אתם מאמינים בלהכיר באינטרנט?

TalKz

New member
אתם מאמינים בלהכיר באינטרנט?

ואם כן, ספרו סיפרוי הצלחה :]

Zoharrr

New member
המממ אני ואלכס...

4 חודשים בשבוע הבא :) למרות שזה לא קרה מיד,אנחנו מכירים כבר שנתיים ורד עכשיו נזכרנו P:

נועם m

New member
מאמינה כן...

יש מספיק אנשים שזה עבד בשבילם. אישית אני פחות אוהבת את זה...

הנה סיפור שנזכרתי

פעם חברה שלי הביאה את המספר אייסיקיו שלי למישהו מהעיר.. ודיברנו.. יום אחרי זה החלטנו להפגש... פתאום יצא שהוא גר מול הבית שלי !!!! היה מוזר שואני לא מכירה אותו! (עיר קטנה מכירים את כולם) תוך דקה נפגשנו...יצא שהוא מכיר אותי... מבוקשת! ואז בערך שבוע אחרי היה לי ריב עם מורה בבית ספר (רצתה להרוג אותי המשוגעת) והוא הציל אותייייי חחחח הוא בא בגלל הצעקות ונכנס לאקשן חחח ואז השעו את שנינו 3 ימים.. ובילינו אותם יחד בלראות סרטים (בחורף).. והיינו חברים כמה חודשים.. :)

אאההה ולשאלה

אפשר להכיר למה לא במיוחד לאנשים מעיירות נדחות אי שם בארץ. אבל לא מאמינה באהבה ש"נוצרת" בנט. בנט זה להכיר תכלס לא יותר מזה.

RVD18

New member
מה זה מאמינים...

עובדה שזה קורה, יש מספיק מקרים שזה הצליח... אבל אישית, הייתי מעדיף בדרך הישנה...

comet9

New member
רובם הגדול סיפורי הצלחה

את הראשונה הכרתי בביצפר.. הייתה בשכבה של אחי הקטן. אבל ההיכרות ת'כלס בינינו הייתה באינטרנט. השניה הכרתי באינטרנט ביום ראשון. כבר ביום שני נפגשנו והתחלנו לצאת. השלישית הייתה בכלל סטוץ שהתמשך בסוף לקשר רציני. והרביעית הייתה מנהלת לשעבר בפורום סקס לנוער. אבל התחלתי איתה בכלל בחנות צילום שעבדתי בה. והיינו שנה ו5 חודשים יחד. בכלל יש דיון אחר לזה וברשותך אפתח אותו פעם ייחסו להכרויות באינטרנט נישה של סוטים ושל זקנים-בני-50-אוהבי-קטינות. והיום יש המון קשרים שהתחילו מאינטרנט האם לדעתכם המדיה הזו נתנה "פוש" לחיים החברתיים שלכם? או שזה עדיין בגדר תחביב?

נועם m

New member
הממ...

אני חייבת להודות שבאיזשהו מקום, עוד לא לגמרי השתחררתי מהתפיסה של "סוטים זקנים בני 50"...
עד שהגעתי לפורום הזה לפני כמה חודשים, בקושי הייתי גולשת בכלל! כך שאני עדיין די סקפטית לגבי כל הנושא, ולא ממש ששה לתת פרטים על עצמי (ויעידו כמה חברי פורום פה, שלקח להם כמה חודשים לחלץ ממני מה צבע העיניים, פחות או יותר
) לפיכך, אני לא יכולה להגיד שזה נתן "פוש" רציני לחיים החברתיים שלי. אני עדיין מעדיפה קשרים שנוצרים בצורה הישנה, ואני בהחלט מעדיפה לפגוש חברים במציאות ולא בנט. היתרון המשמעותי שיש לזה מבחינתי הוא העובדה שיותר קל לי לשמור על קשר עם חברים שגרים מחוץ לעיר- באמצעות אייסי וכאלה. ואם הקשר בתחילתו זו בהחלט דרך טובה להדק אותו יותר, בלי שתרגישי קרצייה כי את אולי מתקשרת יותר מדי

pain is MY love

New member
לא מאמינה

זה קורה אבל זאת לא הדרך המועדפת עליי בכל מקרה אני כן מאמינה בלהכיר באינטרנט מבחינת לדבר וכאלה אבל כדי לפתח קשר/רגש/מחוייבות חייבים את הריל לייף ולא יעזור בית דין

orenbarkai

New member
אשתי ואני היכרנו באינטרנט

והיא יזמה את הפניה את מוזמנת להציץ בבלוג שלי בפוסט "המדריך ליצא סדרתי" על הנושא

למעלה