אתם לא תאמינו..או שאולי כן....

leynorush

New member
אתם לא תאמינו..או שאולי כן....

היה לנו היום בערב מסיבת חנוכה לכל השיכבה התחתונה, כאילו..ריקודים.. ולשיר האחרון למסיבה הם שמו לא פחו ולא יותר..את "על הריצפה" של מוניקה....יואאאאאאאווו, זה היה כאילו התגשמות של בקשה..כי הייתי בטוחה שהם לא ישימו מוניקה סקס....., כאילו כל הערב רק טראנסים ו-2 פק...ועוד כמה...שיהיה.. אבל, הייתם מאמינים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rainbowgirl

New member
ובמסיבת חנוכה שלנו...

שמו אלה של היהודימ... ככה חברה לשי אמרה לי.

אצלנו לא מכירים אותם ../images/Emo12.gif

אצלנו כולם פופ מזרחית וטראנסים...פויה
רק אני וחברה שלי שומעות רוק בביצפר נראה לי... תמיד אנחנו צוחקות על אנשים ואומרות להן שled zepplin זאת האחות המאומצת של בריטני פיכס

אה..., או קיי.. ככה זה גם אצלנו....

אתם רואים אנשים!!!!!! גם שאני נמצא במצפה אני כותב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מקווה שאתם נהנים!, ותרשמו יותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

space girl

New member
אצלנו תמיד שמים את על הריצפה../images/Emo13.gif

ולפעמים גם את מכה אפורה
ולד זפלין אחותה של בריטני
ודרך אגב - מוניקה הם לא כזה רוקקק הם די מיינסטרים אצלנו כמעט כולם מכירים אותם זה לא איזה להקת רוק מטאל מחתרתית שאפחד לא מכיר ...

eb182

New member
רוק תמיד היה מיינסטרים

רק בניגוד לפופ הסוגי רוק השונים יכולים להתקיים גם בלי מיליון מעריצות קופצניות עם חולצות בטן

על הריצפה זה שיר מסיבות ידוע

יש שירים קבועים שאף מסיבה לא שלמה בלעדיהם (כמו song 2 של blur) גם על הריצפה זה אחד מהשירים הקבועים האלה...הכי מצחיק זה שתמיד שמגיע הפזמון א כולם נשכבים על הרציפה ומתחילים לרקוד בשכיבה....זה הכי מצחיק בעולם!

רותמיקה

New member
אצלנו כווווווווולם אוהבים מוניקה...

טוב.. הרוב אוהבים מוניקה והיהודים ואביב גפן וכו´....

Better Girl

New member
מכה אפורה ועל הריצפה

אלו שירים שתמיד שמים במסיבות .. והשאלה היא : למה דווקא ספציפית את שתי השירים האלו הא ?

eb182

New member
אולי כי

שני השירים האלו הם מין להיטים כאלה והם מתאימים לריקודים ומסיבות

Mnementh

New member
אין ספק...

מסכים שאלה באמת השירים המקובלים במסיבות. הם הלהיטים הגדולים ביותר. ועל הרצפה באמת שיר יוצא דופן בגאוניות שלו לדעתי. זה באמת ברמה של 2 BLUR מי שאמר את זה...

צודקים אנשים... ../images/Emo13.gif

רק שבדימונה זה לא בדיוק ככה.... כי בדימונה אתם יודעים איך זה..(או שלא) בדימונה זה כולם ערסים!! כך שבמסיבות אתם לא תמצאו בדיוק משהו כזה.......

למעלה