אתם מוזמנים להכנס ולהתרשם

Danchick

New member
אתם מוזמנים להכנס ולהתרשם

באתר המעריצים הישראלי של מיידן הופעלה מערכת תגובות חדשה בעמודי החדשות אתם מוזמנים להכנס ולהתרשם , איך צורך להרשם בכדי להגיב

to the future

New member
דן- כמה דברים על האתר

1)האתר נחמד מאוד... 2)בתור המנהל אתה צריך לשים לב לכמה דברים: קראתי את הכתבה על תור הזהב של מיידן ורציתי להעיר ש- א)אי אפשר להגיב לכתבות- חבל... ב) אם הכתבה היא על תור הזהב אז לא צריך להכניס את NO PRAYER ו-FEAR OF ,שני אלבומים שלא שייכים לתקופה (אגב אני מאוד אוהב את NO PRAYER זה האלבום הראשון של מיידן ששמעתי כילד בן 10) ג)כותב שם מישהו על ההופעה LIVE AFTER DEATH וטועה פעמיים (לפחות)- האלבום הוקלט מ- 4 הופעות בלונג ביץ' ולא 2. דבר שני, נאום צ'רצ'יל בפתיח - "We shall fight on the beaches" הוא מ -1940. הקרב על בריטניה הוא מיולי עד אוקטובר 1940... (ולא 1942 כפי שנכתב). למה אני מדקדק איתך? כי דיקינסון הוא בעצמו בעל תואר ראשון בהיסטוריה, וטייס. בכלל, בלי הדיוק של נגני מיידן לא היינו נהנים כל כך. תאר לך שמיידן היו מחפפים בפרטים... 3)בקיצור, חשוב לשמור על רמה גבוהה באתר.

Danchick

New member
תודה על התגובה

אם תשים לב חלק מהכתבות מקושרות או "מעותקות" ממקורות אחרים ברשת , לדוגמא הכתבה הזו שבתחילתה כתוב "מקור הכתבה נלקח מהאתר מטאליסט , כל הסיקורים וזכויותיהם שיכים לאתר מטאליסט" אין לנו שום זכות לשנות את תוכן הכתבה היות וזכויות הפרסום עליה הם של אתר מטאליסט ושל מי שכתב את זה בקשר לתגובות בכתבות, האתר נבנה כולו מהיסוד על יהיה חברה שאנחנו בונים אותו לאט לאט מתוך הזמן החופשי שלנו ובשעות הקטנות של הלילה , מי שזה צריך ללכת בבוקר לעבודה וחוזר בערב נורא מאוחר או שצריך לנסוע ממש מוקדם לצבא עובדים בסופי שבוע וקיצר מתי שאפשר ,כרגע אנחנו עובדים גם על האפשרות של הוספת תגובות לכתבות בינתיים אתה מוזמן להתרשם מהאפשרות של הוספת תגובות לחדשות המתפרסמות באתר , עמוד האלבומים המרשים ביותר לדעתי ולהנות מהפורום שלנו . בקרוב יוספו עמודים של יוצרים ועוד מספר דברים מאד נחמדים

היי אני vsync

אתה מוזמן לתרום לנו מהידע שלך כדי לשפר את האתר, אם אתה מעוניין צור איתי קשר דרך אתה ונדבר. אני מעוניין להעלות לאתר עדכונים ברמה שוטפת, מה שעכשיו פחות קורה. בקשר לכתבות, אכן יש בעיות ועדיין לא הטמענו את המערכת גם להם ולא רק לחדשות, אבל בקרוב זה יהיה גם :) אהבת את המערכת אלבומים שלי אגב ?

to the future

New member
תודה על התגובה

מע' האלבומים - מצויינת... בקשר להצעתך - כבוד הוא לי... העניין הוא שאין לי מושג בגרפיקה, כמוך. מה שיותר מעניין אותי זה הסיפורים מאחורי השירים והפרטים.אני גם לא מומחה בקשר לעדכונים על מועדי יציאת אלבום, ראיונות שהתפרסמו באתר מיידן הרשמי וכו'. בבקשה כנס לאתר הבא: http://www.maidenfans.com/imc/?link=albums&url=index&lang=eng הבחור מפרט על כל שיר בלי סוף. אם יהיה משהו כזה באתר ישראלי, החברה הצעירים יותר יבינו מאיזה מקורות מגוונים מיידן שואבים... אבל האתר שלכם באמת ערוך יפה, פשוט צריך להוסיף את הדברים שמעבר. אגב, נרשמתי לאתר.

אהלן

לא בקטע של גרפיקה, סתם התכוונתי שאם אתה חושב שיש טעויות או רוצה להוסיף משהו, אתה מוזמן להעתיק את התוכן אליך, לשנות ולתקן, ולשלוח לי למייל ואני העלה אותו לאתר. בקשר maidenfans אני מכיר אותם באמת אתר מרובה מידע, אני מבחינתי רק מכניס ובונה מי שרוצה שיש לי מידע ואני אבדוק אותו ואשים.

אני מחפש תמונות טובות של הלהקה

אני מחפש תמונות טובות של חברי הלהקה ברזולוציה נורמלית, עדיף מסוף שנות השמונים.. אני צריך את זה כחומר גלם למיידן ישראל בשביל עדכון גדול. מי שיש לו ובא לו לתרום לי קצת, שישלח לי למייל: [email protected] תודה

rafi k

New member
הפורום חזר לעבוד

הפורום חזר לעבוד למי שמעוניין לדעת. האתר בימים הקרובים יהיה מלא באנפורמציה על האלבום החדש וכל מה שמסביב.

למעלה