אתם מכירים את זה

אתם מכירים את זה

שיש איזה שיר פתאום באמצע שיעור, שרק מתחילים הביטים הראשונים שלו, ואתם קולטים שזה זה. זה הקטע שלכם בחיים. זה מה שיקח אתכם לפיסגה, עם כל העייפות וכל הכאבים, יגרום לכם לצעוק בלי קול, לנשום בלי אוויר. שלי זה ה-liquid skies של tai tracid.

Tami661

New member
ושלי... זה ה...

Tears from The Moon... כמובן בגירסת הטראנס המדהימה (מהדיסק שנקרא גם בשם הזה ומכיל עוד כמה גירסאות מדהימות למפורסמים נוספים... יש לי אם אתה רוצה
)

Tami661

New member
ולמי שרוצה לעשות איתו קריוקי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הנה המילים: Couldn´t sleep so I went out walking Thinking about you and hearing us talking And all the things I should have said Echo now, inside my head I feel something falling from the sky I´m so sad I made the angels cry Tears from the moon Fall down like rain I reach for you I reach in vain Tears from the moon, tears from the moon It just ain´t fair this thing called loving When one step there and the other feels nothing I would have done anything for you I still love you, baby I adore you All day I keep from falling apart But at night when the sky gets dark Tears from the moon Fall down like rain I reach for you I reach in vain Stop, Stop haunting me It should be easy As easy as when you stopped wanting me Tears from the moon Fall down like rain I reach for you I reach in vain Tears from the moon Fall down like rain but tears from the moon can´t wash away the pain Tears from the moon, tears from the moon Tears from the moon, tears from the moon בחייכם... אל תיכנסו לדיכי... זה רק שיר
אתם יודעים מה? עזבו קריוקי... לכו על החושך והמוסיקה... פול ווליום ובלי אטמים

ennicka

New member
יודעת במקרה של מי?

פשוט ממקפיצי הדופק שלי גם, אז חשבתי שיהיה נחמד שיהיה לי אותו על המחשב. אגב...החתימה שלך...כל פעם אחרי שאני קוראת הודעה שלך אני עוד שרה את החתימה שעה אח"כ..

../images/Emo24.gif חגיתוש...

גם אני חיפשתי וחיפשתי את השיר... הבנתי שהוא של עופר ניסים. וגם אני אוהבת לזמר את השיר בחתימה... תהני

kimo

New member
שלחי מייל במסר

והשיר יהיה במחשב שלך כמו קסם...

beeyourself

New member
את שלי גיליתי ממש לאחרונה

בעזרתו האדיבה של קובי שעשה לי צמרמורות עד שכלללל השערות שלי עמדו. חשבתי שזה מעילפון אבל זה היה מהטראנס שהגוף שלי נכנס אליו עם המוסיקה
מדהים! liquid love כמובן!

גמני גמני!!! הי טל! והי כולם!

(זו לשעבר מרגריטה האחת
)- מהאירובי.... זה גם השיר שלי! הוא פשוט עושה לי את זה- אבל לא בספינינג, אלא באירובי (הלוואי שהיו שמים לנו אותו בספינינג סופסופ). מאז השיעורים בחוויה האירובית (של סנדי), יש לי פרפרים בכל פעם שאני שומעת אותו. וכנ"ל לגבי השיר בחתימה שלך- מה יהיה? גם טורי איימוס, גם ספינינג, מסתבר שגם גרין דיי? ועכשיו גם הליקוויד לאב? פרצת לי לתודעה אולי? או שאני לך? וחוצמזה, לא הספקתי להגיד עדיין מברוק, חוץ מלתמי'לה באופן אישי. אני קוראת סמויה פה כבר כמה זמן וגם בקומונה. וגם רכבתי עם כמה מכם פעם באחד המפגשים ביוזמת המנהלת הכתומה. אז מברוק! ואני ממש חזק בספינינג מאז אותו מפגש, כשהייתי עוד בחיתולי. איזה כיף! חג שמייח!

beeyourself

New member
../images/Emo24.gif

מרגריטהההההההה
מה קורה??
אז כן - יש הרבה במשותף - זה ברור!
וסחחחחההההה על השם הנפלא! אהבתי!
חג שמח ומאושר שיהיה לך מתגעגעים

Tami661

New member
את זה לא סיפרת לי!../images/Emo6.gif וזה חשוב...

את יודעת... אני מסמנת חור בחגורה על כל מתמכר/ת חדש/ה שידי היתה במעל
אז אם מאז אותו מפגש את חזק בפנים... אני כבר הולכת לחורר את החור ה-661 שלי
ואם... אם את ככה חזק בפנים, אז איך זה ש...
? מה את אומרת על מחר?
מצטרפת??? החבורה עושה בלאגן במקדש
וכשמדברים על תודעה... מודע ותת-מודע... יש לחברים כאן הרבה מה להגיד לך
(טוב, אולי לא לכולם... אבל בהחלט לכמה מאיתנו
ככה זה כשההנהלה מכושפת
)

למעלה