אתם מבינים שחזרתי מהסית ספר

יווווווווו איזה יום גדול!...בערך...

יוווווווו קודם כל באתי לבית ספר....כולם חיבקו אותי!!!! יו איזה חמודים...:) יש לנו ילדה חדשה בכיתה...קצת מעקודה בכל מקרה חחחח זה כזה מפגר, בכל מקרה היא באה לחברה שלי ועושה לה "תגידי הילדה הזאת (אני), מה היא הכי מקובלת כאן בכיתה?" חחח חברה שלי סיפרה לי את זה ונישפכנו מצחוק....כי אני רחוקה מזה, וגם בכלל לא שואפת אבל לא נורא....חח זה היה כי היא ראתה אותי עם כולם, רוב הבנים בכיתה שלי ידידים שלי טובים...חח וגם כי באתי יעני סטייליסטית.מה שלא... טוב טוב בכל מקרה הבית ספר הכין לנו יומנים מה זה חמודים כאלה! מערכת נוראית! יש לי המון שעות בכיתות עירוניות בבית ספר אחר בעעעע קשה! יותר מידי היסטוריה ומתמטיקה בשבוע אחד...יותר מידי שעות כללי! טוב אחרי בית ספר ירדנו אני וחברה שלי ועוד מלא ידידים מהכיתה, ירדנו לקניון, 5 דקות מהבית ספר, אכלנו והסתובבנו ואחרי זה הלכנו לים לשבת בחוף...היה מה זה כיף! חחחחח איזה מתרגשת אני...טוב עכשיו אני יסתום! אני מקווה שלכולם היה נחמד היום...

רותם טל

New member
וואי וואי

לי היה יום נחמד...... כיתה י´.. חרא של כיתה..ו danaaaa ו√ היום הראשון שלי.. נתחיל מזה שישנתי שעתיים בלילה.. ואני במחזור.. כבר טוב הא? אז.. קמתי ב-6 וחצי.. התקלחתי.. התארגנתי.. הייתי מוכנה רק ב-7:45 (כן כן.. אני אדישה.. ) הגעתי ב-8 וחמישה בערך לביה"ס.. (לקח לי כמעט רבע שעה לתפוס מונית בעיר המטומטמת הזאת..).. איך שהגעתי.. אני כזה נכנסת.. רואה את חברה שלי רבה עם השומרת "ילדה.. אם את לא שמה חולצת ביה"ס את לא נכנסת לביה"ס.." ... אוי.. הביה"ס הלא מפותח הזה.. קיצר.. לא היה לי כלום מוזר כי הייתי רואה את כל החברים שלי כל יום (כל היום!!).. אז הכל היה כרגיל.. רק כמה פרצופים שלא ראיתי חודשיים.. נכנסתי לכיתה.. מה זה?! מתוך 13 ומשהו ילדים אני מכירה רק 10!! מה זהההה?! מסתבר לי שכל החברים שלי במגמות אחרות.. (רוב הידידים שלי בשיווק.. רוב החברות שלי בספרות תנ"ך.. ורק אני תקועה עם עוד כמה חבר´ה בביולוגיה..) קיצר.. המורה שלי דומה לשקנאי.. כל איפה שהיא זזה הסנטר הכפול שלה זז אחרי בהפרש של כמה שניות.. אז כולי באסה.. לא רק בגלל הכיתה כי עברו אלינו חברה שלי וידיד שלי טוב.. גם בגלל המערכת.. תקלטו: ראשון: מתחילה ב-9 : כימיה, כימיה, מתמטיקה, פיסיקה, היסטוריה, היסטוריה, ביולוגיה. שני: פיסיקה, ספורט, אנגלית, פיסיקה, ביולוגיה, כימיה, ספרות, לשון. שלישי: היסטוריה, אנגלית, אנגלית, מתמטיקה (ושעתיים חופשיות..).. רביעי: לשון, תנ"ך, כימיה, שעה חופשית, אנגלית, אנגלית, ביולוגיה, חינוך. חמישי: מתמטיקה, מתמטיקה, לשון, ספרות, תנ"ך,לשון, מוסיקה, מוסיקה. שישי: (היום הכי מיותר בשבוע) ספורט, ושעתיים של מחוייבות אישית. קיצר.. זאתי הולכת להיות שנה של קריעת תחת.. 4 מקצועות שאני מגבירה בהם 5 יחידות (על מה לעזאזל חשבתי לי?!).. אז שתהיה לכם שנת לימודים טובה.. ואיזה כייף אור,שיש לך ידידים טובים באותה כיתה וקניון צמוד.. בטח מזה הולך צחוקים

חחחחח עלק את בוכה.....

