אתם לא תוכלו לעזור אבל בכל זאת

אתם לא תוכלו לעזור אבל בכל זאת

אני הורגת את עצמי אני מאוד מאוד מאוד נהנת עם חבר שלי כשאנחנו מתחרמנים וכאלה אבל יש לי בעיה אני מרגישה אליו משהו עמוק מאודדדדדדד וזה עוד לפני שהתחלנו במגע המיני והכל אז אני בקולנפליקט אם אני באמת אוהבת אותו או שאני סתם נמשכת אליו מאוד ובזמן חירמון פעם אחת הפסקתי והסתכלתי לו בעיניים כמה דקות ושאלתי את עצמי אני אוהבת אותך או שזה רק הריגוש המיני ואוף אני משתגעת מישהו יכול לעזור לי לדעת אם זה רק הקטע המיני או שאני באמת מרגישה אליו משהו?????? איך מבדילים ? (אני כל כך מתגעגעת אליווווווו יש לו בגרות מחר בבוקר אוף אני מתגעגעת כל כך)

shualpower

New member
אולי זה...

תנסי "לייבש אותו קצת" כל פעם שאת חרמנית אל תלכי אליו אלא תאונני ואיתו תהיי רק במגע של דיבורים ונשיקות.. ככה את תגלי אם כשאת מסופקת את עדיין רוצה אותו

כבר הציעו לי את זה

אבל זה לא משנה בגלל הבגוריות האלה והכל אני במילא רואה אותו פעם בשבוע וכל השבוע זה רק שיחות טלפון מאוד מאוד מאוד עמוקות זה לא מעיד על זה שאני מאוהבת בו? כי לפני שהתחלנ להתחרמן וכל זה היה לנו מלא מלא מלא שיחות ארוכות כאלה

shualpower

New member
תשמעי

זה שאת מנהלת איתו שיחות עמוקות זה לא אומר שאת מאוהבת בו גם לי יש ידידה טובה ואנחנו מדברים חופשי אבל לא אוהבים אחד את השני.. רוצה לדעת אם את אוהבת אותו? תנסי עכשיו משהו.. לא להיות בהלם תדמייני שחס וחלילה מודיעים לך שהוא מת (אני חוזר על החס וחלילה) תחשבי איך את מגיבה.. אם את שבורה לגמרי.. כנראה שכן

כן! אבל חוצמזה

אני מוכנה להקריב בשבילו הרבה הוא נרדם לי פעם אחת ואני שכבתי לידו ופשוט הסתכלתי על איך שהוא ישן ואז קלטתי שהוא רדום ואני מחוצה בפינה של המיטה ולא רציתי להעיר אותו אז לקחתי את הפוך ירדתי לריצפה והלכתי לישון שם.. בבוקר כמובן הוא נורא כעס אבל מה לא עושים בשביל המאמוש שלי? הוא היה כל כך מתוק כשהוא ישן לא יכולתי להפריע לו

shualpower

New member
אני מקנא בך

שיש לך אהבה כזאת.. לדעתי את אוהבת אותו מעל הראש

Love Fruite

New member
אתה שורט לגמרי אחי!

מזתומרת "תדמייני שהוא מת"? מה אנחנו קופים?!?@~?#!???@!#~@ נו בטח שהיא תהיה עצובה.. בעעע..רואים שאתה לא יודע מזה להיות בקשר,ובטח לא מזה אהבה אמיתית..

kundason2003

New member
אממ...

האם את מרגישה את המשהו העמוק הזה גם כשאתם מדברים סתם, ואין ריגוש מיני? בשיחת טלפון? ביציאה? אם זה רק בזמן הגירוי המיני אז אני לא בטוח עד כמה זה אמיתי... אבל מה אני מבין כבר...? דור.

Kite Cat

New member
גם לי זה קרה... אבל-

יש הבדל בין אהבה אמיתית למשיכה מינית. ובנות יודעות להרגיש את זה הכי טוב. אם את שואפת להיות איתו לא רק בשביל ההתחרמנויות אז את אוהבת אותו. כלומר, את רוצה רק לשכב לידו ולהסתכל על התקרה של החדר וכו' או אפילו להסתכל אליו בלי לדעת אחד בשניה. אם את נפגשת איתו רק בשביל להתחרמן אז אין פה יותר רגש של אהבה. יש מקרים שפשוט את מאוד מחורמנת עליו ובגלל זה את רוצה לראות אותו, אבל אחרי שאתם שוכבים או מתחרמנים את מנתה רק להביט בו, בעיניים ולבכות מרוב ריגוש. (סיפור אמיתי- פעם הסתכלתי על חבר שלי בעיניים הרבה זמן ופתאום הנשימה שלי ממש נעצרה והרגשתי חנק לא נורמלי, התחלתי לבכות. מאז ידעתי שאני מאוהבת בו ושאני לא רוצה לעזוב אותו לעולם).

Love Fruite

New member
יש לי תשובה רצינית בשבילך-

אהבה ותשוקה ביחסים זה משהו שאי אפשר להפריד אותו. הם קיימים ביחד, והם מספקים אחד את השני. התשוקה זה אחד הדברים הכי חשובים בקשר, והיא נובעת מאהבה. אבל הרבה פעמים גם לא. ואת צריכה לבדוק את זה? את מתגעגעת אליו כשהוא לא איתך? וברגעים האלה את מדמיינת אותו לידך מדבר איתך, או שאת "עושה" איתו דברים? וגם בזמן שאת מתחרמנים- את חושבת מחשבות רומנטיות קצת באמצע, או שהוא רק לסיפוק המיני.. רק את יודעת את התשובה.. וזו התלבטות שהיתה גם לי. תנסי להיות יום-יומיים בלעדיו ותראי שזה בלתי אפשרי, וזה באמת אהבה.

אנשים תשכחו מזה.. הוא עזב אותי

עכשיו הוא דיבר איתי בטלפון והוא עזה אותי ו...
אמרתי לו שאני אוהבת אותו אבל הוא עזב אותי לא מתאים לו קשר רציני עכשיו מה זה אהבה בכלל........ כולם תמיד עוזבים אותי אף אחד לא רוצה אותי.. אפילו כשזה הולך לי אז לא הולך לי

אל תהיי עצובההההה זה לא בריא.......

יש מלא דגונים בים אין לך מה לדאוג אין יאוש בעולם כלל!!

Kite Cat

New member
אם הוא לא יכול להגיד לך שהוא גם

אוהב אותך ושהוא לא רוצה קשר רציני עם גבינונת כזו אז הוא לא שווה שתגידי לו שאת אוהבת אותו ושתהיי איתו! Fuck Him!

הקטע הוא שכבר היינו בקשר רציני

והוא כבר אמר לי רק לפני כמה ימים "אני חושב שאני מתאהב בך" אז זה בכלל לא הגיוני שהוא עשה לי דבר כזה.. אוף

למעלה