אתם מכירים את זה שאתם מקבלים

coffe to go1

New member
אתם מכירים את זה שאתם מקבלים

שיחת טלפון מהבנק שידעתם שתקבלו וחששתם ממנה..
הבוקר: הטלפון מצלצל
אני עונה : הלו. בצד השני :שלום ..... אני: כן , במה אני יכולה לעזור לך?(עושה את עצמי לא יודעת) .
הפקיד: רציתי ליידע אותך שאת בחריגה של .........(כמה מספרים)
אני: אוקיי. הפקיד: מה את הולכת לעשות עם זה? מתי תגיעי לסגור את זה? אני: מה התאריך היום? הפקיד: 13.1 וזה רק תחילת החודש? מה תעשי? אני: אני יגיע לסדר את זה, בהקדם. הפקיד: תעשי את זה עוד היום כי את בחריגה. אני: חושבת לעצמי כאילו לא שמעתי כמה פעמים הוא ציין חריגה, ברור שאני לא יגיע היום לבנק כי אין לי מאיפה, ועונה לו אני יגיע יהיה בסדר
אני יסדר את זה. ניתקתי את השיחה ואז הלחץ התחיל, המחשבות , מה לעזאזאל אני עושה? איך אני עושה? ואנחנו רק ב13.1 .. אז ככה התחיל הבוקר שלי..

iba90

New member
תשלחי אותו לגבות כסף מתשובה ודנקנר...

הבנקים בישראל הם הסיבה לכל החולות הרעות שיש במדינה שלנו והממשלה שנותנת להם להמשיך במדיניות הזאת ולגבות מאיתנו עמלות מופרזות. בייחוד חוגגת הצביעות של בנק פועלים שעושה יום ל"עסקים קטנים" ומצד שני חונק אותם בריבית על הלוואות ולא יהסס להפיל עסק שיהיה בחריגה קטנה. מצד שני לתשובה ודנקנר ושאר החארות יש הפסדים במיליארדים ואליהם אף אחד לא ייתקשר ואף אחד לא יחשוב לדרוש את הכסף שהם חייבים לבנקים כי אנחנו מהכיס שלנו משלמים על ההפסדים של הבנקים כשהם השקיעו בטייקונים.

אל תצביעו לנתניהו אם אתם רוצים המשך של מדיניות כזאת!!!

פריאל12

New member
קפה

הלואי שחיבוק היה עוזר כאן........
אני מקווה שהפיתרון יגיע ממקום לא צפוי.....
הלוואי שאריאלה תתקשר אלייך!

קפה יקרה

כולי תקווה שהיסתדר לך היום
וגם אם לא, לשמור על אופטימיות וחיוך
לא מורידים לאף אחד את הראש.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
מקרה שקרה לי..

היו ימיי חורף הצינה והכפור שלטו ביד רמה בעירי ..באותו הערב בו כיתתתי רגליי מבית לבית מאיש לאיש לכל מכריי בעיר ..לבקש הלוואה שתמנע פינוי מהדירה

ואיש לא נענה היה כבר כמעט חצות בחוזרי מקצה העיר אל ביתי ברגל קר היה לי רעב וצמא ונפשי מעונה ..צל כבד היה עליה .

לפתע , רואה אני קונטרס כזה שמחלקים חסידי ברסלב על הכביש מוטל , ההיותי מחונך לא להשאיר שם השם מוטל כך הרימותי אותו ..תוך כדי שאנ \י קורא את כותרתו

וכך היה כתוב " אתה לא לבד"...מאותו הרגע שלווה אפפה אותי לא היה לי קר לא הייתי רעב ..הגעתי לביתי וישנתי שנת ישרים.

בבוקר , הלכתי אל משרדי החברה בה הייתי שוכר את דירתי מאז ..לנסות שוב לפתור את המצב ...כשהגעתי אמר לי הפקיד שטיפל בי ..

הייתה ועדה שזימן פקח שבא לבקר את המשרד והוחלט בה על ביטול חלק מחובך עקב מצבך ..ודחיית התשלום לחודשיים עד שתסתדר .

ואכן בסופו של דבר הכל הסתדר לטובה. ברוך השם יום יום.

מאחל לך קפה את אשר לי קרה מכל ליבי ועומק תפילתי . אמן.

ירון

כ"כ ריגשת אותי, ללא מילים
אני מאוד מאמינה שתמיד כשאתה על סף התהום,
קורה נס משמיים ומישהו מושך אותך למעלה

אמונה זה דבר מאוד חשוב

coffe to go1

New member
תודה ירון

אני אוהבת את הכתיבה שלך.. אני יודעת שיהיה בסדר, אנחנו חיים במציאות שצריך לשרוד את היום יום, מבחינה כלכלית החיים במדינה הזו קשים.

שעתיים

אני חושב מה לכתוב לך.מחקתי כבר 20 פעם את מה שכתבתי.עצות אפשר לתת מפה ועד הודעה חדשה.אני בסיפור דומה כך שרק אוכל לחזק את ידייך ולאחל לך שיסתדר לך הסיפור הזה.
אני יודע,הבנקים הם ראש בקיר הרבה פעמים.

coffe to go1

New member
תודה עוזי

יהיה בסדר , זה לפחות מה שאני אומרת לעצמי כל היום.. תודה על התמיכה הוירטואלית

למעלה