אתם לא תאמינו!!!!

michalipa

New member
אתם לא תאמינו!!!!

אני לא יודעת מה לעשות.. אנחנו 4 בנות שהיינו אמורות לנסוע שבוע הבא לאיה נאפה ב 8.9 ואתמול סבתא של חברה שלי נפטרה אז היא לא באה איתנו... אנחנו מחפשות בנרות עוד חברה שתבוא אבל זה מאוחר מידי... כי זה שבוע הבא... (הן לא ספונטניות) ואם אנחנו נוסעות רק 3 אנחנו צריכות להוסיף עוד 80 דולר כל אחת.. ואז הסך הכל זה יוצא ממש הרבה ולא שווה! ועוד החברה שלא באה צריכה לשלם דמי ביטול שהם חצי מהסכום שהיא שילמה... מה לעשות??? בא לי לבכות..... ללכת? לא ללכת???? חלמנו על הטיול הזה הרבה הרבה זמן!!!

osishmilo

New member
תלכו אל תחשבנו על הכסף סעו וזהוווו

יאללה גם אם זה עוד כסף יותר לנאפה באים לבזבז ולהנות עזבו אותכם שטויות פשוט סעווו

בובה1232

New member
למיקליפה

אנחנו שתי בנות וגם אנחנו נדפקנו מבחינת חברות שכבר לא יכולות לצאת ואנחנו נוסעות בתאריך שלכן איזה מלון אתן?

michalipa

New member
אנחנו נוסעות לבית דירות

אנטאה... אבל בסוף היא כן באה... כי כבר שילמנו על הכל וחבל לה שאנחנו נשלם עוד 80 דולר והיא תשלם דמי ביטול.. אז הכל הסתדר.. במזל!!! איזה מלון אתן?

בובה1232

New member
במלון קרוב לסקוור

שמחה שהסתדר בובה... רק אנחנו נדפקנו אז=\ ואנחנו כנראה נהיה בבאסליאנה משהו כזה בנות כמה אתן?

לינור17

New member
וואסיליאנה

זה מלון מגניייב ... שכונה כזה והבעלים שם הכי הזוי בעולם- פאבלוס הקפריסאי הכי סקסי בעולם!

matanmnm

New member
אנטאה מלון מצויין

קרוב לסקוור צריך לעלות 2 דקות במדרגות ואתן בסקוור ליד הקאסל...

michalipa

New member
ועוד כמה זה רחוק

מהניסי ביצ'? וכמה תעלה לנו מונית לפי דעתכם?

matanmnm

New member
רחוק 5 דקות באופנוע/אוטו

מונית תעלה לכן בין 3 ל4 פאונד תריבו איתו זה לא שווה יותר מ3 פאונג הנסיעה הזאת!!!!!!!!!!!!!!

SUPER ORI 1z1

New member
שלום וערב טוב

אנחנו נהייה שם בתאריכים הללו.. ואם תגיעו אז נדבר שם ונעשה שמח .. לא תחשבו על הכסף..ח צרו קשר אם בא לכן 167086692

למעלה