אתם מוזמנים לעקוב ולזכור:

s h i r a 3 0

New member
אתם מוזמנים לעקוב ולזכור:

מצ"ב קישור לדיון בכנסת: בדיוק עכשיו מדברים עלינו.

kasa

New member
תשובת ח"כ דוד טל בעניין זה

שהגיעה אליי הבוקר: , שלום, כפי שזה נראה כעת, ולפי הידוע לי, האוצר נסג מהחלטתו לעניין הטיפולים (אך הדבר צריך בדיקה מעמיקה יותר). מתגבשת החלטה - שלילד הראשון לא תהיה הגבלה ולשני עד 7 מחזורי טיפול שוב אינני בטוח במאת האחוזים. כולי תקווה ותפילה כי תשמעו בשורות טובות במהרה אלעד,ע"פ ח"כ טל -----Original Message----- נשמע מעורפל לגמרי....

אמאלולי

New member
וזו התשובה ששלחה לי חה"כ פינקלשטיין

אני מצטטת חלק מתשובתה: "...בשבועיים האחרונים עסקתי רבות בנושא טפולי הפוריות, ואנו מצרפים בזה את המכתב ששיגרתי לשר האוצר בנושא זה לפני כעשרה ימים. בנוסף, מיד עם שובי מחו"ל פגשתי אישית שתי נשים בנושא הפרית ביציות מחו"ל על הקשיים הכרוכים בכך, והגשנו שאילתא דחופה לשר הבריאות בנושא... לידיעתך, האוצר החליט שלא להעלות במסגרת ההצבעה על תקציב המדינה (הדיונים יחלו היום) את נושא ההגבלה על טיפולי פוריות, ואם כך הרי שהמאבק הצליח. בברכת הצלחה לכולנו וחורף טוב ובריא, ח"כ גילה פינקלשטיין" נו... שיעבור כבר!

רחל5

New member
משעשע...

אמאלולי דיברה עם העוזרת של ריבלין ושמעה שלא יעלו את סעיף ההפריות להצבעה. היא סיפרה על כך בפורום. רחל5 התקשרה לעוזר של פינקלשטיין כדי לעדכן אותו. אמאלולי פנתה לפינקלשטיין, וקיבלה את התשובה שהיא עצמה סיפקה כמה דקות קודם...

נועה 35

New member
אני מקווה שגם התוצאה הסופית תשעשע!

יוהו... אני מתקשה להתרכז בעבודה עכשיו - מתי כבר תהיה ההצבעה?!

אמאלולי

New member
../images/Emo12.gif משעשע??? לי זה דווקא נשמע די

הזוי בעיקר נוכח הדיווחים האחרונים...

מה זה משעשע ../images/Emo7.gif

כבר לא יודעת למי יש יותר אינטרסים לפזר פה אינפורמציה לא מדוייקת. טוב שאת השמפניה עוד לא פתחנו רק את היין הפשוט

באמונה

New member
מה?! שמעתן את דוד לוי?!הוא אמר הרגע

שאתמול היו"ר חזר והדגיש את הקיצוצים על ילד ראשון!!! הוא מונה רשימה של קיצוצים ויוצא נגדם , אז מה? הוא לא מעודכן אושחס ושלום אנחנו הלא מעודכנים?

s h i r a 3 0

New member
הוא כנראה לא מעודכן

קודם לכן דובר על הקיצוץ בטיפולים ובמליאה עצמה נאמר שוב שזה בוטל.

orname

New member
לא הגיוני?!?!?!

וממתי אנחנו סומכים על פוליטיקאים (או לחלופין על הבנת הנקרא שלם?!) כמו שאני חוזרת ואומרת. לא ניצחנו עד שלא ניצחנו.... (וכן - גם ביטול הגזירות לילד אחד זה נצחוןמשמח - למרות שלא יעזור לי)

באמונה

New member
אמאלה!!!!!גם אפרים סנה

יוצא עכשיו נגד הקיצוץ והוא מסביר שזה כמו שעוקרים למישהו שתי עיניים ואז מוותרים לו ועוקרים רק אחת ככה מקצצים "רק" בילד שני... מה קורה????? חברה?! מחכה!!!

נועה 35

New member
לא תמיד הפוליטיקאים עושים שעורי בית

ייתכן שהוא פשוט לא מודע לשינוי או שהוא לא רוצה לתת למציאות לקלקל לו נאום טוב....

שווערצה

New member
ובכל מקרה - כל הכבוד להם ../images/Emo13.gif

חברי הכנסת שיוצאים נגד הקיצוץ הם אלה שהתחייבו לנו שיעשו כן... כן, גם עם אפרים סנה נפגשתי בכנסת, בהיותו שר בריאות לשעבר, רופא, מקים פורום חברי כנסת שהם רופאים ואיש שאכפת לו. אל תשכחו שהקיצוץ עדיין מופיע בנוסח שהם קיבלו ביד, ולא כולם עוקבים אחרי ההודעות שיוצאות ממשרדי הדוברים לכלי התקשורת. אמרה שווערצה, שמנסה לשמור על אופטימיות ולא לקבל התקף לב עד סוף היום

kasa

New member
אפרופו שר בריאות - דני נווה חי ??

אני מתחילה לדאוג לו... איפה הוא נעלם ?

orname

New member
איזה מזל שאתם כאן

לא מצליחה לשמוע את השידור מהמשרד תמשיכו לעדכן אותי לפני שאני אטפס על קירות - ואז יפטרו אותי בגלל התנהגות בלתי הולמת, ואז... אני אצטרך למצוא איזה פורום להורים מובטלים בטיפולי פוריות שיש להם זכות לעוד ילד...

orname

New member
לאתר כן

לשמוע שידורים לא. כנראה עניין של הגנות רשת FIRE WALL ועוד מונחים מעצבנים כאלו...

רחל5

New member
הסאונד אצלי כל כך גרוע

שאני ממש מרגישה כמו אבות אבותי שישבו ליד מקלט הרדיו הענקי עם נורות במקום טרנזיסטורים ושמעו את הדיון באו"ם על הקמת מדינת ישראל...

למעלה