תיראי את המערכת שלי...קודם כל כל יום 7 וחצי עד 3 חוץ משישי שזה עד 1... אה ואני מדגישה לך שערבית אני לומדת בבית ספר אחר וזה הסעות ובלאגנים אז קבלי: ראשון-ערבית,ערבית, ערבית, מתמטיקה ,מתמטיקה, תנך, תנך שני-סוציולוגיה,סוציולוגיה,מתמטיקה,מתמטיקה,חינוך,ספרות,אנגלית,אנגלית שלישי-ערבית,ערבית,היסטוריה,היסטוירה,היסטוריה,סוציולוגיה,סוציולוגיה,סוציולוג רביעי-ספורט,תנך,אנגלית,אנגלית,ספרות,מתמטיקה,מתמטיקה,מתמטיקה חמישי-סוציולוגיה,סוציולוגיה,סוצ´,אנגלית,היסטוריה,ערבית,ערבית,ערבית שישי- ספרות, תנך,ספורט,היסטוריה,היסטוריה.... שימי לב כמה דברים יש לי 3 שעות רצוף! זה הסיוט של החיים שלי, יש לי קוצים בתחת אני לא מסוגלת....

Silviya Bamper

New member
היום הראשון של כיתה י"א../images/Emo70.gif

שלום, שלום שלום כיתה (י)א שלום לגננת לגן...
אחחח כמה שאני אוהבת בי"ס ככה הרגשתי עד ש... בלאכס! קיבלתי את מערכת השעות שלי אני בחיים לא אעמוד בזה ב ח י י ם, אז עדיף שפשוט אני...
איזו מטומטמת! מה עבר לי בראש כשלקחתי מגמת פיזיקה?!
המורה אמרה היום "עוד הרבה עשו את זה, הצליחו יפה מאוד, עם אותה מערכת ואפילו יותר קשה, זה אפשרי!"
בעעע לי זה לא! אני לא אשפוך כאן את תכולת מערכת השעות שלי כי זה סתם יעשה לי יותר רע... אוף די לא רוצה לגדול.
נראה שלי שעדיין אני אוהבת את בי"ס רק ללמוד קצת פחות. אה.. ומבחינת הכיתה שלי אני מתה עלייה ובמיוחד על המחנכת שלי! יש לי את החברים והחברות הכי מתוקים בעולם כל השכבה הזו מתוקה (טוב חוץ מכמה מעצבנים...) אוף... אני לא אצליח ואני לא רוצה בכלל להתחיל לחשוב על הבגרויות.
טוב, עזבו סתם משבר דפוק שלי. איך יוצאים מהלחץ הזה?! אמא, מודיעה לך מראש יכול להיות שקצת (הרבה) תתאכזבי מהבת שלך... לימור

אנחנו ביחד באכזבה הזו!

למרות שבטח לא תאכזבי ........בטוח לא יותר ממני.....

יווווו הייתי חייבת לדווח על משהו...

כל הסיפור על הילדה החדשה- איננו נכון.. חברה שלי הכלבה הזאתי, חחחחחח לא ממזמן עבדתי עליה אז היא החליטה לעבוד עלי חזרה....ככה זה קרה, טוב זה היה יותר מידי לא מציאותי.....גררררר היא תחטוף מכות שעשתה ממני צחוק!

עו מר 5

New member
אני לא מבין

אתכם קיבינימאט, יש לי שלש שעות אפס בשבוע אני עובד פעמיים על הבוקר בארבע לפנות בוקר עם כבשים (כן כן, חולב אותן
) אמנם אין לי מתמטיקה אבל עדיין יש לי מערכת קשה ביות שלש הפעמים שאני מתחיל בשבע בבוקר אני מסיים בארבע אחה"צ. ואתם בוכים???

ש ק ד ב ת

New member
איזה לחץ

אני מאחלת לכולכם להגיע לכיתה יב´
,
זה פשוט כל-כייף להגיד שאני בכיתה יב´ זה כל כך מצטלצל כל-כך טוב, אני יבתניקי´ת, ואכן גם השעות אט אט נעלמות להן..,אז זה השנה האחרונה וכבר לא ממש לומדים,וכבר לא ממש יש שיעורים סדירים. ורק בשביל השנה הזאת היה שווה ללמוד את ה11שנות לימוד האלו. ולאלו שאינם פה בכיתה יב´,שזה הרוב.. אז נכון עומדת בפניכם שנה לא קלה,מלאת מאמצים,שיעורים,מבחנים ודרישות של כל מורה ומורה(אני רוצה קלסר עם ארבעה חוצצים, אניר וצה מחברת בצבע בורדו וכו´).. אך גם היא מלאה מנגד בהרבה הנאות,חוויות ,הפסקת,חברים .. אתם הם אלו שקובעים איך תעב ור השנה הזאת שלכם, מישהון לפני אמר את זה תחייכו אל החיים-והם יחייכו אליכם בחזרה.. שה כל-כך נכון הכל מתחיל משם,מהחיוך בשביב הפה.
. שיהיה לנו רק טוב,ושנת לימודים מוצלחת... "קוטרים"

למעלה