רוב הזמן נח
Well-known member
התקנתי תוסף בכרום ואז הוא רשם לי שיוטיוב לא מרשה להם להוריד סרטונים משם ולכן הסירו את האפשרות.
טוב שיוטיוב לא אמר להם לקפוץ מהגג.
טוב שיוטיוב לא אמר להם לקפוץ מהגג.
גם אצלי בפיירפוקס יש תוספים טובים. אבל אני מחפש גם בכרום.
תודה. אני מכיר את האתר ומשתמש בו. אגב, בארצות הברית חסמו אותו. חפש בהרחבות של פיירפוקס, יש הרחבות שמה שאי אפשר להוריד דרך האתר, אפשר דרכם. לכידת מסך אני מכיר. אבל זאת האפשרות האחרונה שלא מוצאים שום דרך להוריד את הוידאו.נסה את https://en.savefrom.net/47/
מוריד וידיאו מכמה מקורות, כולל יוטיוב, כמובן, יש חסומים, אותם לא תוכל להוריד. יש עוד אפשרות, להתקין במחשב לוכד מסך הכולל וידיאו.
מהאתר שנתנו שמוריד מיוטיוב אפשר גם להוריד מפייסבוק. אם עושים צילום מסך, זאת אומרת שממש מצלמים עם תוכנה את המסך ולוכדים את הוידאו, צריך גם להגדיר את הרזולוציה וגם את קצב התמונה וגם את הביטרייט וגם לראות שהוא מקליט את הסאונד באיכות שזהה למקור. בקיצור, זה עניין שמי שלא מבין בו, יעשה עבודה גרועה.בלוכד מסך צריך לצפות או לפחות שנמשב "יצפה" בסרט מההתחלה עד הסוף.
ישנן תוכנות ששואבות את הסרט ישירות ושומרות בהורדות, הרוב חסום לזה כולל מפייסבוק.
הוא לא עובד. הוא רוצה שיתקינו בנוסף עוד ישום EXE בשביל שיועיל בטובו לעבוד. בגרסאות הישנות לא היה צריך את זה. אז זה נראה לי חשוד ולא בדקתי את זה עדיין.יש את VIDEO DOWNLOADHELPER, תוסף גם בפיירפוקס וגם בכרום.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.