אתם לא מתארים לעצמכם כמה שנהנתי!!!

אתם לא מתארים לעצמכם כמה שנהנתי!!!

אאאאההה!!! איזה כיף היה!!! חזרתי הבייתה ליפני 2 דקות, סיימנו לפרק די מהר יחסית לזה שהתחלנו בשעה 12:00....
חוויות אני אספר מחר בבוקר, אחרי שאני ארביץ איזו מיקלחת של שעה-שעתיים ואשן לפחות 10 שעות, סתם כתבתי את ההודעה הזו שתדעו שלא נעלמתי לשום מקום....
6,5,4,3,2, חלוץ שיקמה 2002.... עכשיו הלכתי ליקרוא את ההודעות של השבוע האחרון... נועה, שכבר לא חמשושית!!!

אוף, אני לא יכולה להיתאפק!!!

אין לי כוח ליקרוא עכשיו את ההודעות, נעשה את זה בבוקר, אני חייבת לספר קצת חוויות.... זה הולך להיות בבאלגן מטורף אז תיתחשבו בשעה ובמידת העייפות: זומ הייתה השנה הראשונה שלנו בחלוץ!!! |כפיים| בניגוד לכל השנים החלוץ היה רק יומיים אז עבדנו ממש חזק, אני הייתי בצוות שער והרמנו את השער הכי יפה בעולם!!! זו הייתה חללית עכביש כזו עם רגלים זזות, ובמפנים היה מוט שאפשר להיתתגלץ´ עליו - אבל לא זכינו... למה שניזכה.... שיקמה אף פעם לא זוכים תמיד דופקים אותנו בהנהגה!!! זכינו מקום שני על מיטבח ומקום שני על חזות ומקום ראשון על הדרכת ו´ וזהו... היה לנו יום ירוק במחנ"ק, אני הדרכתי את כיתה ד´ (עולים לה´) והם היו דווקא סבבה, המדריך שלהם עכשיו מנסה לשכנע אותי לקחת אותם שנה הבאה ובשיבוצים ביכלל ביקשתי ז´ ואני ממש לא יודעת מה אני רוצה מעצמי!!! פשוט לא יודעת מה לעשות... תעזרו לי.... ויש לי רק את מחר להחליט כי הולכים לשבת מחר על השיבוצים. והמרכז שלנו עוזב
איזה באסה זה... למרות שוהא מרכז רק שנה וחצי אני לא מסוגלת ליזכור את השבט ביעלדיו, פשוט אי אפשר שבט שיקמה בלי רן האוזן זה פשוט לא שבט... אבל מה שקצת ממתיק את הבאסה זה שמי שהיה המדריך קורס שללנו הולך להיות המרכז!!!
והוא פשוט אחלה בנאדם! אני מקווה שנהנה איתו לפחות כמו עם האוזן... למרות שעכשיו הוא כבר לא יהיה המדריך שלנו אלא של כל השכב"ג והוא בטח כבר לא יהיה סחבק איתנו ויתחיל לישמור מרחק... אז אני לא יודעת עם כל הסיפור הזה טוב או רע, בנתיים זה לא ניראה משהו... והשמיניסטים עוזבים - ממש קשה לדמיין את השבט שלנו בלי השמיניסטים, הם אלו שהרימו את השבט, אבל ככה זה תמיד השמיניסטים עוזבים... מיתגברים...אבל יש שתיים שבאמת קשה להיפרד מהן אחת שהדריכה אותי בז´, היא פשוט בן-אדם ענק... אין עליה... היא כזו חמודה וסבלנית (היא הדריכה השנה קבוצה של אקי"ם) ואני כל-כך אוהבת אותה!!! איזה באסה להיפרד מימנה....
והשנייה היא המדריכת קורס שלי, שגם הדריכה את השיכבה שלי בז´ והיא גם המרכזת הצעירה, יוהו... רק מלחשוב על זה שהולכים להיפרד מימנה בא לי ליבכות... היא אחד האנשים הכי מדהימים, בעצם הכי מדהימה שפגשתי... (מי שהיה במחזור שלי במחנ"ק אז היא הנחתה את המיסדר ההנהגתי) פשוט אין מילים לתאר אותה.... אין.... את כל הדברים הטובים שיכולים להיות בבן-אדם יש בה... מונוסון -כולם יודעים כמה כסף יש למונוסון האלו, השנה הם הוציאו כובעים, בנדנות וחולצות, מרוב שהכובעים והחלוצות היו יפים פשוט לא נישאר להם כלום... אתםפ רואים את כל השכב"ג שלנו ומלא אנשים בהנהגה מיסתובבים עם כובעי בוקרים של מונסון - ולהם עצמם לא נישאר, כנ"ל החולצות... אפילו חיברנו על זה שיר: הכובע שלי ממנוסון, ממנוסון הכובע שלי, לולא היה הוא ממנוסון היה עולה הרבה כסף... שרנו את זה במיסדר ההנהגתי ובסיבובים שבט שלהם - היה ממש כיף... בסוף לא נישאר להם כלום והם הלכו ליבכות למכז שלנו, שביאס לנו ת´צורה ואמר לנו להחזיר את כל הכובעים... איזה מעצבן זה היה!!! אבל מילה שלו זו מילה וכולם כמו ילדים טובים החזירו את הכובעים שלהם... אבל את החולצות הם שכחו לבקש
וכימעט שכחתי עוד משהו, יום אחד בשעה של המיסדרים השיבטיים שומעים רעש בשמיים מרים ת´ראש ואופס.. מה יש שם מצנח שכתוב עליו "שבט מכבים" כמה כסף יש לאנשים האלו!!!! במשך איזה שעה הוא היסתובב מעל כל היער ושיגע לנו את המוח... כ"כ רצינו להפיל אותו, אבל איך אפשר... בסוף אמרנו שנכין עפיפונים (וגם לזה בקושי יש תקציב) ניכתוב עליהם "שבט שקמה" ונעיף אותם בשמיים... טוב, מספיק זיבולי מוח להודעה אחת, אבל שלא תחשבו שניפתרתם מימני כי בקרוב יבואו השלמות... נועה, הילדה הכי מאושרת בעולם!

