אתם לוקחים הכל בקיצוניות

alonbart

New member
אתם לוקחים הכל בקיצוניות

לדעתי הנוער היום מחולק לכמה קטגוריות- אלה שאוהבים מוזיקה כזאתי ואלה שאוהבים מוזיקה כזאתי בינינו יש טונות של אינפנטיליםם בלי הפסקה..למשל שקראתי על הפורום שאלייה נהרגה הילדים האינפנטילים כתבו שמה זה משנה כי המוזיקה שלה לא משהו ואני שואל את העצמי האם ילדים יכולים להגיע לכזאת רמה של רשע וטיפשות? ובחיי..אני לא קולט את המישפט הזה "פופ ממוסחר" אני חושב שזה משפט גזעני כי אני שומע אמ טי וי כל היום וזאת המוזיקה שאני הכי אוהב..כי ניסיתי להקשיב לתקליטים ישנים מאוד והשתעממתי עד מוות..לדעתי הפופ הוא המוזיקה הכי טובה בעולם ואתם צריכים לאפיין יותר את הנוער ולא את ההורים שלכם קחו לצומת לבכם את מה שאמרתי

xflil

New member
אתה אשכרה דפקט

ההודעה שלך לא מראה על אינטילגנציה גבוהה מישהו אמר שאנחנו שומעים מוזיקה ישנה? אידיוט היהודים מוניקה סקס איפה הילד משינה המכשפות זסה מוזיקה ישנה? תתבגר

alonbart

New member
אקס יא דפקט

אקס פייל ידפוק חחח לא הבנת על מה דיברתי ממש מפגרים יש פה בחיי..אני מדבר על מלחמת המוזיקה ולא על המוזיקה הישראלית .. לדעתי הזמרים הכי נורמלים במוזיקה הישראלית הם שלומי שבן כמובן שבק ס והדג נחש לא יותר..

KM-AIR

New member
ההבדל...

...הוא שהם נוער- ואתה אולי לא. כשמתבגרים, מתחילים לראות דברים קצת אחרת, ולכן הלוואי שהיו בארץ פורומים של אנשים שבאמת אוהבים מוסיקה ו/או אמן מסויים, מאשר מנהלים כל היום מלחמות (רגילים לזה??) עם מעריצים אחרים. בתור אוהד פופ (ובמיוחד קיילי מינוג) בתור ילד תמיד הייתי נלחם עם מעריצים של מדונה, טיפאני, דבי גיבסון ואחרים (תלוי בתקופה). כשגדלתי- למדתי להבין שאמנם קיילי לא הכי פופולארית בעולם (היה קשה, אבל בסוף השלמתי עם זה) ולמעשה, יש לה קהל מעריצים מאד ספציפי.ידעתי שהיא תמיד תהיה מיוחדת בשבילי. בשבוע הבא יוצא הסינגל החדש שלה במקביל לסינגל החדש של ויקטוריה בקהאם. בפורומים של ויקטוריה בקאהם תוכל למצוא ירידות אינסוף על קיילי. בפורומים של קיילי מבינים כי התחרות קיימת, אבל ההתייחסות היא על קיילי פרופר: מה היא עשתה נכון ומה לא נכון, ואיך היא יכולה להשתפר... לתשומת לבכם, המעריצים...

פופ ממוסחר

משפט גזעני? כלל לא! פופ מאז ומתמיד היה מוזיקה שמרכיביה הם: זמרים חתיכים כסף ומעריצים לאומת זאת (אני לוקחת סגנון שאני מכירה מקרוב) מוזיקה ישראלית: מוזיקה מוזיקה ומוזיקה זה כל מה שחשוב לא תראה את מעריצי המכשפות (לשעבר) אומרים משפטים כמו איזה כוסית ענבל.. ראיתם מה היא לבשה להופעה? פופ זה מוזיקה ממוסחרת... בוא ניקח את הבוי בנדס בפופ חברה לכשרונות צעירים או אנערף מי עושה אודישנים מתוכם מתקבלים נערים בני 17-20 חתיכים שעברו קורס פיתוח קול מזורז מלבישים אותם צמוד מביאים כריאוגרף שיתאים להם ריקוד והפלא ופלא מוזיקה... זהו שלא! מה מוזיקה בזה אם המרכיב היחידי הוא פיתוח קול וקצת תופים ברקע וגם זה ממוחשב יש לך מושג כמה מעוותים להם את הקול??? זאת נקראת מוזיקה ממוסחרת פופ עונה על כל הדרישות לכן היא מוזיקה ממוסחרת אין זה משפט גזעני אלא מסכם! לא מבקרת אותך פשוט מצדיקה אותנו... תהנה מכל מה שאתה קורא לו מוזיקה

ארנית

New member
אורית...

אני חולק על דעתך בחלק ממה שאמרת: למרות שאני מאד אוהב מוסיקת פופ, דווקא את "המכשפות" מאד אהבתי, הערצתי, ואפילו היה לי איזשהו פן אישי (אני מכיר את אחותה של ענבל ז"ל). דווקא על ענבל תמיד אמרו "איזה כוסית"- ולאו דווקא בנים. אין שום קשר לז´אנר המוסיקה. כאשר אמן נראה טוב- הוא מצליח יותר, וזאת עובדה. באשר ל"בוי בנדס" ולדרך בה בוחרים אותם, הרשי לי להזכיר לך שלכל אודישנים כאלו מגיעים מאות ולעיתים אלפי ילדים צעירים, חלקם כישרוניים וחלקם לא. בגלל ההיצע הנרחב, חברות התקליטים יכולות להרשות לעצמן לעשות סלקציה חמורה ולהוציא מתוכם את חמשת המוכשרים ו-היפים מבניהם. להזכירך, רובי וויליאמס מגיע מלהקת בנים שהייחס אליה היה ממש כמו לזה מ"ווסטלייף"- אבל גם הוא היה צריך מקום להתחיל ממנו...

