אתם לא מבינים מה הולך בכפר השעשועים#

אתם לא מבינים מה הולך בכפר השעשועים#

חילקו בעיתון עלון כזה,ויש מלא מלא מוצרים של האנה מונטנה שהביאו. ויש יומן שלה לשנה הבאה!#! חחח אני כלכך קונה אחד. ויש גם מבצע של משהו שזוכים בכרטיס טיסה+כרטיס להופעה בארה"ב!!@ יש פרטים בערוץ הילדים

Xx ziv tur xX

New member
../images/Emo45.gif D: ../images/Emo42.gif

ראיתי את זה D: יש מלא דברים, אפילו תיק XD

Selena Gomez

New member
שלחתי הודעה על הנושא הזה ב12:00 בערך../images/Emo142.gif

אבל אני מבינה שזה לא שלח
בכל מקרה, כתבתי שאני אנסה להביא פרטים על כך כדי שנוכל לנסות לזכות (או לפחות מישהי מפה)

pop128

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD

בדיוק ראיתי את זה שהייתי בים! איך התרגשתי XD חפרתי על זה לחברה שלי מסכנה D: עכשיו אני הולכת לראות מה זה המבצע הזה ובמה מדובר...

Selena Gomez

New member
הייתה על זה פרסומת בערוץ הילדים ../images/Emo142.gif

אמרו שיש על זה מידע באתר ערוץ המידע , אבל חרשתי את כל האתר ואין שם כלום !

../images/Emo45.gifהאמת שרציתי להשתתף../images/Emo14.gif

אבל בסוף ויתרתי, כי אין מצב שההורים שלי יסכימו לי...

../images/Emo45.gif

ויואו סביר להניח שאין הרבה שיודעים על הסדרה[אלא אם כן יחפשו המון בגוגל] אז כדאי לכן!

מה אמרתי?../images/Emo14.gif

שאלתי אותם וכזה בהתחלה אמא שלי - בטח, למה לא? אבא יבוא איתך אם תזכי ואז אני כזה שואלת את אבא שלי - אין בעיה, אבל איפה בחו"ל זה? ואני כזה - לאד'עת, לא כתוב, כתוב רק בחו"ל והוא כזה - והבית מלון כשר בכלל? ואז אמא שלי הצטרפה - נכון, זה בטח בית מלון לא כשר, ובלה בלה בלה (כאן כבר הפסקתי להקשיב) ואמרתי להם - טוב, לא משנה, גם ככה ידעתי שלא תסכימו...

לא נורא, גם ככה ידעתי שהם לא יסכימו../images/Emo14.gif

אז לא ציפיתי יותר מדי, אז זה בסדר:]

pop128

New member
אומייייגאד!

ראיתי כרגע את הבודדות ששלחו ..... זוועות עולם!

veredci

New member
קודם מתקבלים אח"כ כבר ערוץ הילדים יגיד ויוודא

איפה המלון ויבטיח שהמלון בסדר, חוץ מזה רציתי לעשות ויש ואני עובדת על זה אבל מה הקטע להודות לכל המעריצים? אם אני אנסה לעשות ויש אני גם אשיר אחד מהשירים של העונה הראשונה ואז יגיד תודה ובקיצור אם אחת מהפורום מתקבלת אז לזכור לפרסם את הפורום!

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo176.gifאיזה באסה..

ערוץ הילדים החרא הזה..כל דבר צריך לשלוח ויש! מה אני בת 10?! איזה ויש אני כבר יכולה לעשות..וגם אם כן אינמצב שאני זוכה :\ לעזאזל איתם..

למעלה