך?? את היית רוצה שיקפצו עליך ככה ברחוב ויבהילו אותך?? יש לי דייר בבניין שמשאיר את הכלב המכוער והענק שלו בלי רצועה וכל מי שנכנס לבניין הכלב מזיין אותו ונובח! שיעיף את הכלב המסריח!למה אני צריך לפחד שיקפצו עלי כלבים!! כל בנאדם שמשחרר את הכלב שלו במקום שהוא לא פתוח ויש הרבה אנשים והוא יודע שהוא לא יוכל להשתלט על הכלב המסריח שלו, מגיע לבעל הכלב ולכלב שירו בהם....כן כן, אני מדבר בטיפשות ואני טמבל..יופי.. לא כל אחד אוהב כלבים, לא כל אחד הוא מהאנשים שמוצצים לכלב תזין כל הזמן, כולה חיה מסריחה, תרחיקי אותה מאנשים או בסוף יזרקו אותה עליך בחתיכות! עאלק בדיכאון..איזה מפגרת..

Hii BiTcH

New member
בואנה יא חתיכת דפוקקק

אני גם לא "מהאלה שמוצצים לכלב ת'זין" יא מגעיל אני גם הייתי מפחדת מכלבים ואני הורדתי אותה בלילה שאין הרבה אנשים ברחוב וכל זה קרה לא בכוונה.. אם היית לידי עכשיו הייתי דוקרת אותך טמבל

Hii BiTcH

New member
בואנה יא חתיכת דפוקקק

אני גם לא "מהאלה שמוצצים לכלב ת'זין" יא מגעיל אני גם הייתי מפחדת מכלבים ואני הורדתי אותה בלילה שאין הרבה אנשים ברחוב וכל זה קרה לא בכוונה.. אם היית לידי עכשיו הייתי דוקרת אותך טמבל

../images/Emo107.gif זה גם ייצור חי../images/Emo66.gif

מגיע לו גם לחיות ולא להיות כל הזמן קשור ברצועה. ומה זה האמרות האלו
מה קרה לילדה
אפשר לחשוב.

צומיש

New member
הלו הלו....

זה שאת לא אוהבת כלבים!!! לא אומר שאסור להם להסתובב מה זו השפה הנגועה הזו... לי שי כלב כל השכונה חולה על הכלב שלי ואם את רוצה לשחרר את הכלב שלך ואת יודעת שהוא מתפרע שימי מחסום... ואנשים שלא אוהבים כלבים ורוצים שיהרגו אותם צריך לסתום להם את הפה כי לא צריך להיות להם זכויות כמו שהם לוקחים את הזכויות של הבעי"ח!!!

BaS†ArD

New member
../images/Emo7.gif ונוס../images/Emo70.gif

אני מזה מזדהה איתך
זה נורא וזה חרא
לקחו עכשיו את הכלב של החבר שלי בגלל שהוא נשך את בעל הכלב השני שהם הלכו מכות פעמיים ויש להם קרעים וחתכים ובקיצור
אם מישהו מכיר את הכלבים של ויניק ידע.. הוא בהסדר והוא גם בדיכאון :( אומרים שהכלב הזה לא נשך אותו שהוא סתם אומר כי במקרה שחבר שלי נשך אותו הבעלים הם די קרובים שלי והקרובים האלה זה המתופף מדיאליזה מארץ הפלאות היה פה מודעה קודם אולי תכירו אותם :) בקיצור חבל שזה קורה ותהיי בסדר

מה זה?? מה זה???

כולכם דפוקים,אתם לא רואים שאין פה צד צודק! הילדה ששיחררה את הכלבה לא ידעה שזה יקרה,אוקי והיא משלמת עכשיו.אבל כולה טעות הילדה לא מתה! פשוט אל תתרגשי ממה שאומרים לך! את שילמת,וזה בסדר גמור. כול הצעקנים פה אתם סתם כלומניקים,ניראה אותכם במצב כזה!!!!!

למעלה