אתם מכירים את הבאסה של פרידה מחברה?

קרואלה

New member
אתם מכירים את הבאסה של פרידה מחברה?

הייתה לי חברה מאוד טובה במשך שנתיים. שנה שעברה היא עברה ללמוד בפנימיה ולכן היה קשה מאוד לשמור על קשר (לא היה לה פלאפון וסיוט לנסות להשיג אותה בטלפון הציבורי). היום נפגשנו והלכנו לקניון ביחד. פתאום היא קרה ומחושבת וכל מיני דברים מעצבנים. למשל, היא כל הזמן אומרת "את לא נורמלית". התגובה שלי היא "נו אז מה! אני לא רוצה להיות נורמלית, לא בשאיפות שלי!" פעם היא הייתה מקבלת את זה אבל עכשיו היא כל הזמן היא מסתכלת עלי בכאלה מין רחמים אפילו שאני יודעת שהיא לא באמת מרחמת עלי זה מעלה לי את הג´ננה. אפילו שנורא נהניתי והכל זה שם לי אבן על הלב. היינו חברות כ"כ טובות, חלקנו הכל, לאן זה נעלם? לא הרגשתי קרובה אליה וכלום. אני בדיכאון ממנה!

העצלנית

New member
קשה אבל לא סוף העולם

מנסיון שעוברים לפנימיה. הרבה פעמים קשרים עם חברים ישנים משתנים. החברים שאתה איתם 24 שעות ביממה משפיעים מאוד. אני מבינה את הבאסה שלך אבל תני לה את הזמן ותעשי כמה דברים נחמדים כמו לכתוב לה מכתבים מידיי פעם. ואפילו להשאיר הודעה בטלפון שם זה יראה לה שהיא חשובה לך. את גם יכולה לדבר איתה או לכתוב לה את זה ואני בטוחה שהיא תבין. ברגע שהיא תבין שלא כדאי להרוס את הקשרים במקום הקודם כי חברים בפנימיה וחברי ילדות זה דברים שונים לגמרי, אז את תראי שינוי אני מקווה. אצלי למשל חזרתי השנה לחברויות ישנות יותר ולחברי ילדות בישוב שלי. אבל לקח לי זמן להפסיק להיות "סנובית" קצת בעקבות ההיי של החברים החדשים. בהצלחה דפנה

קרואלה

New member
אין לה היי מהחברות החדשות

כי אין לה חברות חדשות טובות! לא היה לה טוב והיא לא יצרה ממש קשרים. הריחוק הוא לא מסנוביות כי היא תמיד הייתה סנובית וזה לא הפריע לנו!

Miri cohen

New member
אה... כן, זה קרה לי לא מזמן! ../images/Emo7.gif

אספר לכם את הסיפור שלי: הייתה לי פעם (לפני חודשיים) חברה הכייי טובה בעולם כולו, ובשבילה הייתי מוכנה... להפסיק להיות חברה של חברות אחרות שלי.. (ככה היא רצתה) ... שם החיבה שלה היה - "פיקה"! הרבה חברות שלי נצלו אותי, כי אני נחשבת לנחמדה, חמודה, מצחיקה ובקיצור.. ילדה טובה להתחבר איתה.. אבל הכי הרגיז אותי... שחברתי הכי הכי טובה.. תנצל אותי, אימא שלי הייתה מסיעה אותנו יחד לבית-הספר, אוכלת אצלי, משחקות, אחרי בית-ספר הייתי קונה לה ארטיק (גם לי), והכל.. (היא ענייה)! עד שיום אחד... (יש לי טלפון אלחוטי שאפשר לשמוע מה השכנים מדברים)! שמעתי אותה אומרת לחברתה האחרת : " הא, מירי... היא חרא!"... אני אפילו לא יודעת למה היא עשתה את זה... אבל.. מאז, אני לא מדברת איתה! ואני בטוחה, כשיגמר החופש.. היא תתחנף אליי, למרות שהיא יודעת שהיא לא הייתה בסדר!! ראיתם איזו חראית, מה היא לא?!

קרואלה

New member
אל תשפטי לפני שאת יודעת את כל>>>

הסיפור. יכול להיות שלא הבנת נכון. יכול להיות שהיא התכוונה שאת חרא בלשיר/לרקוד/לצייר וכו´. בכל מקרה, תודה על ההשתתפות

למעלה