אתם ממש לא מעודכנות!!!!

Im Loving It

New member
אתם ממש לא מעודכנות!!!!

אם הייתם עוקבות קצת אחרי ג'סטין בטח הייתן שומעות שהוא כל הזמן מזכיר את זה שבזמן שהוא מסתובב עם שומרי ראש הוא מושך המון צומת לה ולכן הוא מעדיף להסתובב ללא שומרי ראש!! דבר שני... אני בטוחה שאם הייתם במקומי לא הייתם הולכות ומפרסמות את המייל הזה! ודבר שלישי לא הצטלמתי איתו ואף פעם לא אמרתי את זה!!! ולמה נראה לכם שהוא ישן ב10 הוא היה באיזה מסעדה... דבר רביעי ואחרון אתם לא חייבות להאמין אתם סתם מקנאות אני באתי ושיתפתי אותכם בזה וזה מה שאני מקבלת... אז חבל אני ממש מאוכזבת! ןעכשיו אני בכלל לא יתן תמייל שלו כי אם זה מה שאתם חושבות עליי שאני ילדה שקרנית קטנה וסתם אחת חבל מאוד! היה נחמד להיות כאן...או שלא...

Mrs CoStA

New member
אם היית נותנת לנו ...

לפחות רק הוכחה אחת....ברור שהיינו מאמינות לךךך!!! את פשוט באת והודעת על זה שפגשת את ג'סטין והתחבקת איתו ונישקת אותו וכל זהה...גם אני יכולה לבוא ולומר שאתמול חזרתי מאר"הב והייתי בבית שלו ובגגללל שקמרון לא הייתה בבית אז שכבנו.....(חיחיח)... אז אני לא רואה שום בעיה בזה שתשלחי לנו את האי מייל שלו ולהפך זה יגרום רק טובב....את יכולה לשלוח לפחות אם לא לכולם אז לכמה באיסיקיו את האי מייל וזהו ואז לא נחשוב שאת שקרנית וכל זה... ואם קיבלת את ההרגשה הזאת שאנחנו חושבות שאת שקרנית אז יש לנו סיבה מוצדקתת... מבחינתי את מוזמנת להישאר כאן כי את בכל זאת מעריצה של גסטין... אבל רק תשלחי לכמה מאיתנו את האי מייל..מה אנחנו כבר יכולות לעשות איתו...?? לאיםם על גסטין שיפרד כבר מקמרוןן?? לאיים שנרצח אותו?? (טוב את זה אך אחת לא תעשה כי אנחנו מתות עליו !!!)... תחשבי על זההה..... (איסי....174338782)

כנסי רגע!../images/Emo156.gif

תראי אני למשל לא אמרתי שאת שאת שקרנית אבל זה לא ממש אמין... כמו שאמרו פה אני גם יכולה להגיד שפגשתי אותו וכל זה.. נכון צודקת גם אני לא היתי מפרסמת את המייל פה... כי יכולים להישתמש בו אנשים ששונאים את המושלם ויכולים לכתןב לו מכתבים מדעים! אבל האיי סי או במסנג'ר היתי אומרת ובכיף! כדי שהוא ידע שיש לו פה מעריצים וככה יהיו יותר סיכויים שהוא יגיע לפה... טוב בסדר אז לא היצתלמת איתו.. וברור שוא לא יושן ב-10 וזה די הגיוני... אם באמת פגשת אותו אז ברור שאני מקהא בך! אבל תני הוכחה!

LISA AND JUSTIN

New member
חחחחחחחחחחחחח

דיי כבר מותק..דיי..לא חוזרים על אותו דבר פעמים..תהני עם ה"מייל" של ג'סטין..תתכתבו..הוא גם בטח יזמין אותך שוב לבית שלו..ויכן לכם ארוחה רומנטית עם נרות..והוא גם בטח יציא לך נישואים..ואז את תבואי לפה ותרשמי הכל נכון?..אז תזמיני אותי "לחתונה".תמשרי לו ד'ש כשאת רואה אותו שוב

למה את משרשרת אלי????../images/Emo156.gif

אמורים לכתוב להודעה עם העיגול הכתום ולא להודעה האחרונה!! כמה פעמים צריך לחזור עלן זה?? מה כל כך קשה להבין?

LISA AND JUSTIN

New member
יוו..ילדה מה הבעיה שלך???

סליחה שאני לא מבינה ב"אומנות השירשור"..באמת סליחהההה עכשיו אני צריכה לצום יומים כי פגעתי בך

תצומי..../images/Emo156.gif

את לא מבינה שזה יכול להוביל לריב אם היתכוונת שרשר למישהוא אחר ושירשרת למישהוא אחר אז הוא קורא את ההודעה שלך וחושב שמתכוונים אליו... ואני סולחת.. רק תלמדי לשרשר

סליחה על ההתערבות אבל אתן רעות!!

