אתם ממש ממש ממש עלובים

• פותח הנושא metec
  • פורסם בתאריך

metec

New member
אתם ממש ממש ממש עלובים

אנשי ערוץ 10, לומרות שאני יודע שהפרנסה שלכם תלויה בזה, עדיין עד כמה נמוך אפשר לרדת. אנשים לא טיפשים הם יודעים לזהות ניסוח, וכשאותו אדם כותב אותה הודעה תחת 45 שמות שונים עדיין קולטים אותו. לדעתי חייבים להציל את ערוץ 10 ולהוריד את פיק-אפ כל פרק שעובר מוריד כסף.(אבל זו רק דעה שלי ומקווה שתשנו לי אותה) עכשיו אני לשנייה אמחק את כל הדעות שלי על הסדרה ובבקשה תענו לי בכנות לא באתי לרדת על אף אחד פשוט להבין אתכם ולכו תדעו אולי אחריי התשובות שלכם אני באמת יעריץ את פיק אפ!!! קודם כל לדעתכם רבקה מיכאלי זה באמת מצחיק??? וברוריה זה באמת דמות קורעת??? אין ספק שבר רפאלי מהממת אבל המשחק שלה כל כך ירוד, כשראיתי את הפרק הראשון הייתי בשוק עד כמה רע היא משחקת!!! חשבתי שאולי היא תפסה יום רע אבל כמה ימים לאחר מכן זה נמשך. איך אתם מסבירים את התופעה שפיק אפ מקבלת כל כך הרבה ביקורות רעות מכל כיוון אפשרי? ולמה אחוז הצפייה בא יותר נמוך משאר 3 הטלנובלות(שגם הן לא הכי טובות בארץ, אם אתם לא יכולים להתמודד עם אהבה מעבר לפינה,טלנובלה בע"מ והשיר שלנו, אני לא רוצה לדמיין מה היה קורה לכם אם "משחק החיים" הייתה משודרת עכשיו. למה הרייטינג של פיק אפ ירד השבוע בעוד 2 אחוזים (וזה לא שקודם הוא היה גבוהה) ? זהו. עכשיו תרשו לי להבהיר עניינים, לומרות שהשאלות שלי די קוטלות, לא באתי לעביר ביקורת כתבתי בשביל לקבל תשובות שישנו לי את הדעה. אני יודע שאף אחד לא יכול לענות על כל השאלות אבל אני מקווה שכל פעם מישהו אחר ייתן לי תשובה אחרת. תודה מראש!!! (מקווה שלא תכעסו, כי זה לא המטרה שלי)

elii1988

New member
האמת אני מפורום טלנובלה בע'מ...ו...

לא הזכרת שהפתיח מאוד פתטי ואיך שדניאלה מזייפת זה פשוט צורם באזנים. אני חושב שהטלנובלה נחמדה. היא נראית די חובבנית אבל עדין נחמדה, לא יותר מזה, כמו כן יש השקעה בתפאורה, ויש גם צילומי חוץ, מה שחסר מאוד בטלנובלות אחרות, אבל עדין זה לא מה שישפר אותה, צריך להוריד את האפקט הזה שעושים במעבר מסצנה לסצנה לשנות את הפתיח בדחיפותתתת ולהתחיל לעבוד מקצועי...זו דעתי. מה שכן הטלנובלה גם משודרת בערוץ 10 שגם אותו לא ממש רואים..

metec

New member
אבל אתה יודע שלתוכנית "היום שהיה"

יש רייטינג שכבוה כמעט פי שתיים מפיק-אפ לומרות שהיא משודרת ב20 ל11 שזו לא ממש שעה אטראקטיבית. ואתה יודע שלמדריכים השונים (i) של הערוץ יש רייטינג זהה ולעיתים אף גבוה יותר מפיק אפ לומרות שהם משודרים בצהריים וגם תוכנית הבוקר לא רעה (לומרות שאני לא יודע עד כמה צופים בה?) ולערוץ יש ספיישלים נהדרים. לא הערוץ הוא הבעיה התוכנית היה הבעיה ואם הם יתחילו לעבוד מקצועי אז ישארו להם אולי 2 שחקנים.

metec

New member
רואים אין לכם תשובות

כי אתם יודעים שהתשובות יביכו אתכם

פשוט נמאס לנו לענות לאנשים שזה

הדעות שלהם. אנחנו אוהבים את התוכנית, אתם לא אוהבים
סבבה אל תבואו לפה.

