אתם לא מבינים מה קרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אתם לא מבינים מה קרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני עולה לי בבוקר לתומי במדרגות הנעות בתחנת לסטר סקוור ברכבת התחתית, פתאום אני קולטת שעומד לידי מישהו ומי זה יהיה מכל האנשים בעולם? ריצ'רד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אתם קולטים?!!?1 אומגאד!!!!!!1 מה הסיכוים?!?!!? אז עשיתי לו כזה :יו ריצ'רד! ואז הוא הסתכל עליי (הוא היה עם איזה בחורה אסייתית שם) ואומר לי "וול, הלו!!" אז אמרתי לו מה שלומך?? א\ז הוא אמר בסדר גמור מה שלומך?? אז אמרתי אחלה, ונקרעתי מצחוק ואז אמרתי לחברה שלי שהיתה איתי מי זה.. ואז הוא כזה עושה לי- את עוקבת אחריי או שאני עוקב אחריך?? וצחק אז אמרתי לו- לא! מבטיחה לך שלא ונקרעתי מצחוק שוב (זה היה פשוט הזוי!!!!) ואז אמרתי לו- עדיין לא לבשת את החולצה! והוא אמר- לא לבשתי להופעה אבל זה לא אומר שלא לבשתי אותה! ואז צחקתי ואמרתי לו ביי
(שמרתי על כבודי
) ואתם קולטים שהוא touched out עם האויסטר קארד שלו מעמד אחד ליד איפה שאני יצאתי עם האויסטר שלי????? אני לא מאמינה עדיין שזה קרה!!!!!!!!! ראיתי את ריצ'רד בטיוב!!!!!!!!!!!!

galoosh33

New member
חחחח איזה קטע.. מצחיקולה אחת

אני מתה על כאלה צירופי מקרים.. זה באמת נשמע ממש מגניב! תאמיני לי גית, נראה לי שלפי איך שזה הולך כרגע בסוף עוד תתחתנו או משהו... את יודעת איך אומרים, שהקו בין אהבה לשנאה הוא מאוד דק^^

חחחחח לא נראה לי ../images/Emo3.gif

אני עדיין לא קולטת שראיתי אותו פתאום בטיוב! זה היה כל כך הזוי!!! תמיד אני מסכלת לידי מי הבריטי החתיך כי הם תמיד חתיכים ונעים להסתכל עליהם, אבל פשוט לא האמנתי למראה עיני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יווווווווו מה הסיכוי!!!!

ואתם מדברים ביחד כאילו אתם מכרים וכבר מכירים אחד את השני שנים!! יוו הוא לבש את החולצה ^_^ יווו איזה חמוד!! ותהני היום בהופעה של קולדפליי :)

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני צוחקת מההודעה שלי
הודעה כ"כ פקצית. "יוו! יוו! יוו!" אבוי.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אז עכשיו את יודעת איך את מתנהגת כשאת פוגשת פתאום ברחוב אנשים מפורסמים... תמיד תהיתי איך אני אגיב במצב כזה...
ואני מאוד מקווה שהוא לא לובש את החולצה של קרייזי ריצ'רד ביום ספונז'ה

האמת שזה היה נשמע שהוא לעולם לא ילבש את זה

להופעה חחח אבל לא נורא האמת התנהגתי ממש נורמלי אני שמחה!

justin9

New member
חחחחח גדול!!!

לאחרונה יוצא לי לומר יותר מדי : "מה הסיכויים??" אז הנה פעם נוספת! מה לעזאזל הסיכויים??? אהבתי את השיחה הקצרצרה והקולעת הזו! כבוד לך ששמרת על כבודך
כמה COOL!!!!!!!!!!

sivanika

New member
מצחיק שזה קרה לך....

אני חדשה פה בפורום (היי!) אבל אני אספר לכם מה קרה לי ב 7 לדצמבר... הלכתי לראות את KEANE בהופעה אקוסטית בלוס אנג'לס (אני גרה פה עכשיו) והשבוע הזה ראיתי אותם 3 פעמים לפני... וב7 לחודש זה הייה הרביעית. בקיצור חניתי את האוטו בחניון... והתחלתי ללכת לכיוון מקום ההופעה (זה הייה בצהריים כי רצינו להיות מקדימה). את מי אני רואה פתאום בפינה של הרחוב? RICHARD! לשנייה חשבתי לעצמי "מה הוא עושה פה!?" זה הייה איזה 2 בלוקים ממקום ההופעה וממש מוקדם.... והוא הייה נראה שהוא מחפש את עצמו...חחח אמרתי לו " RICHARD?" הוא הסתכל עליי ואמר היי (הוא לא ממש הכיר אותי וזה מובן כי רק יומיים לפני הוא פגש אותי בהופעה אחרת ל 5 שניות...). אמרתי לו שנפגשנו ושהוא חתם לי על המקל תיפוף שלו שלשום אחרי ההופעה... חח והוא איחר לפגוש את האחרים במלון אז הוא דיי מיהר וחיפש מונית....קיצר הלכנו יחד את 2 הבלוקים...הוא שאל מה אני עושה בלוס אנג'לס....סיפרתי לו מה אני לומדת וכו וכו... הוא הייה כל כך נחמד כל פעם שפגשתי אותו :)

למעלה