אתם מאמינים

דנדוש20

New member
אתם מאמינים

שפעם בוגד תמיד בוגד? הכרתי מישהו הולך מצויין
אבל שמעתי סיפורים מחברים שלו שהוא פעמיים בגד בחברות שהיו לו! זה נורא הרתיע והפחיד אותי

Cobe Anan

New member
כן.

זה לא עניין הבגידה, זה עניין התפיסה המוסרית. הוא לא יכול להגיד שהפעם זה אחרת, הוא לא יכול להגיד שאותך הוא אוהב ולכן זה לא יקרה. הוא יכול לרצות, הוא יכול להאמין, אבל ברגע שהיצר יתגבר על הרגש- זה יקרה שוב. אולי זה יקרה אחרי ריב; אולי זה יקרה אחרי שחיקה של הקשר; אולי זה יקרה במסיבה, כשהוא יהיה שיכור לגמרי, אני לא יודע. אבל מתישהו זה יקרה, וזה יקרה כי הוא לא מרגיש רע כשהוא עושה את זה, וכשלא מרגישים רע כשעושים משהו כיפי, אז פשוט ממשיכים. מצטער.

falling stud

New member
אני לא מסכים עם דעתך

א. לאור העובדה שלא תמיד מדובר בתפיסה מוסרית - יש הרבה חרדים שומרי תורה ומצוות שמזיינים חצי בני ברק. אבל מקיימים יותר מצוות מוסריות כגון: ביקור חולים או סתם לתרום למשפחה נזקקת. מה שכנראה לא תעשה סתם ככה. ב. במקום לקחת כאן מצב "יבש" אתה לקחת פה מצבים נתונים. "שחיקה של הקשר, מסיבה, שיכור לגמרי". קשר זה מצב דינמי. ואתה לא יכול לדעת למה גבר בוגד. ג. ובוא נגיד רגע שכן. הקשר עם החברה נשחק והוא רב איתה לפני שעתיים והוא יצא למסיבה וישתכר ויהיו במסיבה ימבה כוסיות. מאיפה לך לדעת שהוא לא יבכה על מר גורלו אלא ילך להתחיל לזיין את הראשונה שתתן לו? אתה מכליל פה הכללה פושעת לדעתי. וזה לא נכון לעשות את זה.

Cobe Anan

New member
לכן

אמרתי שאני לא יודע מה יהיה הטריגר. אולי זה יהיה במסיבה, אולי זה יהיה אחרי ריב, אולי זה יהיה כי סתם תהיה לו הזדמנות שחבל להפסיד.. אבל אם אתה צריך להפקיד שומר לרכוש גדול שלך, במי תבחר- באדם שיש לו תיק פלילי על גניבה מגיל 16, או באדם נקי לחלוטין?

זכוכיות

New member
אתה שוכח שלא כל קשר דומה

לקודמים לו. היו גברים בחיי ש... מה לעשות, הקשר איתם לא היה חשוב לי מ א ו ד, לעומתם היו כאלה שרק המחשבה על איבוד הקשר איתם מזעזעת אותי (ע"ע בן זוגי הנוכחי), אז כאן יש לי יותר מה לאבד. היו קשרים (שוב, אלה שבהם בגדתי) שהקשר לא היה הכי קרוב, שלא באמת באמת היה אכפת לי, והיו כאלה שבהם בן הזוג היה החבר הכי טוב שלי, שרק הרעיון, האפשרות שאני אגרום לו עצב יכלה להכניס אותי לדיכאון. שני הדוגמאות האלה ואחרות הן חלק ממה שגרם לי לבגוד בקשרים מסויימים וגרם לי לא להעלות על הדעת באחרים. זו הסיבה שבכל הקשרים הקצרים שלי בגדתי בלי חשבון, ובשני הקשרים הכי ארוכים שלי, 3.5 שנים ושנתיים, לא העזתי לחשוב בכיוון. אני אגיד לך עוד משהו, בתחילת הקשר הנוכחי שלי (10 חודשים), ממש בתחילתו, בחיתוליו, בחודש הראשון- אני כן בגדתי. כלומר, נשיקה, עם האקס... ואני יכולה להגיד בוודאות שדבר כזה לא יקרה שוב בקשר הנוכחי, למה? א. כי מאז עברו כבר 9 חודשים, והאהבה רק התעצמה לגודל שלא ידעתי כמותו מעולם, וב. כי כבר אז, אחרי אותו מקרה, אני התייסרתי כ"כ... כמו שמעולם לא התייסרתי כשבגדתי הרבה יותר בגדול (סקס.) והרבה יותר מפעם אחת באחרים, אני ישבתי מולו שעות לאחר מכן ולא הייתי מסוגלת להפסיק לבכות, לא יכלתי להסתכל לו בעיניים, לא יכלתי לסבול את המחשבה שאני מסתירה ממנו משהו... ולכן גם בסופו של דבר לא יכלתי לא לספר לו ולהתחנן שיסלח לי ושנתחיל מהתחלה, אחרי שעברתי את ההתנסות הזאת כבר ידעתי, שום דבר שבעולם לא יגרום לי לפגוע בו שוב, והיום 9 חודשים אחרי (ועוד של מגורים יחד) כשהכל הרבה יותר עוצתי... אין סיכוי. הטענה השניה שלך נכונה מאוד, עדיף לא להסתכן, אבל יש דברים שהם גם מעבר- שהם בהרגשה, באינטרקציה של הקשר, אתה יודע מה איכות הקשר שלך, יכול להיות שהקשר של דנדוש ושל הבחור יהיה ברמה אחרת ממה שהוא הכיר עד היום (באותה מידה יכול להיות שלא).

