אתם מכירים את הרגעים האלה

ש ק ד ב ת

New member
אתם מכירים את הרגעים האלה

שמתנה קטנה
שמילה טובה
שליטוף ונשיקה קלה
יכולים לעשות לךאת היום לכל-כך יפה ומאושר.. זה מה שקורה לי ברגעים אלו
אוהבת את כולכם!!! שקד

ש ק ד ב ת

New member
היי היי היי

אני לא מוכנה!! בכלהפורום הזה יש כל-כך הרבה ילדים מוכשרים,שכותבים נפלא,כותבים מרגש לא פחות ממני.. לא להמעיט בערכם. ושוב המון המון תודה..

ש ק ד ב ת

New member
אנסה להסביר

אני אנסה להסביר, בספרות,שירה,ריקוד ,פנטומימה ודיבור-נושאים אלה לקוחים מחיי היום יום.לכאורה,הם נראים כחלק גדול מנושא הבידור.אולם כל אחד ואחד מתחומי הבידור האלו הם אומנות בפני עצמה. מאחורי הכתיבה מעביר אותו כותב בדרך שאינה אינפורמציה יבשה,אלא בדרך של ציור "כתוב" שהקוראים יכולים לדמיין בראשם.ולהתחבר אליו ביתר קלות, כל אחד מאיתנו מאמץ אומנות שמתחברת אליו וקוסמת לו במיוחד.עצם צריכת האומנות ווהעשיה באומנות נותנת סיפוק עצום. הן בגלל העשרת העצמי בידע,וכך אני מפיק רבות מהלמידה,משחרר לחצים,פורק מתחים. והן בגלל שאתה מפתח את עצמך מנטלית,חברתית ורגשית וחולק זאת עם אחרים. הכתיבה וההגות היא מסתורין,קסם,חידה לא פתורה. בכדי להגיע לפתרון ולהנות מהמטרה ומהסיפוק העצמי,צריך להשקיע. להשקיע מאמץ,התמדה,נכונות,וכמובן כישרון.. כותבת רגש בעוצמות מוגברות מהעוצמות בהן אני חשה אותן.לעיתים יצירותיי נראות כמו קיטש, אבל זהו רק שארית התמימות שעוד נותרה בי,ונעלמת עם הזמן. כותבת על עצמי וחושפת זאת לעיני כל. לומדת, הן מתוך הכרח והן מתוך הנאה (לא בבי"ס!!!) את מה שבאמת צריך ללמוד. לא מכירה אף אחד שמכיר אותי טוב. אבל מכירה הרבה אנשים. מחפשת אושר, אבל בינתיים, מאושרת. מוזרה, אבל לא יותר מדי. ואוהבת להנות, למרות שחושבים עלי שאני כבדה. -כך,אני מגדירה את עצמי כיום- דרך אגב,כתיבתי בפורום רק חידדה לי ועזרה לי לכתוב איך שאני כותבת היום,ועל כך תודה

ש ק ד ב ת

New member
ודרך אגב..אני אכן בגיל 17(עוד לא)

אין לכם מה לחשוש
או כך לפחות ההורים שלי טוענים שנולדתי בשלהי קיץ של שנת 85.. אבל אולי גם זה יום אחד יתגלה כדברי כזב.. (אני צוחקת) שרון,בני כמה ילדיך?!

NaDaV18

New member
ההסבר התקבל כמו כל הדברים שאת

כותבת, הייתי רק רוצה קצת ממה שיש לך לתת, וקצת מהכישרון שלך.. אין מילים בפי.. נדב

missundaztood

New member
שקדו´ש

אני כ"כ שמחה בשבילך!
מקווה שהרגע הקטן הזה, של השמחה יימשך עוד ועוד ועוד...

ש ק ד ב ת

New member
הגרו´ש..

מתוקה שלי, לכל ירידה יש גם עליה, ולכל עליה יש גם ירידהף כך בנויים חיינו... אין מה לעשות. כאשר יש לנו יום רע במיוחד,עלינו להגיד שזהו האושר והטוב שיהיה לי מחר.. חמודה שלי,איך את מבלה את החופש?! המון המון
ממני האוהבת תמיד שקד

missundaztood

New member
חמודה...

נכון שלכולם יש עליות וירידות ואחרי כל ירידה בד"כ יש עליה ולהפך אבל בכל זאת מקווים(אני לפחות) שהעליות תהיינה ארוכות יותר מן הירידות... עוד לא התחלתי ממש לבלות בחופש אני טרודה בהתלבטויות ודיי קשה לי להיפרד מחבריי אשר הולכים לתיכונים שונים(אני נאלצת להיפרד מרובם) אבל סה"כ זה עדיף מללמוד...
אוהבת
הגר

ש ק ד ב ת

New member
בגלל שכבר הגיע הקיץ

אפילו באמיטקונים של תפוז.. אז הגיע הזמן לאחל משהו לקיץ: להזהר מה-
לאכול
אומרים שזה טעים ובריא לשתות
המון בייחוד בחום הזה לאכול
והרבה,בייחוד טעם שוקו-לימון להזהר
שעושים לי טראומות כל פעם שאני רוןאה אותם כל קיץ מחדש לשחק ב-
וגם ב-