אתם לא מבינים....

m o r a m i r

New member
אתם לא מבינים....

כבר שלושה ימים ברציפות....דנה מושמעת בתוכנית הרדיו של ירון אשבל...או איך שקוראים לו אני שומעת רדיו בעבודה.. 103 FM ..... השמיעו פעמיים הכל זה לטובה.....פעם אחת מכת חום....ושלא נדבר על לאב בוי אני עובדת בשירות לקוחות...אתם לא מבינים אני חוטפת עצבים על לקוחות....ואז פתאום יש את השיר של דנה....ואני מזה מבסוטית פתאום אני נרגעת...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חח נו אז זה מעולה שדנה מושמעת הרבה :]

חחח מורני הרגת אותי שאמרת שאת נרגעת אחרי שאת שומעת ת'שיר שלה אחרי שאת מתעצבנת עליהם חחחחח
וואי וואי בטח לעבוד בשירות לקוחות סיוט חחח

m o r a m i r

New member
וואאיייי שני את לא מבינה...

מזל שיש את דנה.....היא מרגיעה אותי....חחחחחחחחחחחחחחחחחחח את לא מבינה איזה אנשים קרציות......זה לא יאומן....

m o r a m i r

New member
חחחחחח....שני תתארי לך מה היה...

מה היה קורה לי אם לא היו משמיעים את דנה.....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

m o r a m i r

New member
היום רבתי עם שני לקוחות פלצנים

קיבלתי מזה קריזה...והתחלתי לדבר אליהם בציניות בוטה כזאת והם התעצבנו עליי ואז.....היה שיר של דנה(הכל זה לטובה)...ואז הכל נרגע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

m o r a m i r ואת "יום הולדת" לא השמיעו גם.??

כי עוד לא יצא לי לשמוע ברדיו את "יום הולדת"
ואני כבר כולי ציפייה! השמעתי לידידה שלי את השיר,אמרתי לה (חח סליחה הבטחתי) שכמו "לאב בוי",ו"סרט הודי".. זה גם הולך לעשות גלים בקרוב..!! ושתחזיק חזק..!! חחחחח נ.ב יהיה לשיר "יום הולדת" גם קליפ? מישהו יודע??

m o r a m i r

New member
יריבון האחד --- לא יריבוש

אם היו משמיעים את יום הולדת...הייתי צורחתתתתתתתת בפורום עוד לא שמעתי את יום הולדת ברדיו....אני באמת מקווה שזה יהיה להיט כמו לאב בוי וסרט הודי

יש לך יום הולדת קחי לך מסיבה..../images/Emo25.gif

וואי וואי, איזו מסיבה תקחי לך בטח.. תרימי את כל השירות לקוחות..!! חחחחח

illuSion 18

New member
יא גם אני ככה שעבדתי כל היום הייתי ממורמר

ובלי כוחחח פתאום היו שמים דנה ברדיו מזה הייתה מעלה לי את המצב רוח חח

הכי אוהבת לישמוע את דנה במכוניות של ערסים

הכי אוהבת לישמוע ממכוניות שאני מיסתכלת מי זה הנהג במכונית ומנסה לעשות 1 פלוס 1 ולא מוצאת קשר זה מחמיא >>או קבוצה של 4 בחורות פרחיות ואין לי שום דבר נגד פרחות שרות את לב בוי בפול ווליום במכונית ליפני שלושה שבועות בדרך מחיפה לתל אביב ברכבת ישבו שני נערים כיסאות צמודים אלי ואחד מהם השמיע מהפלאפון את כל השירים של דנה אינטרנשיונל והוא לא הומו הקשבתי לדיבורים בניהם דיברו על כוסיות ודיבורים של גברים פעם כאלו טיפוסים היו מעבירים תחנה לא היו מוכנים לישמע את דנה אינטרנשיונל וחלילה שלא יחשבו עליו הומו רק לחשוב כמה האלבום האחרון של דנה פרץ גבולות ואהבה בכל המיגזרים וניראה לי שההודים עצמם חוגגים עים השיר סרט הודי באירועים אני חייבת לישאול תחברה שלי היא הודית ולאחרונה היו לה שני אירועים במישפחה מסקרן אותי כשהשיר מושמע איך ההודים רוקדים אותו>>גאווה להודים יאלה דנה באלבום הבא שלך תעשי משהו עים מיקצבים כורדים תביאי אותה בצלילי זורנה ודולה אני מבטיחה לך שהשיר יצליח לך בענק פירגון לכל העדות

illuSion 18

New member
חחח וואי !

את יודעת כמה פעמים שהלכתי ברחוב ראיתי ערסים שומעים דנה שבאוטו חחחחח אהבתי !

איך לא לאהוב זה מפרגן

משהו מצחיק בשעות המוקדמות של הבוקר ירדתי סיבוב עים הכלבים,ואז שמעתי בפול ווליום את השיר "סרט הודי" בתוך המכונית ישב החור בסביבות ה40 והוא שר עים דנה,בידיוק ברמזור אדום הוא קלט אותי ואז הפסיק לשיר ,ואז עלה לי התחלתי לשיר הרמתי לו קצת והוא חייך והיה מפסוט,אמרתי לו חופשי חופשי תמשיך לשיר ושאלתי אותו אים זה זה מרדיו או מדיסק אמר מהרדיו>אמרתי לו קדימה פרגן תיקנה את הדיסק אז הוא אמר לי את יודעת באמת שיר יפה דנה שווה ואני מבטיח ליקנות

למעלה