יואוווו היה כזה שווה!!!!

למרות שהחלוץ והפרוק היה חתיכת קריעת תחת אבל זה היה שווה כל רגע!!! והשבט שלי (עמית שוהם) זכה בדיי הרבה פרסים: 1. מקום שלישי כללי! 2. מקום ראשון תורן 3. מקום שני נקיון ובטיחות 4. מקום שלישי צופיות 5. מקום שלישי מטבח 6. מקום שלישי הדרכה ז´ וזהו.. נראה לי :) בקיצור היה פצצות וחבל שנגמר... ה-
שעברו מעלינו כל חמש דקות בערך שיגעו לי את השכל אבל מתרגלים עם הזמן... ובמקלחות היה כזה מצחיק (וקר!) התקלחתי לפחות פעמיים ביום כי מתתי מחום... ואיך יכולתי לשכוח את ה-
האלה כולי עקיצות... אבל למרות כל זה נהנתי מכל רגע ואני רוצה עוד פעם!!!!! והיום הערב שיבוצים... ואחרי זה עושים לנו "טקס" כניסה לשכב"ג- הולכים לפוצץ אותנו בביצים וקמח ושאר הגועל ולבנים בטח יביאו מכות... אבל חפיף הכל ברוח טובה :) אז למי שיוצא למחנה קיץ ביום רביעי לא לשכוח אל-תוש ואטמי אוזניים... תהנו לפחות כמו שאני נהנתי!
נטע.

איך שכחתי את המטוסים!!!

וואו!!! זה היה מעצבן!!! משעה 10 עד 16 כל חמש דקות עובר מטוס שמפוצץ את המוח... זה שיגע אותי לגמרי... אחרי יומיים-שלושה כבר למדתי את כל לוחות הזמנים - המראות, נחיתות, סתם סיבובים... ומה שהצחיק זה שכבר שבוע עוברים לך כל הזמן מטוסים מעל הראש אבל עדיין כשיש רעש כ-ו-ל-ם הרימו את הראש לשמיים במבט מופתע כזה....
וכשהמטוסים נחתו הם היו מאוד מאוד נמוכים, ואני ישבתי לי בקצה החשמלית (6.70 מ´) והרגשתי שאם אני מרימה ת´יד אני נוגעת במטוס... זה היה ממש מגניב
ובלילה בין שבת לראשון (או בעצם ראשון לשני....) היה רעש נורא של מטוס, בחיים לא שמעתי כזה רעש חזק... כאילו העולם מתפוצץ... כל השכב"ג היתעורר פיתאום, בידחף עמוק עמוק לתוך השק"שים... זה היה ממש מפחיד!!! נועה. ובקשר ליתושים - כולם בכו שהם נעקצים כל הזמן למרות שהם שמים אלתוש בכמויות, ואני לא שמתי כלום ואפילו עקיצה אחת קטנה אין לי...

