אתם לא מבינים כנראה על מי נפלנו...

superdrink7

New member
אתם לא מבינים כנראה על מי נפלנו...

תסתכלו על העבר "המפואר" של החברה...

מעולם בחברת ישראמקו לא ספרו את המשקיעים...וכך גם עכשיו.

בחברת ישראמקו דיבידנד זו מילת גנאי ואסור להגיד אותה בפומבי...עם עובדות אי אפשר להתווכח!

לי יש רעיון...חברת ישראמקו הודיעה שלא תחלק רווחים...כי בלה בלה בלה...

בוא נשאל אותם מתי הם מתכוונים לחלק דיבידנד....יש תזרימי הכנסות עתידיים...אין בעיה לדעת מתי כן...

ואני מודיע לכם חגיגית שפה ייחשף אם כל הבלופים ונקבל תשובה שאין להם תשובה מתי.

ואין דבר כזה...יש מצבת התחייבויות ידועה...יש תזרים הכנסות ידוע...עכשיו שאלת השאלות היא מתי...

ולא נקבל תשובה גם על זה...

ואז כולם יבינו שהחברה בישראמקו לא רוצים לחלק דיבידנדים ובא לציון גואל!

חייבים לחשוף את הבלוף שהם עושים לנו...ואנחנו נצליח ורק בגלל שמזלזלים בנו!

superdrink7

New member
אנשים מבלבלים את המח על קידוחים וחרטות...

החברה לא עומדת בתכנית העבודה...אין להם בכלל מפעיל לקידוחים..

על מה אנשים חולמים פה...דניאל...דניאל זה שם של נביא ותו לא!

קידוחים...סיכונים... 5 שנים אחרי מציאת מאגר תמר ועדין לא יודעים מה יש בדניאל...

אין מפעיל...הכל בעלטה...אבל דניאל אחלה קידוח מבחינתם...עוד קידוח למשוך זמן...

זו השיטה שמה...

תתעוררו אנשים...

superdrink7

New member
משרד רואי החשבון מהגדולים בעולם יש לחברה...

מה הבעיה להפנות את המפקח שאלה פשוטה...

שלום אדון מפקח נכבד...החברה בישרה כי לא יחולקו רווחים...מתי אדני שהוא רואה חשבון

מהמשרדים הגדולים בעולם רואה מצב של חלוקת דיבידנד...

אין נעלמים יותר...יש הוצאות יש הכנסות...מתי???????????????

בוא נראה איך המשרד מהגדולים בעולם עונה על השאלה הזו...

superdrink7

New member
זה בנד אמר...אתם מחזיקים מבנד..גם אני

מי שקובע כמה מחלקים זה בכלל לא השותף הכללי.bend903/03/14 17:2343צפיות
זה רואה החשבון של השותפות ובהסכם השותפות כתוב בפירוש שחוות דעתו היא שקובעת. רואה החשבון כידוע זה גוף חיצוני, במקרה שלנו אחד מהמשרדים הרציניים ביותר, מספר 4 בעולם, סומך חייקין KMPG. אם מישהו חושב שמשרד כזה יעשה יד אחת עם מישהו כדי לרמות את המשקיעים הקטנים אז אולי כדאי שיחשוב עוד פעם. אולי פשוט כדאי להמתין לדוח השנתי ? 3 שבועות בסך הכל. הכל יהיה כתוב שם.

superdrink7

New member
יחלקו דיבידנד רק אחרי שידללו לנו תצורה..

עוד מעט נחטוף הנפקה לפרצוף וכולם יתעוררו מהשנטי בנטי שתקף אותם פתאומית...

זו שיטת העבודה שלהם...

טכניקום

New member
סופר ערב טוב

מתקיים כאן דיון במספר סוגיות א} האם דו"ח 2013 קביל עלינו "בבחינת כזה ראה וקדש " או שאנחנו חייבים לקבל הסברים מעמיקים לשאלות יסודיות ,

ב] פגסוס טוען בצדק לעלות כספית גבוהה שתדרש להעסקת עו"ד\ ורואה חשבון \ שיבדקו ויאמתו את הדו"ח ,

ג] בתוכנו "ישנה מחלוקת" האם "כסף הרווחים "ימשיך למנף את ישראמקו לקידוחים נוספים [ הזיכונות לקידוחים קימים מזה זמן רב ] ,

או שישראמקו תפנה לגיוס הון נוסף על כל המשתמע ,,[דילול \ כסף יקר \ מהיכן יגיעו הבטחונות להלוואות ? וכו ' ]

ד] חלקנו חושבים שכדאי ליצור "ישות משפטית חדשה לקידוחים בשדות אחרים , [ואנחנו נפנה את הרווחים מ2013 לאותן שותפויות ]

לשותף הכללי רעיון מסוג זה יסבך את החיים ,,[ דנו ע"כ בהרחבה ] לדעתי במצב הנ"ל ,של פתיחת שותף מוגבל נוסף ]

תהיה בקרה קלה יותר בזמן אמת על כל ההתנהלות , את הדבידנדים יהיה קשה להחביא בתירוצים שונים ומשונים ,

והכי חשוב במקרה של "כשלון ,באחד מאתרי הקידוח " ההון של ישראמקו לא יפגע ,

ה] חברנו באנד חושב שאנחנו חלק אינטגרלי של ישראמקו על כל מרכיבה וזו זכותו , לדעתו חשוב שלישראמקו יהיו מקורות הכנסה נוספים

לתמר , בשיחה טלפונית ביננו הוא הסביר היטב את עמדתו ובערך כך , אם מסתמכים רק על תמר וחלילה קרתה תקלה ,קיימת מערכת גיבוי

מבאר נוספת שהיא בבעלותנו , ובנוסף שחברה שלא ממשיכה "במומנטום של התגליות וההפקה הולכת ומתכווצת" ,לדעתי זו ראייה בריאה ,

השאלה כמובן האם ראייתו של באנד מתאימה לכולנו ? [לדעתי גם לחברנו פגסוס ראייה דומה ]

superdrink7

New member
ערב טוב טכניקום...

אנחנו בשלב איסוף הראיות...והשלב יימשך כמה שצריך...

אנחנו נפנה בקרוב שאלות הן לחברה והן למפקח...מן הסתם נצטרך לקבל תשובות...

בנוגע לבנד ..לא פעם הוא טען שאל לנו לבנות על דניאל...ומי אמר בכלל שיש שם משהו...וישראמקו

מחפשת בנרות שותפים לקידוח...ושמשון קטן...ועכשיו הכל התהפך והוא רוצה תגליות ועוד מאגרים...

גם אני רוצה עוד מאגרים...אבל לפני זה אני רוצה מה שמגיע לי ממה שמצאתי...לא בעתיד..בהווה!!

בזמנו כל פעם שהזכרנו את המילה דניאל הוא הוריד לכולם את האוויר ועכשיו מנפח בחזרה.

החברה כל כך החלטית בהודעה על אי חלוקת הרווחים...שתגיד מתי כן..

שתגיד שלא יבוצעו הנפקות עתידיות באותה החלטיות כמו שלא מחלקים רווחים.

מאגר תמר היא עובדה מוגמרת...המספרים קיימים...יש משרד רואה חשבון וכל השאלות החשבונאיות צריכים

להיות מופנים אליו...

הכתובת מזמן אמרתי היא לא החברה...היא המפקח!!

כמו שהבנת...אני ממש לא חושב כמו בנד...הפוך בתכלית ההיפוך!

למעלה