אתם מכירים ת`הרגשה...

אתם מכירים ת`הרגשה...

שלא בא לכם לחיות יותר? אין כח, נגמר הכח, לא רוצים. אפשר לכתוב על זה 1000 שירים מתלהבים, אבל אין לי כח. פשוט אין לי כח. כל הבית ספר, המעמסה הזו, ואני סובלת לאחרונה מבעיות בגב, וזה פשוט נורא. אין לי כח, וזה גם מדכא. מכירים ת`הרגשה?

Paranoid

New member
כן

כן.. איזו הרגשה חרא.. וככל שהזמן עובר אתה רוצה ליישם אותה יותר..עד שמגיעה תפנית - איזה ניקוי ראש עצבני..שגורם לך לשכוח..ולהמשיך..ואח``כ דברים נהיים מעולים וטובים שוב..ואז שוב הכל נהרס ואתה חוזר להרגשה הזו.. ברוך הבא לחיים !

זה לא בדיוק מה שהתכוונתי...

כאילו... ש... אין כח, אתה עושה כ``כ הרבה דברים, הרבה לחץ מופעל, פשוט לא בא לך לחיות בלי קשר להתאבדות או משהו כזה, בכלל לא פשוט עייפות כבדה כזו שנופלת עלייך.

sharon91

New member
בערך..

אבל כשזה קורה, תמיד אאני חושבת איכשהו על דברים ששווה לחיות בשבילם.. למרות שזה כמעט ולא קורה, כשזה קורה, בדרך כלל אני חושבת על ההורים שלי, איך הם יהיו אם אני אמות..

Paranoid

New member
זה נכון - הלוואי ואלה היו החיים שלנו

זה נכון מאוד לחשוב ככה - כי זו המציאות : כל אחד מאיתנו מהווה חלק מחיים של מישהו אחר - החיים שלי הם בעצם מעט מאוד שלי - אני בעצם מהווה חלק מהחיים של המשפחה , החברים.... וברגע שאני מפסיק את החיים שלי - אני בעצם פוגע הרבה יותר בחיים של אחרים.. פתרתי לעצמי את הבעיות - אבל פתחתי לכולם בעיה חדשה.. זה אגואיסטי ולא מתחשב לשים סוף לעצמך - עד כמה שזה נשמע אבסורדי... :)

כן את צודקת...

יש משהו אחד שכרגע מניע אותי... אבל אני נרדמת לו בטלפון לעיתים קרובות :)

MajoR_ToM

New member
תיקראי את ההודעה למטה ...

כי זה בדיוק מה שאני אומר אין לי כח לחיות את החיים שאני חי ושאני אמור לחיות אני רוצה חיים מעניינים

למעלה