Mashina Girl

New member
ואאאאאאאאה ../images/Emo9.gif ../images/Emo28.gif

נועיתו´ש! איזו שיחה ניהלנו..מי אמור..חח
סתם,היה ב´מת הכיף שבכיף! לא התחרנו במבנים,לכן..לדעתי,הכי נהננו - כי לא היינו טרודים אם ננצח או לא. ויכולנו לעשות ת´מבנים איך שרצינו,בלי לתכנן כל פיפס מראש.. ולמרות שאנחנו שבט חדש - אפילו המדריכים שלנו [צוות ח´] זכו במקום שני בהדרכה לח´! בכל ההנהגה!! וזה נחשב לטוב מאוד..כי אנחנו דיי "כלום" לעומת כל הוותיקים! חוצמזה שבשביל שבט שנה שנייה ..בערך...ומחנ"ק שנה ראשונה [שנה שעברה יצאו השכב"ג של היום - שהיו קורסניקים <בכיתה י´!> ורובם בי"א היום,עולם לי"ב,ואנחנו,דולב,היינו זייניקים,כיום אנחנו כבר לא חטניקים,אלא קורסניקים,בערך!
] אז המחנ"ק של שנה שעברה לא ממש נחשב,כי עוד לא היינו שבט ממש. לא היו לנו חניכים וכו´,חוץ מדולב [אנחנו] שהיה לה מדריך אחד..אז רק יצאנו כדי לבדוק איך,וסבבה. והשנה כבר יש לנו מכל שכבות הגילאים,וזה נחשב ל-WOW! כי בתוך שנה עשינו שינוי כ"כ גדול בישוב הקטן הזה.. ובכ"ז ההנהגה העדיפה לציין ששבט יעד משנה שעברה התרבה ביותר ממאה אחוזים. ולדעתי הוא היה צריך לציין גם אותנו,סתם בשביל הרגשה טובה. וסתם לידע כללי - יעד זה ראשון - זה עיר! ואנחנו יישוב קטן .. ושנה שנייה רק! יעד - בטח שלא ! לא משנה
העיקר שנהננו!
, צ´ולי.

Mashina Girl

New member
מיייייייייייייייייייייט../images/Emo99.gif../images/Emo28.gif

מיט אני צכה לדבר איתך ועם שניר!! סתם כזה .. והאיציק נדלק רק לכמה שניות אז מעצבן אותי לדבר ככה!
פוף!! טוב,ננצל ת´פורום [סורי נועיתו´ש!!] -איך בסוף שניר נשאר? -מהההה שלומך מיטו´ש?! אהה...זהו
,

Mashina Girl

New member
גאאאאבי... ? ../images/Emo13.gif ../images/Emo28.gif

OK,יימסר. אם אני אראה אותו .. אם לא אני אגיד לאחותו [המדריכה השאווה שלנו!
שתמסור לו] רוצה תמונה של גבי?!
קיי - קבלי!
,

חחח יש לי את התמונה הזאת...

חברה שלי שגם מכירה אותו מצאה את זה באתר של הצופים ושלחה לי :)

Mashina Girl

New member
../images/Emo12.gif ..בובה .. ../images/Emo28.gif

יש לך מש´ו כלפיו?!
חחיחי.. ספרי ה-כ-ל !! [ואם לא פה אז במסרים!]
,

../images/Emo13.gif שיחה עלק...

תפסת אותי בפעם היחידה שהרגשתי ממש חרא במחנ"ק... כאב לי הראש כמו אני-לא-יודעת מה, דקה קודם ירדתי מהמיבנה כי הרגשתי שאם אני לא ארד אני פשוט אפול... ניראתי מסוממת לאללה ופשוט לא יכולתי לעמוד על הרגליים... הראש חלוץ שלי ראתה אותי מרחוק יושבת ועושה כלום ואז כשהיא היתקרבה ליצעוק עלי היא פיתאום שואלת: "נועה, את עומדת למות?"... אמרתי לה שבישבילה אני אחזיק מעמד, לפחות עד סוף החלוץ...
ואיך שניראתי אפילו כפיתה בגובה שני מטר היא לא הסכימה שאני אעלה לעשות... אז הלכתי כמו מלכה לישון בשעה 20:00 כשכולם נישארו לעבוד עד איזה 23:00... (אבל הבאסה זה שהפסדתי את הארוחת ערב הכי שווה במחנה - צ´יפס-המבורגר-סלט-בפיתה) אז בקיצור שלא תחשבי שאני תמיד ניראת ומדברת כמו מסוממת... זה היה רק אז
ולא היתחרתם במיבנים??? לא ידעתי... אבל באמת שמתי לב שהמיבנים שלכם היו לא משהו... לפי מה שאת אומרת באמת הגיע לכם הפרס ולא ליעד, אבל כולם יודעים שכולם מושחתים בהנהגה ולא צריכים לשים לב לפרסים שהם נותנים - ותמיד יש את השנה הבאה. נועה. נ.ב אפשר כבר להגיד שאני שישיסטית?

שאלה...!!!!!!!!!!!

חשוב שתענו עלייה! לפי מה שהבנתי הייתם ביער עזריקם... מי היה בשטח שנמצא משמאל לשער 3? (כשנכנסים משער 3, מי היה בשטח משמאלו)?

אנחנו ../images/Emo13.gif !!!

אנחנו - שבט שקמה אזור - היינו עד כמה שזכור לי משמאל לשער 3, ומימין לו היו מונוסון. למה זה כ"כ חשוב לך? נועה.

למעלה