אתם לא מ=א=מ=י=נ=י=ם

אתם לא מ=א=מ=י=נ=י=ם

חב'רה..! אתםםם לא מאמיננים אמא שליי קבלהה תעיתון לאשה החדש ו'קראתיי בשירותים חחעחעח שמאיה בוסקילה זכתה בחצי מליון ש'קללל על הטביעה ו..בנוסף לכול..! שבוע הבא היא יוצאת לסיבוב הופעות באירופה איזה סוכן אחד קנה אותה!!! הלויי שהיא תצילחחח כנסו תעיתון יש שמה פסוטרים ענ'קיים אני יקריא לכם תכתבה כיי אין לי סורק היי מאיה היי רונן מאיה שמעתי שאת הולכתת להיות באירופהה מאיה:כן לחודש וחצי רונן:מה את תעשי שמה? מאיה:סיבוב הופעות עם הוסכן החדש?! רונן:בהצלחה ועוד ועוד ועוד 3 עמ' אין לי כוח לקראווו שווהה קניייהה חעחעחע סהר

תמונות מהממות של מאיה

ניצי תודה נשמתי, אוהבת אותך!

היא פשוט מהממת

עם שיניים ישרות ובלי שיניים ישרות היא עדיין נפלאה. ומאחלת לך את כל המזל הטוב שיש בעולם. ולך ניצוש תודה על הלינקים וגם לך אני מאחלת את כל הטוב שבעולם.

איך זה יכול להיות?!

גם אני היסתכלתי בעיתון ולא היה שם כלום על מאיה, וגם חברה שלי לא ראתה כלום. ואני תמיד בודקת. נראה לי התבלבלת בעיתון או שזה פשוט עוד שמועה...

כן בעיתון לאישה היסתכלתי

ותאמיני לי לא הייתי מפספסת כתבה של 3 דפים כולל פוסטרים של מאיה כמו שהוא רשם. אין מצב שזה נכון. זה גם לא הגיוני שהיא זכתה כל כך מהר במשפט רוברטו לא יוותר כל כך מהר המנייאק הזה.

יאוווווווווו אתה רציני????????

דייייייייייייי יאווווווווו אני בהלםם הלוואי וזה נכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה ממש ממש ממש מגיע לה!! ותודה על העידכון:) ואם יש לך סורק נשמח אם תעלה את הכתבה:)

איזה כיף לראות שכבר

מתחילים לכתוב הרבה בפורום חחחח לא ניכנסתי כל היום כי יש לי מחר בוחן ואני חורשת כל היום:( אבל התעדכנתי בהכלל ותודה על כל העידכוניםם אוהבת אתכםם

מה בסוף?!?!

יש או אין כתבה חלק אומרים יש והיא ענקית.. וחלקת אומרים לא אין שום דבר בדקתי! אז מה קורה בסוף???.. אולי הוא לא התכוון "לאישה" אולי זה "את" או משו.... אם למישו יש פירטוטים שיעדכן בבקשה!! אני רוצה פוסטריןם של מאיוש.. וכעיקרון למה לו לשקר...? _________________________________ מאיה בוסקילה-האישה המדהימה
אם היה אפשר היית בארץ מלכה
ה-9.11 התאריך המושלם! בו מאיה נולדה
מאיה בוסקילה-כי שלמות היא לא מילה גסה

מה שבטוח זה

שבעיתון לאישה אין שום דבר שקשור למאיה, ובעיקר לא כתבה של 3 עמודים ופוסטרים שלה אחרת לא הייתי מפספספת את זה. אולי זה בעיתון אחר. למה הוא לא אומר איזה עיתון?

אני מאוכזב!!!

האמנתי לו... והלכתי לקניון אחרי בצפר... עם תיק שיעשה לי כאבי גב עד יום ראשון.. קניתי את העיתוןלאישה ואין שם שום כתבה אבל שום כתבה!!!! על מאיה בוסקילה המאמי... כל כך רציתי פוסטר שלה!!! או מידע... מה למה לך לעבוד עלינו סהר (או גולן או משו..) _________________________________ מאיה בוסקילה-האישה המדהימה
אם היה אפשר היית בארץ מלכה
ה-9.11 התאריך המושלם! בו מאיה נולדה
מאיה בוסקילה-כי שלמות היא לא מילה גסה

למעלה