אתם לא תאמינו!+ עוד משהו

תוםשפר

New member
אתם לא תאמינו!+ עוד משהו

אז ככה: א'- אתמול בלילה בציעתי טקס לשנוי צבע העינים (יש לי עיינים שחורות כהות מאוד וניסיתי לשנות לכחול בהיר ובורק) (מה שכבר הייתה טעות כי זה שינוי דרסטי מדי) וביצעתי הכל בצורה שונה ז''א אמרתי את הלחש וביצעתי את מה שאמרו בוויקה אבל במקום נרות פנס ובמקום מעגל ישיבה מעגלית.... בקיצור היום בבוקר חברה שלי (שאם יש מישהי שתשים לב בשינוי אצלי זאת היא שאנחנו חברים 4 שנים) אמרה לי שצבע העינים שלי התבהרו.... שאלתי עוד ידידים וחברים ורובם גם אמרו שצבע העינים התבהר ואפילו החבר הכי טוב שלי שמכיר אותי 8 שנים אמר שצבע העינים התחלף משחור לחום דבש אז אני ממש גאה בעצמי :) וסוף וסוף הוכחתי לעצמי ויש לי מוטיבציה ב'- ממש הרגיזו אותי, סיפרתי לחבר על המאגיה ועל העולם המופלא, רציתי שהוא גם יראה ויחליט אם מתאים לו להיכנס או לא... אבל במקום זה הוא סתם הרגיז אותי: הוא הטיל ספק בקיום המאגיה וכיחח! למה מי הוא?!?!? שיטלי אפילו צל של ספק במה שאני מאמין!?!?!!? ואז היה לנו דיון מעניין: (הוא טיפה דתי) (ז''א הוא מאמין) ד': תום זה לא קיים! תוכיח שזה כן! אני תוכיח שהתנך אמיתי! ד': אני לא יכול! לזה חונכתי אני: אז אתה טוען שאם הייתה מחנוך למאגיה זה היה הופך לאמיתי? ד': תום זה לא הגיוני! זמאגיה לא אמיתי אני: זה לא הגיוני לך מכיון שחנוכת להאמין בתנך ושהתנך אומר שאסור לההיתעסק בדברים אלו ד': נכון! אני: אם יש איסור לעסוק במאגיה (לפי מה שאתה אומר) סימן שזה אמיתי כי ה' לא יגיד לך לא לעסוק בדבר שלא אפשר לעסוק בו! ורק שתדע שפירוש חלומות וחלומות המנבאים את האמת זה סוג של מאגיה אז אל תזלזל בדרך חיי ואני לא אזלזל בשלך! ד: יש רק איזה 2 אנשים שמאמינים במאגיה אני: אל תגיד מה שאתה לא יודע! וזהו! HAVE A NICE NEW WEEK :)

jdpworld

New member
אמת?

תהיה לי בריא מרביתכם יתבגרו וכשיביטו לאחור תקופה מהיום לא ידעו איפה לקבור עצמם מבושה.

וואו!!!!!

אני רוצה גם! פליייייייז זה החלום שלי! את האמת שאני לא ממש מבינה במאגיה אבל אני כן יכולה להגיד שהתחום מאו וקרץ לי ומושך אותי, אני לא רק חושבת אלא אני גם בטוחה שכוח זה קיים בעולם, אני לא חושבת שיש לי את זה אבל אני מאוד הייתי רוצה לדעת קצת יותר על התחום. .נ.ב: אם יש משהו שהייתי רוצה בחיים שלי זה עיניים טיפה יותר בהירות. אני אהייה הבנאדם המאושר עלי אדמות אם זה יקרה! אז פליזזזזזזזזזז! תעזור לי?!

