אתם לא מתביישים

אתם לא מתביישים

תגידו לי איך אתם חיים אם אצמכם בגלל המלחמות והדעות המפגרות שלכם נהרגים ילדים תמים שבסך הכל רוצים להנות אתם לא קולטים באיזה מצב המדינה שלנו נמצאת!!!! זה נורא יפה לחיות בוילה שלכם ולהאשים את הצד השני. מה כבר שכחם מה היה להורים שלנו לפני 54 שנה 3000 שנה חיינו הגלות וכולנו יודעים שזה לא היה טוב אבל שאת קיבלתם את מה שמגיע לכם למה שתנסו לעשות את אותודבר לאחר להפך תקימו לידי העולם השלישי שהם חיים בוא וילות ותחייו כמו מיליונרים כדי שתעשו חשבון נפש עם עצמכם!!!!

Black Shark

New member
בוא אני אספר לך עוד משהו........

יש בטלוויזה/חדשות הרבה פעמים כתבות על הערבים/מחבלים ועל כמה שהם עניים בלי כסף לאוכל (חחחחחח....) אני דווקא מאוד אוהב לראות את הכתבות האלו,כי כשאני מבואס/עצוב אני אוהב לראות ערבים מסכנים שרוצים לאכול. המועדפים עליי אלו הילדים הקטנים. איזה כיף לראות אתזה,נכון?

....

גוש שלום גוש חרא מה שזה לא יהיה! בבקשה אל תכניס לפה דעות פוליטיות זה לא המטרה של הפורום!! אבל אם אתה מתעקש בבקקשה!! יש פה חברה שיאכלו אותך!!

זה רק מוכיח את רמת האיטלגנציה שלכם

אתם אשכרה חיים בבועה הקטנה שלכם אם הדבר היחידי שאתם יודעים לעשות זה לקלל אז עכשיו אתם לא רק גיזענים מסריחים ששכו את המקורות שלהם אלא גם טיפשים וחסרי ביטחון לגמרי אני מאחל לכם רק רע והאמן שיחזירו את אריאל ואותכם איתה ולמולדת או פלשטין אמרה שזה לא פורום פוליטי

תגיד, רוצה למצוץ לי?

אנחנו חיים בבועה שלנו?! אתם חיים בבועה שלכם, אתם חושבים שאם תחזירו שטחים יהיה שלום, איזה חשיבה ילדותית ומסכנה לא נראה לי שאנחנו טיפשים, כי בינתיים מי שנחלש במדינה הזאת זה גוש השמאל, לא הימין, הימין מתחזק, לכן, תנסה להגיד שכל העם טיפש ונראה אם לא יאנסו את אמא שלך אתה הוא הטיפש, אתה מתלונן שאנחנו מקללים, ורגע אחרי זה אתה אומר שאנחנו טיפשים- ז"א מקלל חזרה אני מאחל לך רק רע, אמן שתתפוצץ לאלף חתיכות יחד עם המחבלים שאתה כל כך דואג להם. ב"ה, הפיגועים יגיעו אלייך ואז תלמד איך לדבר

שמע גוש...

אם באת לעורר פרובוקציות מיותרות כאן, עדיף שתחזור למחילה שממנה יצאת!! זה לא המקום!!!! כאן זה פורום לתושבי העיר אריאל...אם לא נוח לך בבקשה אל תיהיה פה(אני מבקש בנימוס!!). אבל אני חוזר! אם בכל זאת אתה רוצה לעצבן אל תדאג אנחנו נגיב.....

אסאל עכשיו...

ברצינות!! אני דורש בתוקף שתחסום את המשתמש גוש שלום!!! הוא סתם מעורר פרובוקציות וסוטה מהתוכן והמטרה שהפורום מהווה!!!! הוא מקלל מסית ופוגע ברגשות...!! עכשיו אני כבר לא צוחק אני מבקש שתמלא את תפקידך כמנהל ראוי..כמנהל של פורום אריאל!! תראה קצת ביטחון וכריזמה אחי!!!!!אנחנו אחריך!!