הי לכולם אני חדשה בפורום הזה../images/Emo66.gif

רציתי לשאול למה לדעת כולם פיק אפ היא חרא של סידרה, אני אישית ממש אוהבת אותה

chais

New member
תשובות ומה דעתי על פיק-אפ

אני אישית מכור לפיק אפ, אבל יש כמה דברים שצריך לתקן... ואני לא מתכוון לפתיח עם המטוס כי הוא מדהים, אני מתכוון לזה שהצילום הוא זול, הוא כאילו אמור להיות מהיר כזה וצעיר, אבל זה נראה פשוט זול, חוצמיזה השעת שידור ממש לא אטרקטיבית, אבל ממש... יש כאלה שרואים השיר שלנו וטלנובלה בע"מ וזה פשוט מתחיל ישר אחד אחרי השני... זה לא נוח, צריך להספיק לאכול לפני זה !! ומה הבעיה? אנשים אוכלים עם המשפחה, אבל פיק אפ אי אפשר לראות עם המשפחה (סקס יו נוו) אז מה שקורה זה שתמיד מפספסים את הדקות הראשונות של הסדרה! דבר שני השידורים החוזרים , למה הם ב12 וחצי ?! (לי אישית זה לא מפריע) למה במקום לשדר כל לילה את השיחות המטומטמות עם הסופרים לא לשדר שידור חוזר של פיק אפ ?! עוד משהו חשוב ורציני זה המתחים, כן כן המתח שבסוף הפרק, ברוב הפרקים הוא כל כך מפגר וכל כך טיפשי, שזה כבר צפוי מה יהיה בפרק הבא ! (טביעה של רז, ציור של שירה)... בקיצור אנשים ערוץ 10, פיק אפ תוכנית מדהימה אבל הייתם מההתחלה צריכים להחליט על איזה ז'אנר אתם הולכים, סקס לצעירים, או לכל המשפחה, זה קצת התפקשש לכם וזהו... ועוד משהו קטן, תפרסמו קצת יותר, ולא בפרומואים "מי האבא של שירה" אלא לפרסם את הסידרה בכללי, זאת רק ההתחלה (יחסית) ועדיין אפשר להביא צופים חדשים... זהו, מקווה שקראתם הכל...

אלוהים!!!!!! מפחיד לגמרי מה שנהיה

כאן - ואני מצטטת : "למה במקום לשדר כל לילה את השיחות המטומטמות עם הסופרים לא לשדר שידור חוזר של פיק אפ ?!" איזה דור מסריח אתם לעזזל ! פיק אפ במקום תרבות ! התרבות שאתם גדלים עליה זה פיק אפ !!!!!!!!!!!!!!!!!1 ואני לא בת 100 אני בת 25 וזה גועל נפש !

מוכרחה לציין שאין לי שום דבר וחצי

דבר נגד פיק אפ אבל ההערה הזו הייתה מוגזמת!

אני לא חושבת שזה אמור להיות

טלנובלה..זה אמור להיות משהו קייצי כזאת, שיהיה כייף לראות ולא לעשות בזה בגד עם זה,של מי התינוק,פיצול אישיות שיש לדמויות,זאת מאוהבת באחות של...,זה יוצא עם אחותו רק אחר כך מתברר שזאת בעצם אחותו המאומצת-בקיצור לא
-זה אמור להיות משהו נחמד להעביר איתו את הזמן. מסכימה על המשחק של בר רפאלי אבל יש שמה גם כמה שחקנים שראויים לשבח:נגה שחר,יחיאל אלקבץ,אוולין גואל(ברוריה-שלא אמורה להיות מצחיקה ברמות,שפוט דמות ב'יצית). ובאמת בפתיח הזיופיםם ממש נוראים.. בקיצור אני חושבת שפשוט הרשות השנייה,שהיא גוף חזק ביותר נהנה לרדת על ערוץ 10,וראינו את זה בכל דבר שערוץ 10 הביא. פיק אפ נחמדה,לא מתיימרת להיות משהו גדול,אבל בהחלט חביב. סיון

metec

New member
metec

מותק רק שתדעי שערות 10 שייך לרשות השנייה אז קשה לי להאמין שיש להם אינטרס לרדת עליו

למ ה אתה כזה אובססיבי על הסדרה

תרגע קח כדור ולך לראות טלנובלה אחרת ותהנה. כזאת מעורבות לאדם חסר אינטרסים? בטח ממש חשובה לך יציאה עברית, אולי אתה ביאליק בכלל??

למעלה