אתם לא מאמינים מה שמעתי ברדיו

אתם לא מאמינים מה שמעתי ברדיו

אני כרגיל יושב ושומע את תוכנית הרדיו האהובה עלי: "היפ - הופ עולמי" ומשמיעים בתוכנית הזאת כל מיני שירים של היפ - הופ וראפ מכל העולם. אז כמו שאמרתי, אני יושב ומקשיב לאיזה שיר ראפ אוסטרלי מקפיץ בטרוף ומיד אחר כך אני שומע שיר של להקה שכולנו מכירים. נחשו איזה להקה? טוב בטח אתם מבינים ששמעתי שיר של הדג. נחשו איזה שיר של הדג? טוב אין לכם מושג אז השיר ששמעתי הוא שלום סאלם פיס!!! והשדרן הגדיר את הדג ככה: they come from the middle east and they really want peace please welcome the Dag Nahash איזה קטע ששמעתי את הדג! חוץ מזה גם שמעתי את השיר של מוקי "האדמה בוכה"

lioryifrah

New member
../images/Emo41.gifוואי מגניב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

שיר ישראלי ברדיו בחו"ל!!!!!!!!! ועוד של הדג נחש!!!!!!!!!! ועוד השיר הראשון של הדג נחש!!!!!!!!!

ABHMK

New member
../images/Emo45.gifכבוד ישראלי..

במיוחד למוזיקה הישראלית... להיפ הופ הישראלי... ולדג נחש... ולכל המעריצים... וחברי הפורום...

שוס שני לדג בארה"ב!!!

הפעם זה יותר קשור לדוד גרוסמן אבל זה בגלל "שירת הסטיקר". ה"ניו יורק טיימס" פירסם כתבה על איך כתב גרוסמן את "שירת הסטיקר" ועל התעמקותו של גרוסמן בסטיקרים. ראיתי וקראתי את הכתבה במלואה והיא מעוד מעניינת. גם וואלה הבחינו בכתבה ב"ניו יורק טיימס" ופירסמו את זה. הנה קישור: http://mymusic.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=202&id=586919

FunkyGiraffe

New member
טוב הנה לינק לכתבה בניו יורק טיימס

הדג נחש מכים פעמיים ביום אחד בארה"ב באוקטובר סיבוב בארה"ב - תזכורת כתבה בניו יורק טיימס - כאן.

FunkyGiraffe

New member
שנה הקודמת היה סיבוב באירופה מטעם

מטעם הסוכנות היהודית באירופה אין לי פירוט מיוחד אני יודע רק שהיו הופעות באנגליה [בירמינגהאם]

זה לא עוזר לי. אני צריך הופעה ב

ושינגטון די סי ועם מישהו מהלהקה קורא אז תדעו שיש באזור ושינגטון די סי הרבה צעירים ישראלים שמעריצים את הדג (כמוני למשל)

RunNGun

New member
היפ הופ ישראלי די מפורסם

בעולם.... כבר עשו על זה הרבה כתבות וכאלה.... לטעמי יש לנו בהחלט במה להתגאות. כבוד רב לדג נחש!

למעלה