אני רואה שאתה ממש יודע מה קורה בדינ

אם אתה לא קורא עיתונים אז יצא הצהרה שהפלשטינים מוכנים להקים מדינה מחוץ לגבולות 67 דוגמא לזה שזה יעבוד החזרנו את סיני ותראה הה!! יש שלום אם מצרים נכון זה לא השלום הכי נפלא בעולם אבל זה יותר טוב ממלחמה וחוץ מי זה עם יש איזשיהו סיכוי שווה לא? מה אתה מעדיף שימשיכו להרוג ילדים (ואני מדבר אל הילדים שמתים מהצד שלנו) קיללתי אותכם כי כנראה שזה מה שאתם מבינים ועובדה שעשיתי את זה קיבלתי תשובה יותר מיהומו או משהו כזה ואתה יודע מה עם זה מה שאתם אומרים אז באמת מגיע לכם מה שאמרתי לכם בניגוד לילדים המסכנים שלא עשו לך ולא לי שומדבר ובאות תודה הרסו להם את הבית בג´נין בקשר לזה שהפיגועים הם אצלכם : אתם בחרתם לחיות שם תתמדדו וחוץ מי זה מה אתה חושב שאין בטוח הארץ גם פיגועים רק שתדע שעבדתי ידידה בדולפינריום אז באמת תשתוק

טוב.....

תשמע לי עכשיו יא חתיכת יפה נפש מתרומם ותשמע טוב.....!!! אין לי כוח אליך ולדעות המזורגגות שלך!!!! אני כבר הערתי לך מספר פעמים ואתה לא הקשבת...אז תן לי להבהיר לך כמה דברים!!! קודם כל אני לא מאמין בעתונים...הדבר הכי נכון בעיתון זה התאריך והמחיר.... חוץ מזה תגיד מי אמר למה אמר..אז מה?!?! אז מה אם איזה פלסטיני מזדרגג אחד אמר שהוא מוכן לשלום..המנהיגים שלו לא מוכנים!! תן לי להזכיר לך כי ראשי החמאס והפת"ח(שדרך אגב הם מקור יותר מהימן אמרו כי הם אינם מסתפקים בשטחים אלה,אלא דורשים בעלות בלתי מעורערת על כל א"י). בקשר לשאלתך האם אני מוכן שיהרגו ילדים תמימים אז תשובתי היא ככה: זה שאני ימני זה לא אומר שאני צר אופקים ברברי וברוטלי ואוהב לראות דם..אם אתה חושב ככה אז באמת אבל באמת אין לך שכל ואתה סתם שופט בני אדם עפ"י מראה חיצוני בלבד או עפ"י דעות קדומות!!! אני לא מוכן להרג של שום ילדים בין אם פלסטינים או יהודים.. בתור היותי חבר בתנועת מולדת לא שמעתי כזה דבר מאף אחד...איננו תומכים בלהרוג אלה בשכנות המתבססת על הקמת המדינה הפלסטינית בירדן....שלא ייתכן ותקום עוד מדינה ערבית לידנו מאחר וירדן היא באמת המדינה הפלסטינית ששם יש רוב פלסטיני!!!! לכן אנו מציעים פתרון הטרנספר שהוא להעביר את האוכלוסייה הערבית בישע לירדן או למקום אחר בעולם.....! אני רוצה להזכיר לך שצה"ל לא הורס בתים בגלל שכייף לו הוא הורס בתים מכיון שהאנשים שיוצאים משם הם מחבלים שפןגעים באוכלוסייה של מדינת ישראל=פגיעה בריבונות!!! פגיעה בריבונות של מדינה דורשת מאותה המדינה לעשות הכל כדי לשמור עליה בין אם זה להרוג או להרוס בתים!! ותאמין לי הפתרון הזה יעבוד יותר מגדר ההפרדה המבישה הזו... אז בבקשה לפני שאתה קופץ כמו ילד קטן תחשוב!!!קצת!

