אתם לא קצת מאוכזבים?

talushy

New member
אתם לא קצת מאוכזבים?

אני יודעת שאני חותרת למקום קצת אסור.. אבל אתם לא מאוכזבים מהדורבנים? כבר בערך שנתיים אפילו שלוש מאז שהם הוציאו את הדיסק הראשון שלהם!! מה קרה לדיסק השני? הם אמרו בהופעה אחת שהם יוציאו אותו בקיץ 05' אבל קיץ 05' עבר ואפילו מגיע קיץ 06'. שלא תבינו אותי לא נכון. אני מעריצה גדולה מאוד מאוד שלהם. הייתי לפחות בעשר הופעות. אבל די, הם נעלמו מהשטח. וזה פספוס די רציני, לא?

עדנונית

New member
אני מאוכזבת

תיראי ועוד אני לא הכי מעריצה פשוט אני אוהבת את המוזיקה שלהם ומאוד חבל לי כי הם היו הצלחהה

קצת מאוכזבת.

גם אני חיכיתי אליו בקיץ. אבל היי, את יודעת מה אומרים- סבלנות משתלמת.
אני אישית מעדיפה לחכות את כל הזמן הזה אם זה אומר שהם עובדים עליו יותר.

Bassיסט

New member
היי מתוקים...

מה הבעסה הזאתי? אני יודע שזה לוקח להם המון זמן אבל חמודים שלי זה המצב!!! כל דיסק לא נעשה ביומיים... חבר שלי ואני הקלטנו שיר אחד בהמון המון זמן... לקח לנו כמעט חודשיים להקליט את הליין של הבס ואת התופים... (קחו בחשבון כמה דברים.. שלנו יש כבר שיר שכבר עשינו עליו חזרות המון וחוץ מזה שאנחנו לא מופיעים כל הזמן ועסוקים ככה שיש לנו המון זמן לעשות את זה ובכל זאת לקח לנו חודשיים רק ללין של הבס והתופים) ככה שהדורבנים הרבה יותר ממוקצעים והם הרבה יותר עסוקים אז אני מניח שלוקח להם המון זמן לעבוד על הדיסק אבל מה שכן אני יודע שהדיסק ממש בשלבים אחרונים!!! סבלנות מתוקים רק סבלנות!

עדנונית

New member
זה הקטע

הם מקצועניים זה אמור לקחת פחות זמן ועזוב זה שבזמן שהם הוציאו דיסק אחד זמרים ולהקות אחרות הספיקו להוציא שניים
אבל אנחנו פה כי אנחנו מחכים
וכל עכבה לטובה!!!

Bassיסט

New member
פה את טועה!!!

זה שהם מקצוענים זה רק אומר שיש להם עוד דברים על הראש!!! הם בעוד הרבה פרוייקטים אחרים ככה שהם לא יושבים כל היום לפרוייקט שנקרא "הדורבנים" לכן לוקח להם זמן!

למעלה