אנסה להסביר
אני אנסה להסביר, בספרות,שירה,ריקוד ,פנטומימה ודיבור-נושאים אלה לקוחים מחיי היום יום.לכאורה,הם נראים כחלק גדול מנושא הבידור.אולם כל אחד ואחד מתחומי הבידור האלו הם אומנות בפני עצמה. מאחורי הכתיבה מעביר אותו כותב בדרך שאינה אינפורמציה יבשה,אלא בדרך של ציור "כתוב" שהקוראים יכולים לדמיין בראשם.ולהתחבר אליו ביתר קלות, כל אחד מאיתנו מאמץ אומנות שמתחברת אליו וקוסמת לו במיוחד.עצם צריכת האומנות ווהעשיה באומנות נותנת סיפוק עצום. הן בגלל העשרת העצמי בידע,וכך אני מפיק רבות מהלמידה,משחרר לחצים,פורק מתחים. והן בגלל שאתה מפתח את עצמך מנטלית,חברתית ורגשית וחולק זאת עם אחרים. הכתיבה וההגות היא מסתורין,קסם,חידה לא פתורה. בכדי להגיע לפתרון ולהנות מהמטרה ומהסיפוק העצמי,צריך להשקיע. להשקיע מאמץ,התמדה,נכונות,וכמובן כישרון.. כותבת רגש בעוצמות מוגברות מהעוצמות בהן אני חשה אותן.לעיתים יצירותיי נראות כמו קיטש, אבל זהו רק שארית התמימות שעוד נותרה בי,ונעלמת עם הזמן. כותבת על עצמי וחושפת זאת לעיני כל. לומדת, הן מתוך הכרח והן מתוך הנאה (לא בבי"ס!!!) את מה שבאמת צריך ללמוד. לא מכירה אף אחד שמכיר אותי טוב. אבל מכירה הרבה אנשים. מחפשת אושר, אבל בינתיים, מאושרת. מוזרה, אבל לא יותר מדי. ואוהבת להנות, למרות שחושבים עלי שאני כבדה. -כך,אני מגדירה את עצמי כיום- דרך אגב,כתיבתי בפורום רק חידדה לי ועזרה לי לכתוב איך שאני כותבת היום,ועל כך תודה