אתם לא מאמינים
צחוקים של החיים|!

Ze Colmeia

New member
אתם לא מאמינים../images/Emo70.gif צחוקים של החיים|!

עשינו אתמול רודת רחוב בקרית הממשלה (למי שמכיר בב"ש) קיצר הרודה להוטת שרים קופצים פתאום נכנסת לנו איזה זקנה לתוך הרודה ומתחילה לצעוק "תשע באב
יבוא עליכם
אתם לא מתביישים
" וצילמו הככככל
יאאאאאא זה היה כל כך מצחייייק
ובתכלס זה מזה צביעות כי היא יוצאת מהקניון (אחרי שופינג כזה...) ואז באה אלינו...אבל לא נורא היה כל כך מצחיק
אחר כך המשכנו בלי האטאבאקי ושיחקנו אנגולה בלי כפיים (התפשרנו) וגם עשינו רודת יום הולדת לESCOVA היה כזה טוב
מזה קרענו אותו
אני שיחקתי איתו גם ראשון וגם אחרון והוא בסוף פשוט עמד מולי מרוב שלא היה לו כוח
הוא כזה הרג אותי הוא כזה מולי עושה קוקוריניה וממשיך עם הג'ינגה...חחחחח דורון תיהיה לי בריא

DORA16

New member
....

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Escova

New member
"תשעה באב !!!! יבואו עליכם !!!!!!!"

אההההההההההההההההההההההההההההההההההה !!!! איך היא הורידה לנו את הרוח מהמפרשים... אז עשינו רודת דיכאון כזו, כולם ישבו, בנגלה און דא ברימבה שרים לאט, עצב דיכאוני... בסוף התאוששנו, וקמנו, עשו לי רודת יומולדת גם, סלטות (אך בועז, אתה על רצפת שיש !!!!), שטויות, היה טוב...

MerlinTheWizard

New member
זה אכן משעשע

אבל אני חייב להאיר שאומרים הודה בבקשה ממכם! וזה מזה מעצבן ה-9 באב הזה כי אין לי אימון בגלל זה מחר אוף!

Ze Colmeia

New member
הרי זה כזה שטויות../images/Emo70.gif

זה כל כך שטווית, ישבו שם מיליון אנשים שראו, מחילונים ועד לדתיים עם כיפות שחורות, אף אחד לא אמר כלום כולם נהנו מהמופע. ועוד אחרי שהפסקנו באו הרבה אנשים מהקהל וביקשו שלא נשים ונמשיך.

subliminalit69

New member
האישה הזאת כנראה מזההה דפוקה!!

9 באב... מה הקשר רק אסור להיכנס למים איזה מפגרת מה הקשר לקפוארה בכלל?

Ze Colmeia

New member
דוגרי../images/Emo70.gif

זה גם מה שאני אמרתי, אבל הם לא הקשיבו לי, אני אמרת "רגע תגידו, כתוב בחוקים שאסור לעשות קפואירה בתשע באב
, לא
אז בואו נמשיך
"

SHABBI THE 3rd

New member
כתוב בחוקים שאסור לשחק במחשב

ביום כיפור?!?!?!, לא ובכל זאת לא עושים את זה.

benny afro

New member
אסור לשמוח בתשעה באב...

אין חוקים מפורטים...וגם לא צריך שיהיו,אל תתנהגו כמו ילדים.

Escova

New member
הדר, זה לא רק מים...

זה אסור לאכול בשר, אסור להסתפר, אסור להתחתן, בר מצווה וכו וכו' וגם אסור לשמוח, או על פי התורה, יש להעמיט בשמחה... אבל אנחנו עשינו מצווה, יודעים כמה אנשים שמחנו ??? "מוכרחים להיות תמיד בשמחה" יודעים כמה רבנים אמרו זאת ??? היו שם אימהות חד הוריות שיושבות באוהל מחה, הן כול כך היו שמחות שבאנו, לא הסכימו לנו ללכת...

וואו איזה צחוקים

לכו לשכונה דתית ביום שבת, שימו אוטו עם דיסק של קפוארה ותעשו הודה. וואי, איזה צחוקים, יבואו כמה ויגידו לכם שזה לא מכובד. צחוווווקים תלמדו לכבד את האנשים מסביבכם, כמו שביום כיפור האימון שלנו הוא בלי מוזיקה כי יש שכנים, כך גם לא עושים הופעות בט' באב. הרבה אנשים ירגישו שזה זלזול מוחלט לעשות מוזיקה ושמח באמצע הרחוב, ביום שעבורם מבחינה דתית הוא יום אבל. אתם רק מוציאים לקפוארה שם רע של ילדים קטנים שלא יודעים לכבד את הסביבה שלהם, ועסוקים רק בכיף של עצמם. גרוע ביותר.

Ze Colmeia

New member
סליחה...

אבל היו שם אנשים מכל המגווני הדת מחילונים ועד לדוסים כאלה (עם כיפות שחורות) כולם ראו ונהנו, רק היא המשוגעת, וד"א אחרי שהפסקנו באו אנשים מהקהל שביקשו ממש ממש שנמשיך
וזה מול קניון, יענו אם אתה באבל אז מה אתה עושה בקניון

Escova

New member
קניון שניגן מוזיקה והפעיל מסחר...

אם יורשה לי להוסיף... וזה עוד היה רק בשבוע של תשעה באב' ולא בט' באב עצמו... אנחנו מאוד מתחשבים, תאמין לי... זה איזור ציבורי/חילוני/מסחרי... לא באמצע שכונת מגורים, לא סמוך לאיזו שכונת מגורים... מסחרי נטו !!! האישה במקרה עברה שם... זה לא שהמוזיקה שלנו הוציאה אותה מהבית.... (בניין המגורים הכי קרוב נמצא במרחק 100 מטר... הרחבה בקריית הממשלה, למי שמכיר...)

למעלה