אתם ממש אבל ממש חייבים לקנות "מעריב" של סופשבוע יש כתבה ענקית ומרגשת על אוהד.
L love billy zane 2004 New member 15/4/05 #1 אתם ממש אבל ממש חייבים לקנות "מעריב" של סופשבוע יש כתבה ענקית ומרגשת על אוהד.
R ranch22 New member 15/4/05 #2 קראתי קראתי את הכתבה במעריב שחזרתי הביתה ישר רצתי לעיתון,יש לי להגיד רק מילה אחת-מדהים!!!. כדאי לקנות,לשמור ואף לתלות בחדר.
קראתי קראתי את הכתבה במעריב שחזרתי הביתה ישר רצתי לעיתון,יש לי להגיד רק מילה אחת-מדהים!!!. כדאי לקנות,לשמור ואף לתלות בחדר.
ע עדי פסקל New member 16/4/05 #4 יוווו איזו כתבה!!!! וואו, איזה מזל שליאת פירסמה את הכתבה באתר!!! **תודה ליאת** כי טוב שלא קניתי עיתון שבוע שעבר ולא הייתה שום כתבה.... איזה חמוד אוהד.... אבל איזה פחד... מה העניין לגבי הסרטן??? העיקר שהוא בריא ושלם!!!!!!!!
יוווו איזו כתבה!!!! וואו, איזה מזל שליאת פירסמה את הכתבה באתר!!! **תודה ליאת** כי טוב שלא קניתי עיתון שבוע שעבר ולא הייתה שום כתבה.... איזה חמוד אוהד.... אבל איזה פחד... מה העניין לגבי הסרטן??? העיקר שהוא בריא ושלם!!!!!!!!
L love billy zane 2004 New member 16/4/05 #5 בבקשה../images/Emo13.gif נכון כתבה מרגשת?! ברוך ה' שהוא בריא ושלם
ע עדי פסקל New member 16/4/05 #6 כמעט בכיתי!!! בחיי הקטע של הסרטן עשה לי צמרמורת כאילו שמעתי את ליל האהבה!!! שיחיה עוד הרבה שנים!!!
L love billy zane 2004 New member 16/4/05 #7 כן גם לי זה עשה צמרמורת וגם שהוא סיפר על עוזי חיטמן ז"ל זה בכלל גרם לי לבכות.