תוםשפר

New member
2 דברים

א- כשאמרת שהיית צחוק ז''א? על הוויקוח? אל הטקס? על מה? ולמעיין- תראי אני יכול פשוט לתאר לך איך נעשה הטקס... אבל! סביר להניח שזה לא יניב תוצאות, תראי- המון אנשים שוקדים זמן רב מאוד אפילו לטקס הראשון, אנשים למדו שנים ארוכות ומייגעות כדי לבצע טקס. נראה לך הגיוני שיום אחד תוך לילה פשוט תהפכי למכשפה? תחשבי שוב.... תחזרי עוד חצי שנה לפחות של תרגול אנרגיה מדיטציה תכירי את עצמך את דרך מחשבתך תחליטי אם זה מה שאת באמת רוצה! ותחזרי אני אישית ייתן לך את פרטי הטקס בפרטיי המאג המתחיל...

PurpleFilth

New member
ואת כל זה אתה אומר

בתור מי שתירגל מדיטציה ועבודה מאגית חצי שנה לפחות?

88דורה

New member
זה תום...

בתור אחד שעשה טקס מוקדם מדי ומאז מצטער אל זה..

PurpleFilth

New member
למה מצטער?

אמרת שהלך נפלא, לא? חוצמזה, מה שרצית מהתחלה היה לבדוק אם המאגיה עובדת. אז לא קיבלת מה שרצית?

Jerald_Admonds

New member
כל הנאום הצדקני הזה

בא ממישהו שרק לפני שבוע אמר שהוא מעוניין להתחיל להתעסק במאגיה ומבקש הוכחות לקיומה? שבוע! ואתה אומר לה לחזור אליך אחרי חצי שנה של תרגול? חצי שנה! תשמע, אתה אמנם ילד, ויש דברים שאפשר להבליג עליהם עקב גילך, אבל תפסיק לבלבל כל מיני אנשים חדשים בפורום. אם אחרי שבוע אתה כבר מאג מתחיל, מעניין מה תהיה אחרי חודשיים... אני מכיר את המקום שבו אתה נמצא כרגע- ותאמין לי שאם יש לך באמת נכונות ללמוד אתה תפיק יותר מלהשתמש באזניים מאשר בפה. ובכל זאת לחלוק חוויות ולקבל רשמים, דעות ושיפורים מאחרים זה תמיד מומלץ.

מעין אור.

דבר ראשון אני מצטערת כי אני לא זוכרת על מה צחקתי . דבר שני אני בטוחה שללמוד את העניין זה תהליך מאוד ארוך לרגע לא שללתי את האפשרות שזה יכול לקחת שנים.. אני התחלתי לקרוא קצת באתרים שהפנתם אותי אליהם. אני יודעת שהעניין הוא מאוד מורכב אבל בכל זאת אני מוכנה לקחת על עצמי שהנושא יכול להימשך המון זמן ולמרות זאת אני רוצה לגעת בו. אני מאוד שמחה שניכנסתי לפורום מכיוון שאני יכולה (אולי לא ב100%)להבין טיפה יותר על מה מדובר, ליראות מה אתם כותבים.. לקבל תשובות על דברים שלא ידעת, לא ניכנסתי אל הפורום מכיוון שחשבתי שתוך לילה אני אהייה איזו מכשפה שמחוללת ניסים וניפלאות כי זו גם לא המטרה שלי. אני חושבת שמה שלוקח יותר זמן הוא יותר בטוח. אני בטוחה שאתה אומר לי את הדברים מרצון לעזור ואני מודה לך .
מעין-אור.

שאלה!

האם יש למידה פרטית לנושא? כיצד אני מתקדמת עם הנושא לאחר שקראתי עליו בדרך העיונית? מה אני צריכה לעשות לאחר שהתחברתי לנושא? אשמח אם תענו לי בהקדם. מעין-אור.

PurpleFilth

New member
יש נושא מסויים שאת רוצה להתמקד בו,

לאחר שקראת עליו בדרך העיונית?

כן ברור.

אני כאן מכיוון שאני רוצה ללמוד יותר על המאגיה. אני רוצה לדעת לאן אני מתקדמת אחרי שאני קוראת ולומדת..

למעלה