עוד פעם קונ' הNWO......
יש לי תחושה שמי שהמציא ומפיץ את התאוריה הזאת הם או הדמוקרטים (על אף שבתאוריה הזאת אובמא לא מצטייר "יפה" במיוחד) אז יותר סביר שאלה הם אנשים ו/או מדינות שלא ממש מתים על המערב לדוגמא:רוסיה,מוסלמים קיצוניים וכו' וכו' - משהו בכיוון הזה... רק אזכיר שלא נראה לי שיש איזו קונ' על שלפיה יש כביכול ממשלת צללים השולטת/תשלוט בעולם *זה פשוט נשמע מופרך מדי! גדול ו"מרושע" מדי. *בלתי אפשרי לעקוב בצורה זו או אחרת אחר מליונים/מליארדים(!) (כ"כ מעניין אותם שם למעלה מה כל אחד ואחד עושה??) *עפ"י התאוריה הזו כל הממשלות הן ליופי כשבעצם מעליהן יש כמה חברות/אנשים/תאגידים שמוצגים כמקשה אחת ויחידה (שכמובן לכולם יש אינטרס זהה). ונניח שהקונ' נכונה,הם רוצים לשלוט בכולם בשביל הכיף? לסלק "על הדרך" 80 אחוז מהאנושות(לאט לאט או מהר)? להעלים את הפרטיות והדמוקרטיה עם שלל חוקים ואמצעים? וכו' וכו'? (על זה נאמר:"אימאלה,איזה פחד!") משהו פה לא מסתדר לי טוב,הרי בעולם לכל גוף/ממשלה/מדינה/קבוצה יש אינטרסים שונים ומשונים. גיל,אני מקווה שהעליתי מספיק טיעונים - האמת שלפתי אותם מהפורום שלנו. אני לא אומר שבעולמינו אין קונ',יש! רק שמדובר בקונ' "מקומיות" לגבי האתרים: אכן הפארנויה שם פשוט חוגגת,כמובן שהם מתבססים על כתבות אמיתיות.