אתם מכינים לזניה?

d a p h n a

New member
אתם מכינים לזניה?

הכנתי אתמול לזניה סטנדרטית למדי (שכבות של רוטב בולונז צמחי, עלי לזניה וגבנ"צ). תהיתי - אתם מכינים לזניות אחרות? אני יודעת שיש כל מיני לזניות מקוריות אבל אני תמיד מכינה את אותו הסוג הדי משעמם הזה.
 
אני לא מכינה

אבל בליל הסדר הייתה לזניה (ממצות) שהכילה ירקות שונים כמו ברוקולי, עגבניות וכו' (לא זוכרת איזה עוד ירקות היו שם אבל בעיקרון היא הורכבה מירקות).
 

taliF454

New member
זאת כבר לא לזניה, אבל לא משנה

העיקר שטעים
גם אני מעדיפה להכין פשטידת "שכבות" עם מוצרים אחרים כמו חצילים ותפ"א מאשר להתעסק עם דפי הלזניה הטיפ שלי הוא:ברוטב העגבניות אפשר לשלב עדשים במקום ה"טחון" הצמחי (שאני אישית לא מאד אוהבת. אם כבר מעדיפה לקנות קציצות "טבעול" מוכנות ולפורר) וניתן לשלב 1 כמות בורגול מושרה עם 1 כמות טופו (למי שאוהב) עם בצל,עשבי תיבול וכו' למלית שבין העלים\תפ"א ווטאבר
 
למעלה