שטויות...!

אם זה ככה אז לפי מה שאתה אומר... אז צריך לאסור לכל החיים כל מי שעשה פשע קטן כי הוא עבריין מועד... אתה לא נותן לאנשים צ'אנס לתקן את עצמם... אתה יודע גם אתה יכול לעשות פעם טעות... אז מה לא תרצה שיתנו לך צאנס... חוץ מזה אתה צריך לדעת שיש חברות שחושבות שהן חברות... ואולי הן לא היו חברות רציניות בשבילו.... אז מאיפה אתה חושב שאתה מכיר אותו כדי לפסול אותו... קיצור.. צאי איתו.. קחי סיכון מה יש...

זכוכיות

New member
לא.

למה? מנסיון. היו לי בני זוג שבהם בגדתי, והיו כאלה שלא העזתי לחשוב בכיוון הזה במהלך הקשר איתם, שרק המחשבה נשמעת לי הזויה ובלתי אפשרית. פונקציה של אהבה, סיפוק, איכות הקשר... ויאדה יאדה.

Paranoid Eyes

New member
לא

אנשים משתנים, ומתבגרים. אם את ממש בעניין שלו , תני לו צ'אנס אבל תהיי עם יד על הדופק. אם זה הוריד לך ממנו, אז אין כבר מה לעשות בנידון.

לא...

אני מאמינה שצריך לתת צאנס, אם הוא מעונייין ורוצה למה לא? רק להיות זהירה.

כן. זה סוג של תמרור אזהרה

אבל זה לא פוסל כלום. שווה לבדיקה בדייט הראשון. אם זה הרפיוטיישן שלו (יפה לי מילים כאלה), אז את תקלטי את זה שהוא חותר למיטה, אם הוא נחמד ומחפש משהו רציני זה גם יבלוט. או שמשהו אחר יבלוט. או שלא. בכל מקרה, יכול להיות שהוא משחק טוב. אז פתאום זה יבוא לך בבום. קיצר תזהרי וזהו.

E i n a v 1 1 1

New member
כן

גם אם אדם משתנה, הצורך בריגוש הזה ובהסתרת המידע זה מפתה...ואם תפתח בדרכו הדלת הזאת לדעתי הוא יעשה את שוב

PinkWin

New member
לאו דווקא. אנשים משתנים.

זה די מוגזם לומר שפעם בוגד תמיד בוגד.

L y c a n

New member
אז

אולי באמת דברי איתו על העיניין הזה? כי סיפורים לעיתים קרובות, הם באמת רק סיפורים..
חוץ מזה, אחלה חברים יש לו!

danielo18

New member
זה אמת..

צ'מעי סיפור (מבוסס על מקרה אמיתי): היו היה פעם מישו תמים שהלך פעם עם בחורה ג'ינג'ית נמוכה ותחמנית. הבחורה שיחקה איתו ובגדה בו פעם אחת כשהוא היה ילד (כיתה י"א נקרא?), אחרי כמה שנים טובות, כשהכאב חלף לו, הם נפגשו בשנית והוא נשבע לעצמו שהוא לא יתאהב בה שנית אך זה בסוף שוב קרה, ושוב פעם הם יצאו ושוב פעם היא בגדה בו. מסקנה א' = ג'ינג'יות הן השטן. מסקנה ב' - בוגד נשאר בוגד.

מיטללל

New member
../images/Emo6.gif

המסקנות היחידות שהסקתי מהסיפורון שלך הן שהיא כלבה כוסית והוא טמבל נאיבי...

danielo18

New member
תודה על המחמאה..

שמעתי עלי הרבה דברים שנאמרו עלי, אבל אף פעם לא אמרו לי שאני טמבל. תודה!

מיטללל

New member
סליחה... רק צחקתי :/

והאמת? אם אני אספר סיפורים מהעבר שלי תגלו מי הטמבלית, שלא נאמר תמימה, האמיתית

למעלה