אתם מכירים את להקת KENT ?

hagayx

New member
אתם מכירים את להקת KENT ?

אתמול הגעתי למסקנה שזאת להקה תאומה של קין..באמת אני לא אומר סתם הם ממש דומים בסגנון באופי בהכל..

חחח באמת? אני לא מכירה.. מי אלה? הם בריטים?

לא שמעתי עליהם.. אבל אם אתה צודק אפילו השם שלהם נראה דומה

hagayx

New member
הם

להקת רוק משוודיה, די מוכרת באירופה, הדיסקים שלהם נמכרים גם בישראל. (תמיד הדיסק שלהם נמצא ליד הדיסק של קין בחנויות אז אני תמיד אומר ששני הדיסקים הכי טובים נמצאים אחד ליד השני!) הרוק שלהם הוא לא כמו כל הרוק הוא יותר דומה לרוק המיוחד הזה של קין..לסולן גם יש קול מיוחד כזה כמו של טום. סגנון השירים שלהם ממש דומה לסגנון השירים של קין, מי שרוצה הכרות עם הלהקה הייתי ממליץ להתחיל עם 3 השירים: Kent - Utan dina andetag kent - dom andra Kent - Om du var här

hagayx

New member
הם שרים גם באנגלית, אבל לא משנה

אתם לא לוקחים ברצינות...

hagayx

New member
אז מה עם יש לך בגרות בלשון

מה את מתלהבת
יש להם גם שירים בשוודית וגם שירים באנגלית. וחוץ מזה לא פוסלים להקה בגלל השפה.

מה קשור בגרות בלשון, מה../images/Emo7.gif

עם מגן 75 אני רוצה לקבור את עצמי
אמממ... אני אישית פוסלת להקה בגלל השפה, כי אני לא יכולה לאהוב להקה שאני לא מבינה על מה הם שרים. ואם הם כן שרים באנגלית, למה המלצת על שירים בשוודית?:/

WhiteShadows

New member
הו תודה אני אשמע :) אגב אם כבר להקות

sigur ros ! מוסיקה אלוהית! אפילו כריס מרטין הודה בכך שהם עושים מוסיקה מדהימה ביופיה והוא משמיע את זה לאפל אוהבי קין יאהבו מאוד. גם כאן מדובר במוסיקה שהאווירה משחקת תפקיד מרכזי...אבל הבעיה שחתצי מהשירים הם שרים באיסלנדית וחצי בהופלנדית [שזה ג'יבריש שהם המציאו, בשיא הרצינות!] למרות שזה לא שתבחינו בהבדל =/ בכל אופן השפה היא פרט שולי! הקשיבו להם טוב טוב!

hagayx

New member
איסלנדית../images/Emo13.gif

המלצתי על שירים בשוודית כי אלו השירים הטובים לדעתי ולא חשבתי שעד כדי כך אנשים פוסלים מוסיקה בגלל השפה.

בשיר הזה לא מצאתי דמיון לקין, אבל הוא יפה../images/Emo45.gif

אני חייב לציין שקשה לי קצת עם המילים אבל אני אנסה לתת צ'אנס רציני

hagayx

New member
../images/Emo12.gif

פעם ראשונה ששמתי לב שאני מכיר את כל המקומות בקליפ! דווקא זה מהשירים הלא הכי דומים.. תנסי את: Kent - Utan dina andetag Kent - Om du var här

למעלה