ל מולדת או פלשטין

black shark:יש בטלוויזה/חדשות הרבה פעמים כתבות על הערבים/מחבלים ועל כמה שהם עניים בלי כסף לאוכל (חחחחחח....) אני דווקא מאוד אוהב לראות את הכתבות האלו,כי כשאני מבואס/עצוב אני אוהב לראות ערבים מסכנים שרוצים לאכול. המועדפים עליי אלו הילדים הקטנים. איזה כיף לראות אתזה,נכון? אז אל תגיד לי שאתה נגד וגם אתה רשמתה שאתה נהנה לחיות בוילה ליד החיות האלה אז לפחות אם אתה מאמין במשהו אל תנסה להיות פתאום פולטיקלי קורט בקשר למה שכתבתה בהתחלה הרשות הפלסטינית אמרה שהם מוכנים להקים מדינה מחוץ לגבולות 67 והם יצרו את כל השהידים. ואתה יודע מה נגיד באמת ואתה צודק ויזה שניתן להם מדינה לא יעזור אתה באמת חושב שטרנספר זה הפתרון? עשינו טרנפסר לפני 54 שנה ותראה איפה אנחנו היום? אז אל תגיד לי שאתה נגד וגם אתה רשמתה שאתה נהנה לחיות בוילה ליד החיות האלה אז לפחות אם אתה מאמין במשהו אל תנסה להיות פתאום פולטיקלי קורט בקשר למה שכתבתה בהתחלה הרשות הפלסטינית אמרה שהם מוכנים להקים מדינה מחוץ לגבולות 67 והם יצרו את כל השהידים. ואתה יודע מה נגיד באמת ואתה צודק ויזה שניתן להם מדינה לא יעזור אתה באמת חושב שטרנספר זה הפתרון? עשינו טרנפסר לפני 54 שנה ותראה איפה אנחנו היום? אז אל תגיד לי שאתה נגד וגם אתה רשמתה שאתה נהנה לחיות בוילה ליד החיות האלה אז לפחות אם אתה מאמין במשהו אל תנסה להיות פתאום פולטיקלי קורט בקשר למה שכתבתה בהתחלה הרשות הפלסטינית אמרה שהם מוכנים להקים מדינה מחוץ לגבולות 67 והם יצרו את כל השהידים. ואתה יודע מה נגיד באמת ואתה צודק ויזה שניתן להם מדינה לא יעזור אתה באמת חושב שטרנספר זה הפתרון? עשינו טרנפסר לפני 54 שנה ותראה איפה אנחנו היום? הטרנספר זאת הסיבה למצב שלנו היום אתה לא מבין שכל מה שצה"ל עושה כמו להרוס בתים רק מגביר את השנאה שלהם אלינו צה"ל הרס סתם בתים ריקים בלי לוודוק מה היה שם! עובדה שהוא לא נתן לאום להגיע לשם הוא הרג מחבלים ליד הילידים שלהם (שלא תבין לא נכון אני מצדיק את ההרג של המחבלים) אבל יש דרכים לעשות את זה

Black Shark

New member
יש 2 בעיות...........

1.השגיאות שלך מרגיזות! 2.קצת קשה לי להגיד שאני "נהנה לחיות בוילה ליד החיות האלה" כי אין לי וילה. ואם תבדוק עוד פעם תראה שלא כתבתי שאני נהנה לחיות בוילה לידם. אז לפני שאתה פותח ת´פה שלך תבדוק מי אמר מה,כאפיש?

black shark

אם ההיתה קורא ההיתה רואה הההודעה לא מיועדת לך אלא למולדת או פלשטין היה קטע שאמרתי משהו שאתה כתבתה

Sound20

New member
לא נכון!!!!!!!!!!

אני שמעתי פעם את הרמטכ"ל אומר בטלוויזיה : "יאללה אתם באים חברה הולכים להרוס בתים של ערבים ואז נוכל לראות אותם בורחים ובכיף לזרוק אליהם רימונים ולהרוג אותם"!!!!!!!! אני אומר לכם זה היה בטלוויזיה!!!!!!!! מה אתה דפוק גוש??? זה כמו להגיד שאת איכמן הוציאו להורג בגלל שלא היה אקשן באותם שנים!!! צה"ל עושה את העבודה שלו בצורה הכי הומניטרית ונכונה שצריך לעשות אותה!!!!!!!!!!!!!!!

תגיד לי באיזה בועה אתה חי?

צה"ל עושה הרבה יותר ממה שצריך בזנין נעישה טבח באנשים חפים מפשע אני לא יודע אם אתה קורא עיתונים אבל אולי קרתה אל הטמבל הזה שפשוט (בבפקודה של צהל) הלך והרס בתים בלי לבדוק אם יש אנשים בפנים או כלום אני חושב שכדי שתבדוק את העובדות לפני שאתה מדבר

למעלה