KM-AIR

New member
מצטער....

נכנסתי בטעות בשם אחר: ההודעה לאורית היא ממני.... Thank you for flying KM-Air

sweet_angel

New member
ואתה לא מחובר למציאות............

קראתי את מה שכתבת......טיפשי טיפשי טיפשי הנוער לא מחולק לאנשים ששומעים מוזיקה.....זה היה המשפט הדפוק ביותר ששמעתי ואתה יכול להזכיר לי מה הקשר בין גזענות למשפט "פופ ממוסחר"???? בוא נראה..........אין קשר.....עוד משפט מפגר בן אדם איזה תקליט ישן שמעת והשתעממת ממנו למוות............? ועוד משהו אחרון...... הדעה שלך מזה לא מעניינת.... כי לפי מה שקראתי עד עכשיו מהשטויות שרשמת.....רק הוכחת כמה "אינפנטיל" אפשר להיות לסיכום שתוק ותחשוב כמה פעמים לפני שאתה מדבר שטויות....

alonbart

New member
סוויט אנג´ל כנראה גם את או אתה דפקט

כרגיל אנשים אינפנטילים כמוך לא קולטים מה אנשים חכמים מדברים ומתחילים בקללות מרוב עיצבוניה הנוער מתחלק לזה בעניין המוזיקה לא בעניין כללי יא דפוק פחחחח ופופ ממוסחר זאת גזענות כי זה אומר שעושים חרא בשביל כסף זה משפט שאני חולק על דעתו של מי שאמר את זה ..מה שאתה חושב על מה שאמרתי לא מעניין אותי בגרוש ואני לא רואה אותך במטר ובפורום אני אגיד מה שאני מרגיש לא מה שדפקט כמוך יגיד לי אנשים אני מצטער בשם האינפנטיל הזה אל תתיחסו קשה לו קצת בחיים

sweet_angel

New member
סיסי אל תדבר בשמי........

אתה יודע מה בלי קללות........ רק הערה....אם תקרה את מה שכתבת בהודעה הראשונה אתה בטח תבין שזה לא אני האינפנטילית זה אתה שלא יודע לכתוב..... נו אז בסדר ....אנשים אומרים שזמרי הפופ עושים חרא מוזיקה ומקבלים על זה כסף....נו.....אז מה הקשר לגזענות.??? אף אחד לא אמר לך לא לאגיד את מה שאתה מרגיש.....אבל בבקשה אם אתה כותב את זה כאן אז תכתוב דברים הגיוניים וכששואלים אותך מה הפאקינג קשר בין גזענות למשפט .....אז תענה... כדי שגם אנחנו נבין וואלה באמת קשה לי בחיים אני חייבת לחלוק את העולם עם אנשים כמוך.......

xflil

New member
ומתחילים בקללות מרוב עיצבוניה

אני זוכר שאתה זה שהתחלת לקלל לפני כמה ימים "הלוואי ותמותי, מטומטמת, מוצצת...." ואתה עוד מדבר יא חתיכת אידיוט זה מה שאתה אידיוט מה הקשר בין גזענות לבין פופ חרא בעד כסף.... מטומטם....תפתח מילון ותראה מזה גזענות....ובבקשה תגיד לי שאתה מקסימום בן 8 (בלי להעליב אף אחד, בגיל 8 הייתי קצת יותר בוגר.....קצת....) אידיוט מתן

ניקי בי

New member
אוקיי..בוא נפסיק עם הקללות..

זה ממש לא במקום. ואם אני לא טועה בקשתם ממני למחוק איזו הודעה...ועשיתי את זה , הסיבה הייתה , בגלל שהיו בה קללות, אז בבקשה מכם, תכבדו את זה , ותתנהגו בצורה קצת יותר יפה. תודה.

alonbart

New member
טוב...כמה הסברים לאינפנטילים

בקשר להודעה הראשונה רק שתדעו-אני חולק את הפורום יחד עם אחותי והיא קשורה ללהקות האלה נפשית ככה שאני אבין אם התעצבנתם-כל הכבוד לאחותי שאני אומר גזענות אני משתמש בזה במובן אחר-אני אומר בעצם שאנשים מסויימים משתמשים במשפט הזה כדי להגיד שפופ זאת מוזיקה מחורבנת כמו שיש ילבנים שגזענים לכושים - אותו הדבר בדיוק אגב מתן אם אמרת בלי קללות למה קיללת? דפוק...ואינפנטיל כמו השני טוב לא חשוב יאללה לנושא הבא אין לי כוח לויכוחים מהסוג הזה חבל שאתם לא יודעים להאריך דברים רק דברים שאתם אומרים.

alonbart

New member
ושוב..

ושוב סליחה בשם ההצפה עם הקללות של אחותי גם לדעתי היה צריך למחוק את ההודעה הזאת והיא גם חטפה קצת :)

למעלה