אתם מחפשים אהה

אתם מחפשים אהה

תורידו את החומות תקלו בדרישות לגבי הבן זוג שאתם מחפשים תמצאו אהבה נכון לכל אחד יש את הטעם שלו אבל תמיד אפשר להיתפשר כי מי שמחפש אהבה באמת ימצא אותה ויתרכז בה ולא יציב לעצמו כל מיני דרישות ותנאים שהוא יודע שמראש אין מי שימלא אותם ( בכל אופן בנות יקרות שלי תורידו את הפוזות תורידו את החומות תורידו הכל ותראו איזה פלא פתאם איזה קל למצוא אהבה פתאם כולם מוצאים חן בעייני רק תנסו לא יזיק מה נשים רוצות מישהו שיקשיב ויאהב שיהיה גם מאהב וגם חבר רק אל תשכחו למטבע יש שני צדדים שיהיה בהצלחה
רומנטיקן זה פשוט אני​

???????

"פתאום כולם מוצאים חן בעייני"
What The Fuck???????!!!! אני לא רוצה שכולם ימצאו חן בעיניי, אני רוצה שזה שאני איתו יהיה מספיק מיוחד כדי להיות איתי!

T r i l i a n

New member
לי זה נשמע מזיק

בסוף ימצאו את עצמן עם איזה רוצח סידרתי מרוב שכל אחד מוצא חן בעיניהן

night mistress

New member
להוריד חומות?ציפיות?..

לא נראה לי חומד,הציפיות היחידות שלי הן הוא יהיה נורמאלי בלי סטיות מטורפות,שלא יעשה לי מעקבים,יהיה נאמן ושיהיה נעול על עצמו בחיים.. ואת אלה אין לי שום כוונה להוריד..יש תלונות?

shaylove

New member
תראי לכל

בן אדם יש דרישות בסיסיות כמו למשל שיהיה בגיל מסוים או גובה מראה זה כבר עניין של טעם אבל יש כאלו שרוצים שהוא יהיה יוצא יחידה קרבית או טייס או שיהיה מלומד עם כל הכבוד בנות כאלו אני מוקיע מעצמי למה איך הם מקשרים אהבה לאינטלגנציה או למעמד אז מה בנות מחפשות מעמד זוהר תהילה פרסום כוח כסף שלטון נכון נכון אף אחד לא מושלם וכולם מסתנברים מהכל גם אני לפעמים אבל פתאם הם מתעוררים ורואים שהם עדיין לבד עם כל הרדיפה אחרי כל הדברים השטחים האלה מה עם למצוא בחור טוב וחמוד עם אופי טוב עם דרך חיים טובה שיהיה גם חמוד וגם יפה אבל באמת יש בנות עם דרישות ולגבי החומות תורידו ומהר את הפוזות שלכם כי באמת זה לא לטובתכם זה מרתיע בנים מראש לפי דעתי אתן מפספסות המון שיהיה בהצלחה

T r i l i a n

New member
איך אפשר שלא לקשור אהבה לאינטלגנציה

ועוד אחרי שקשרת אותה למראה חיצוני, שזה באמת זניח... בן אדם שהוא לא אינטלגנטי לדעתי? שאין לי על מה לדבר איתו? מה אני צריכה אחד כזה? עדיף לבד מאשר עם טמבל, זה בטוח.

התכוונתי

שגם טמבל יכול לאהוב ואת צריכה לאהוב בן אדם כמו שהוא ולא בגלל האינטלגנציה שלו או בגלל שהוא מפוצץ כסף אלא בגלל מי שהוא ולא מה שהוא הרי סך הכל את מחבקת אותו ולא את הכסף שלו את מתאהבת בו ולא בכסף שלו תכלס איך הוא בתור בן אדם זה מה שחשוב שיהיה בהצלחה
שי

night mistress

New member
סקה-קה (סתירת לחי)..

הצלחת לעצבן אותי.. אני לא מאמינה בפשרות מוגזמות,וגם לא בהככלות חסרות פשר.. ראה ציטוט:אז מה בנות מחפשות מעמד זוהר תהילה פרסום כוח כסף שלטון ררררררררררררררר....אני שולפת ציפורניים ומתכוננת לפעולה!

אמרתי

רוב הבנות ואם תגידי לי שאני טועה אני אוכיח לך וואו יש לו מכונית B.M.W אני רוצה לראות את האוטו ואז לשכב איתו חופשי בגלל שיש לו וואוו הוא עשיר מפוצץ איזה רמת חיים איזה כיף יש לו בריכת שחייה אתה מחפש חברה אולי ואווו יש לך חבר שעובד בידיעות אחרונות שיגיד לי אם הוא יכול לסדר משהו עם המורדים שיסדר לי תמונה בעיתון או איזה שירשום משהו עליי ואוו וואוואוואואואואו כולכן אותו הדבר רק אתם לא מודעות הבחורות הטובות נהרסות וההרוסות נהרסות עוד יותר

למעלה