אתם מכירים את ההרגשה הזאת שאתם קמים בבוקר

mike00

New member
אתם מכירים את ההרגשה הזאת שאתם קמים בבוקר

ואין לכם מושג איפה אתם ומי ישן לידכם?? איזה לילה משוגע,אני הולך לאסוף את השברים ולאכול ארוחת בוקר איפשהו,הראש עדיין מסתובב מכל האלכוהול של אתמול... יום טוב לכולם,לכו לים...

הגם אתה מייק??

מאז שנולדה מדינת ישראל ועד היום, הערבים קוראים לנו ללכת לים אז עכשיו גם אתה אומר לנו ללכת לים??

THE WIZARD 55

New member
בוקר טוב מייק

תנו בכפיים למייק שמרוב שהוא מסטול לא יודע איפה הוא בכלל
אני אוטוטו יוצאת לים...ועל איזה שברים אתה מדבר, הלב? או שמישהי שברה עליך בקבוק ויסקי אתמול בלילה.. יום טוב לכולם

mike00

New member
הרגשתי כאילו נקלעתי בטעות

להפגנה באום אל פחם והשבאב זרקו לי בלוקים על הראש.... התחלתי לשתות ב-4 אחרי צהריים עם איזה מישהי,משם המשכתי לבאר אחר וגם שם שתיתי עד איזה 8 בערב... הייתי חייב הפסקה אז נכנסתי לאינטרנט קפה והספמתי קצת בתפוז עד שהראש התאושש ובשעה 10:30 בלילה שוב יצאתי לעוד באר,שם הכרתי איזה מישהי שעובדת במשרד פרסום[דווקא חמודה,אבל את זה גיליתי רק בבוקר
],מתברר שהיה לנו כייף כי איכשהו התגלגלתי אליה הביתה,לקח לי כמה שניות בבוקר להבין איפה אני בכלל ומה אני עושה שם.... אחרי ארוחת בוקר בריאה כזאת באיזה בית קפה פלצני נסעתי להטיס מסוקים על שלט וקינחתי בטיפוס קירות.... אני הרוגגגגגגגגגגגג
יאללה עוד שעה בערך יוצאים לעוד באר,היום אני חייב לחזור הביתה,נגמרו לי הבגדים הנקיים

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif החיים טובים מייק

הבנתי שפוצצת כמה בלונים הלילה
תחזור הביתה כבר, אני עכשיו יוצאת לסיבוב... תבוא מוקדם, נשתה משהו יחד
אה, ומייק, תשאל את ההוא על מה שהבטיח לך החרא הקטן הזה.. אני בלחץ היסטרי.. אם לא, אתה תבוא, ותצטרך לעשות קרחת חחחח בילוי נעים מותק

mike00

New member
האמת שליטפתי כמה בלונים../images/Emo9.gif

לא נעים לפוצץ ככה על הפעם הראשונה

THE WIZARD 55

New member
חזרתי

איזה כיף היה, חם, קיץץץץץץץ סוף סוף קיץ לעזאזל עם החורף המגעיל הזה, טוב שעומד להסתיים. אוקצור, מלא יפים/ות בחופי חיפה... אין על חיפה שלנו טוב, מתקלחת ויוצאת לקנות בגדים, לשתות קפה, חזרו ימי הסתלבטיה... חזרו ימי הטיולים... שבוע טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

למעלה