אמבריי לנצח
New member
אתם לא מבינים מה קרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני עולה לי בבוקר לתומי במדרגות הנעות בתחנת לסטר סקוור ברכבת התחתית, פתאום אני קולטת שעומד לידי מישהו ומי זה יהיה מכל האנשים בעולם? ריצ'רד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אתם קולטים?!!?1 אומגאד!!!!!!1 מה הסיכוים?!?!!? אז עשיתי לו כזה :יו ריצ'רד! ואז הוא הסתכל עליי (הוא היה עם איזה בחורה אסייתית שם) ואומר לי "וול, הלו!!" אז אמרתי לו מה שלומך?? א\ז הוא אמר בסדר גמור מה שלומך?? אז אמרתי אחלה, ונקרעתי מצחוק ואז אמרתי לחברה שלי שהיתה איתי מי זה.. ואז הוא כזה עושה לי- את עוקבת אחריי או שאני עוקב אחריך?? וצחק אז אמרתי לו- לא! מבטיחה לך שלא ונקרעתי מצחוק שוב (זה היה פשוט הזוי!!!!) ואז אמרתי לו- עדיין לא לבשת את החולצה! והוא אמר- לא לבשתי להופעה אבל זה לא אומר שלא לבשתי אותה! ואז צחקתי ואמרתי לו ביי
(שמרתי על כבודי
) ואתם קולטים שהוא touched out עם האויסטר קארד שלו מעמד אחד ליד איפה שאני יצאתי עם האויסטר שלי????? אני לא מאמינה עדיין שזה קרה!!!!!!!!! ראיתי את ריצ'רד בטיוב!!!!!!!!!!!!
אני עולה לי בבוקר לתומי במדרגות הנעות בתחנת לסטר סקוור ברכבת התחתית, פתאום אני קולטת שעומד לידי מישהו ומי זה יהיה מכל האנשים בעולם? ריצ'רד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!