???
עומד להתפוצץ ומדבר ג'יבריש???? על איזה לב את מדברת??? מה, הלב שלך מדבר במילים...? את בטוחה שזה הלב...? הלב לא עושה כאלו דברים... לא "הלב" שאני מכיר. הלב, לפי מה שאני יודע, מדבר אך ורק (!!!) בהרגשה, פיזית, מורגשת. הג'יבריש מקורו ממכונת המחשבות שלמעלה, השכל, לעניות דעתי. פשוט מאוד. יש להקשיב ללב. ללב. להרגשה הקוראת מבפנים. זה כל כך אמיתי. הכי אמיתי. פשוט אך לא קל. לא. אחרי שהתאמנו במשך שנים על גבי שנים להקשיב למכונת המחשבות, קשה עד מאוד לחזור להקשיב להרגשה הפשוטה. הכל הפך להיות מסובך כל כך, הכל הפך להיות נוסחה להצלחה. אבל לא. ההרגשה עדיין לא עזבה אותנו והיא נפלאה ומתוקה מבפנים. היא קיימת עכשיו בתוך כל אחד. כל אחד. אני יודע את זה. בתוך כל בן אדם יש המקום שמשתוקק לרווייה ולשמחה. בתוך כל אדם יש את השמחה עצמה. כל כך קשה לי לכתוב מסר פשוט כל כך - ולתרגם אותו למילים ומסרים. זה קשה. הקשיבו הקשיבו::: הלב הוא החבר הטוב ביותר שלנו. הוא תמיד מלא אושר ואהבה. יש להרגיש אותו!!! לא לחשוב עליו. אתם מבינים כמה הקסם פשוט, יש להרגיש ולא רק לחשוב. לשבת זמן מה ביום, ולהרגיש את החיים. לעצור הכל ולהגיד: "עכשיו ארגיש את החיים שזורמים בתוכי, עכשיו אקשיב לצליל שמגיע מתוכי...". נסו להיזכר מה אנחנו באמת רוצים? למה אנחנו לומדים קונג-פו, כדי להרגיש טוב בסופו של דבר, כדי לחיות בהרמוניה, בשמחה, באושר, בביטחון, אבל כל אלו עשויים להוביל אותנו אל אותו מקום של חיים, אל אותו מקור אלוהי, חיותי, אמיתי בתוכנו. כן יהי רצון אמן!!!