קודם כל כבר יצא לי לשמוע את ג'סטין מדבר על זה שבלי שומרי ראש הרבה יותר טוב לווווו וחוץ מזה אני מכירה את וורו והיא מזה מתוקה אתם לא מודעות לזה בכלל כמה היא התרגשבה לפני הנסיעה הזו... למרות שהיא לא תכננה כ"כ שהיא בכלל תוכל לפגוש אותו... אבל עזבו מה יש לי לדבר בכלל אליכם אתן קנאיות אין מילים.. למה אתם סתם מנסות לשללול את וורוניקה לפני שבכלל היא אמרה לכם דברים! ואני באמת חברה שפורומים של תפוז שלא תחשבו שאני סתם אחת כי וורו שלחה אותי.. היא רק אמרה לי לראות מה כתבו עליה פה1 וזה ממש מגעיל! ראיתי ופשוט הייתי חייבת להגיב! אי לי מילים אתם רעות! לא מסוגלות לפרגן לאחת שכן פגשה אותו! כנסו לפורומים אחרים אולי תבינו איך זה אחוות מעריצים!~! אני מקווה שתיגמלו מהדבר הזה להתנפל על חלשות ממכם! רעות!!!!!

MiSsY 100

New member
יוווו חחחחחח אני לא מקנא בשקר

תודה (או שלא) על הנאום ה"מקסים" הזה אבל אני לא קונה כלום בגרוש.... ובהחלט לא מקנא במישהי שסתם מספרת דברים

למה רעות???

זה באמת לא נשמע כזה אמין... הסיפור הזה, אבל אם כן, אז יופי לה, בטוחה שהיא נהנתה ושיתכתבו וישמרו על קשר טוב? (כן, מ מ ש...) ורק שתדעי שיש פה דווקא אחת שפגשה את ג'סטין ולה כן פירגנו

אנחנו רעות???../images/Emo156.gif

היא רעה! אחרי שניסו לדבר איתה נורמאלי(לפחות אני) היא עדין לא מבינה אם אנחנו מעריצות שלו אז למה לא לתת את המייל??? אין לך מושג כמה סליחות הינו מבקשות ממנה וכמה פירגונים הינו נותנים לה אם היא היתה נותנת לפחות הוכחה אחת אבל לאא!!! היא באה עם סיפור שהיא פגשה את ג'סטין ואנחנו צריכות להאמין לה! אנחנו לא קנאיות! כי אין מה לקנא בשקרים!!! שתיתן לפחות הוכחה אחת קטנה

JTrulez

New member
אני לא קונה את זה

אם את לא מעריצה כל כך שרופה כמו בת דודה שלך......למה שתשבי ותחכי מחוץ לבית שלו שעות?!?!?! רק מעריצה ענקית תעשה את זה.....!! ובכלל צריך לוודא באיזה עיר הוא נמצא כרגע ולדעת כל מיני פרטים על הלוח זמנים שלו כדי לשבת ולחכות שם!! לא נראה לי בכלל שיש לו זמן לאימייל הוא עסוק כל היום בפרסומים למיניהם , עם קמרון , לשחק גולף..................ועוד מלא!!

RJlake

New member
שאמרנו שומרי ראש התכוונו בבית ותהיי

בטוחה שיש לו שם שומרי ראש בעצם את אמורה לדעת את היית שם לא? ודבר שני תראי אם זה נכון(מה שמוטל בספק) אז נכון אנחנו מקנאות(אני לפחות) אבל לא קנאה רעה כי בטח שהייתי רוצה לראות אותו אבל אם ראית אותו אז אני שמחה בשבילך! תראי לקטע שפגשת אותו אנחנו יכולות להאמין כי אני מכירה הרבה בנות שפגשו אותו אבל מפה ועד שהוא יביא לך את המייל שלו זה כבר נשמע מופרך וקשה לי להאמין!

RJlake

New member
אנחנו לא רעות אנחנו מציאותיות!!

את יודעת מה נגיד שיש לה את המייל שלו מה הבעיה שלה להביא לנו את זה באופן פרטי הרי אנחנו אוהבות את ג'סטין אנחנו לא נפגע בו או משהו כזה! ואם היא לא בטוחה שג'סטין היה רוצה שהיא תביא את המייל שלו לכול מני אנשים אז היא יכולה לשאול אותו הרי הם חברים כול כך טובים לא שתשלח לו מייל ותשאל אותו? חחחח אני מצחיקה את עצמי הרי בטח שהיא לא חשבה על זה כי אין לה את המייל שלו וזה סתם המצאות וסיפורים!!

Lara145

New member
גם אני רוצה!!!!!

יוווו! מי פגשה פה את ג'סטין?? איפה הוא בכלל גר?? גם אני רוצה לפגוש אותו...!! את באמת פגשת אותו????

RJlake

New member
הילדה שפה טוענת שהיא פגשה את

ג'סטין ושהוא נתן לה את המייל שלה לקטע שהיא פגשה את ג'סטין אנחנו מאמינות אבל לקטע שהוא נתן לה את המייל שלו אנחנו לא מאמינות! הוא גר בכול מני מקומות יש לו בית באורלנדו בניו יורק נראה לי ועוד מקום אני לא זוכרת אבל גם אני מאוד מאוד רוצה לפגוש אותו!!!!!!!!! חחח כמו כול אחת פה!

Lara145

New member
ג'סטין יבוא לארץ אי פעם?

אתם חושבות שג'סטין יבוא לארץ מתישהוא? להופעות או משו כזה?

למעלה