אתם ממש אחלה .... באמת

חרוזית

New member
אתם ממש אחלה .... באמת

תודה לכל מי שענה לי ולגבי פרטים נוספים אני בת 29 שוקלת 138 ק"ג על 175 ס"מ עברתי כמו שכבר אמרתי ניתוח בשיטת srvg שלא הצליח ועוד 2 ניתוחי תיקון עד שנאלצו להוציא לי את הכל וכיום אני ללא טבעת ו/או סיכות אבל הקיבה עדיין מצולקת. הייתי מאושפזת 3 חודשים על אינפוזיות כי לא ידעו כ"כ מה לעשות איתי ולכן עברתי כמו שפן ניסיונות 3 בדיקות של גסטרו -סקופיה (לא מומלץ) וכמה וכמה בדיקות בריום בגלל שלא הייתי יכולה לאכול/לשתות כלום בלי להקיא תוך דקות (גם את הרוק של עצמי הייתי מקיאה !!!) עד , כמו שאמרתי הרופאים עצמם הרימו ידיים והוציאו לי את הטבעת והסיכות. (פרופ´ חרוזי ועמיתיו , וולפסון 1998 ) כיום , למרבה ההפתעה (אפילו אני עדיין לא מאמינה) אני חושבת על ניתוח בשיטת ה לאפ-בנד , מה אתם אומרים : כדאי/לא כדאי ? האם במצבי הייתם עושים? מבחינה בריאותית אני סובלת "רק" מלחץ דם גבוה ומרגליים נפוחות... ומקווה שלא יגיע ליותר מזה... ועוד שאלה : האם ד"ר אבי נוח - מומלץ ? וכמה אם בכלל עולה לעשות ב"אסותא" תודה לכולם על הסבלנות והעזרה שיהיה לכם/ן ב ה צ ל ח ה

gal33

New member
חרוזית, הכל שאלה של trade-off

אני עברתי לפני שנה וחודשיים לאפ-בנד, סבלתי ממנה מאוד, אחרי כמעט 9 חודשים עברתי תיקון של החלקת הטבעת, המשכתי לסבול, והכי מייאש, הפסקתי לרדת. ובכל זאת לפני חודש עברתי מיוזמתי גסטריק בייפס. הכל דרך אגב בוולפסון, והסוף הטוב, הודות לפרופ´ חרוזי! כך שעניתי לך, ברור מה אני הייתי בוחרת במצבך. אבל את ואך ורק את יכולה להחליט במצב שכזה. אני בחרתי לעבור עוד ניתוח קשה על פני סכרת, לחץ דם ושאר חולרות, בעיני זה עדיף. הרי החלק הכי קשה ועצוב היה להודות בפני עצמי שאין לי ברירה, שאני סוחבת עודף משקל כל כך מסוכן שאין לי ברירה אחרת, אלא רק התערבות כירורגית. הבנתי שאם לא ארד במשקל דחוף, עוד מעט לא ישאר מי שיתלבט. בהצלחה. גל

למעלה