אתם לא תאמינו

noa128

New member
אתם לא תאמינו

הרגע קיבלתי טלפון ממקום העבודה החדש. הם מתנצלים אבל הם החליטו לקחת מישהי אחרת, מישהי שהם רצו מזמן (זה היה הגבר שדיבר איתי) ועכשיו פתאום אמרה כן. אני בעצמי עוד לא מאמינה. ססססססאמו.. זה היה לי ב י ד !

רקאסה

New member
אוי נועה איזה נורא

באסה אמיתית מצטערת בשבילך ומקווה שתיכף יגיע עוד יותר טוב

נגוהות

New member
מעצבן, מרגיז../images/Emo4.gif

נועהלה, מה אגיד? אין לי מילים. פשוט....כמו שאמרת ססססססאמ.....

noa128

New member
זה כל כך לא יאומן

שזה מחלחל לי לאט, כמו איזו ידיעה איומה שלוקח זמן לעכל, ו..זה כולו עבודה.. אבל ככל שעובר הזמן מאז הטלפון ההוא (לפני כמה? שעה?) וזה נקלט לי הקטע הלא יאומן הזה... כמה שהכל כל כך תלוש. - רגע יש תקוה, רגע אין.. המועקה הולכת ומתעבה לי בגרון. וחוסר האונים הזה.. אין למי ללכת עם כזו עוגמת נפש. פשוט אין. אני מתחילה לראות בירכתי המוח את הבהובי האור. את המשל על השועל והענבים, את "זה היה באמת קל מידי.. את המשפט שאמרתי אני לרקאסה רק לפני שבועיים - "אולי זה הסימן שזו לא הייתה ההתחלה שלי באמת.."
נ.

נגוהות

New member
מעיק, מבאס אבל...

כמו שאימי ז"ל היתה אומרת "זה לא היה צריך להיות שלך"...מה שלא רואים עכשיו כשחרא, התחושה שהנה היתה תקווה ביד וחלומות ואפשרויות שנפתחו והופ..אין. כאילו שזה מנחם - נזכרתי בעבודה שקבלתי ככה מיידית בלי הנד עפעף, משהו טוב, קבלתי תשובה חיובית אחרי שעה של שיחה נעימה ו... שבוע בדיוק לקח לי להבין שאני עובדת עם נוירוטי על סף התמוטטות עצבים, אבל לא מהזן החביב שמעורר בך רצון לגונן, לעזור,להיות בשבילו, אלא מהזן הרע, זה שמוציא עליך את כל המרירות שלו, את כל הבעבוע החולני שלו,כל דקה, דקה איתו עברה ביסורים... והופ.....ייעצתי לו לפנות דחוף לטיפול והלכתי משם. סתם נזכרתי. בא בקלות, הלך בקלות. אבל זו הרי הכללה גסה. נועה, אם בא לך לשוחח הערב אפשר לקבוע מועד לצ'אט. שיחרור אדים לא יזיק. מה דעתך?

noa128

New member
כרגע כמו שזה נראה

המחשב עומד להיות תפוס (לאיש יש עבודה על המחשב.. הפרנסה קודמת לכל
) אשמח בהזדמנות אחרת - ואם בכל זאת משהו ישתנה - אתן קריאה. ותודה. נ.

hrabba

New member
נועה מאמי

את יודעת דבר אחד למדתי מכל התקופה האחרונה הסבלנות משתלמת אבא שלי ז"ל היה אמר תשאל בעל נסיון ולא רופא בכל מקרה אני איתך, ואני אוהבת אותך מאד

לא ליטה

New member
אאוץ' ../images/Emo122.gif

"זה כולו עבודה..." ברררר... כבר עדיף היה, אני חושבת, לקבל את ה"לא" בראיון ולא את ה
הזו אחרי שכבר היה אור בעיניים. יותר מידי פעמים בזמן האחרון אני מוצאת את עצמי בלי מילים.
גדול, נועה'לה.

פילאטוס

New member
כל עכבה לטובה

אני מאמינה בזה, למרות שלפעמים אי אפשר לדעת את זה אלא בדיעבד. ועוד מנטרה עתיקה לתזכורת, נועה'לה: שפע קורא לשפע, מחסור קורא למחסור. עוד תבוא עבודה טובה ממנה, אני בטוחה (בערבית קורים לדבר המשונה שקרה לך היום "זוּרוּף". נסיבות. בסרטים של יום שישי הסבירו ככה כל באסה
).

אוי איזה בעסה

טוב, את יודעת, לאט לאט להתאושש, ולהתחיל שוב את המסע, כי אי שם ואי מתי האסימון הזה יצליח לרדת. רק לא להתייאש.

למעלה