אתם לא תאמינו

תוכי

New member
אתם לא תאמינו ../images/Emo70.gif

עכשיו דיברתי עם הבנק והתברר לי שהשמאי העריך לי את הדירה בפחות אומנם, לא הרבה כסף הבדל שאני צריכה להוסיף אבל איזה (סליחה על המילה) מניאק השמאי הזה. עכשיו כל התהליכים מתעכבים... עד שניגש לבנק ונחתום שוב על חוזה. איזה ביאוס..........

יעלי2

New member
מה זה אומר בפועל?

שסגרתם מחיר עם בעלי הדירה ובפועל הבנק מעריך אותו בכמה אלפי דולרים פחות? מה עושים במקרה כזה? נסוגים מהסכם? מוותרים על הדירה? מורידים את המחיר לבעל הדירה? אנחנו מחפשים דירה (כרגע יד שניה) וחוששים להיתקל באותה סיטואציה. את יודעת אם זה נפוץ?

תוכי

New member
היי

סגרנו עם בעל הדירה על סכום והשמאי שמגיע מטעם הבנק העריך את הדירה ב- 8000$ פחות אין מה לעשות בעיקרון אם רני אנסוג מההסכם אני אצטרך לשלם 12000$ על ביטול חוזה ואין אפשרות להוריד לבעל הדירה את המחיר מכיוון שזה סגור כבר בחוזה. אצלי ההבדל הוא שאצטרך להוסיף מכספי כ-5000 ש"ח על מנת לקבל את המשכנתא ובנתיים מעכבים לנו את השיק. שמעתי מעוד מישהי במקרה מהפורום שזה קרה לה אז כנראה שזה נפוץ

נופר30

New member
תוכי לא להתעצבן

זה משחק ידוע של שמאים השמאי הוא של הבנק והבנק לא רוצה לתת הרבה כסף להלוואה ולכן הם תמיד מורידים מערך הדירה

רחלילי

New member
זה לא תמיד קורה

לנו זה לא קרה ולא לאף אחד שאני מכירה אז שווה לבדוק מי השמאי אולי הוא חדש וכאלה.

תוכי

New member
אני התעצבנתי ../images/Emo5.gif

כי הכל נדחה לי ואני מפחדת על הריביות וששער ה- $ שיעלה

רחלילי

New member
בלי קשר למה שקורה

לא להלחץ לעשות החלטות שקולות ולדעת שאחרי זה כשתגמרו עם כל הניירת הריצות ועוגמות הנפש (מה שכל כך מוכר לי ונשכח ברגע שגמרנו עם הניירת) יהיה לכם סוף סוף מקום משלכם קן להקים בו את משפחתכם מקום לפרטיות שלכם וזה יותר חשוב מהכל פקידים בבנק ישארו פקידים בבנק תשמרו על היקר לכם ועל הבריאות זה הכי חשוב זהבית...

jess ועוד

New member
אמרתי לך תוכונית

גם לנו שיחקו קטע כזה... מנייקים ממש כאילו שהם עושים יד אחת עם הבנקים ..

תוכי

New member
../images/Emo94.gif תודה על העידוד

למזלי השארנו כסף למקרה הצורך בצד וכך נוכל לשלם את ההפרש אם לא לא יודעת מה הייתי עושה איזה כייף שאתן כאן

למעלה