אתם מעודכנים במה שקורה בwsop?

יש שם אחד בשם moon

חוטב עצים במקצועו.הוא כרגע הצ'יפ לידר. הבנאדם מביא סטים בלי סוף. ריברים ומה לא. אספנדיארי בהלם ממנו.הוא זרק JJ לפני הפלופ אחרי שהמון הזה עשה רי רייז לאול אין של שורט סטאק ,התברר שלמון היה KK ואספנדיארי חגג על הליי דאון המוצלח. הוא אפילו אומר לשאר השחקנים שהכל הולך לו, ורוב הפעמים שאנשים לא עשו קול לבטים שלו ,הוא היה מראה את הקלפים שלו ( שהיו נטס או סקנד נטס כל הזמן) ועם כל הכבוד לאייבי ,אם הרוח לא תשנה כיוון ,אז החוטב עצים הולך להיות מיליונר

Kgt1

New member
נצל"ש piece of ivey

כמה כרטיסים יש לכם?! אני רוצה לדעת איזה סדר גודל יש לאנשים...

darkAI

New member
החודש שיחקתי יחסית די קצת ורק טורנירים

בפרט של 45, 90 שחקנים וכמה של 180 שחקנים. עומד נכון לעכשיו על 997 כרטיסים.

Kgt1

New member
נצל"ש על נצל"ש, החלטתי לפרוש לתקופה מוגבלת

ממשחקי אונליין... אני סובל מחוסר מזל שפשוט בלתי ניתן להסביר בתקופה האחרונה, כבר נמאס להתבכיין אז אני פשוט אפסיק לשחק... אני עדיין אכתוב בשמחה בפורום כמובן, אבל רק כשחקן לייב פעיל. בהצלחה לכולם בכל אופן :)

darkAI

New member
אני די בטוח שלא יכול להיות שיש לך כזה חוסר

מזל. לכולם יש פה ושם חוסר מזל, לעיתים תקופות מסויימות של חוסר מזל ולעיתים זה סתם נראה ככה. איך הבנקרול שלך? ואתה מוכן להעביר לי את היסטוריית הידיים שלך כדי שאנתח אותם בשבילך? אולי גם אוכל למצוא אצלך איזה כמה leaks ולעזור לך לתקן אותם.

Kgt1

New member
אני יכול להעביר לך, אבל זה ייקח לך כמה מליון

שעות, כי באמת שאני משחק הרבה :) אני מצרף קובץ של טורניר אחד אתמול... עכשיו, אין ספק שהיו ידיים שיכלתי לשחק יותר טוב לא אטען אחרת לעולם... (כמו למשל היד שעפתי בגללה, שבכלל לא הייתי צריך להיות בפלופ). אין ספק שדאנקי יכול להשוות רייז עם כל שני סוטד קארדס, לדחוף אול אין בפלופ על דרואו (שברור לי שזה מה שיש לו), ולפגוע. אבל שים לב ליד מספר 15581436608 שאין ספק שהיא זו שהרגה לי את הטורניר הזה... זה דבר שהוא לא רציונאלי.

Shaycus

New member
וואו

8 6 not suited תשמע אין פה יותר מדי מה להגיד חוץ מ "מה לעזאזל?!" אבל שתדע לך שבכל מקום שתשחק יהיו לך אנשים שבשבילם 6 דולר זה כמו 6 סנט בשבילך.. אין מה לעשות...

darkAI

New member
האמת זה ייקח ממש קצת זמן

פשוט פתחתי מסד נתונים חדש על השם שלך בpokertracker ואני מסתכל את הידיים שהפסדת או הרווחת בהם הכי הרבה. עכשיו.. אני מנחש שהעלית טורניר שבו לדעתך היה לך חוסר מזל, נכון? בכל מקרה.. AA ופעמיים KK ב8 הידיים הראשונות של הטורניר.. אתה באמת אחד מחסרי המזל של הפורום חח בכל מקרה, יש לי דרך די פשוטה לנתח, במידה ומשעמם לי, אם היה לי פחות או יותר מזל או חוסר מזל. כמובן שצריך לקחת טווח נרחב של ידיים. לרוב אני לוקח את כל הטורנירים של היום, שזה בד"כ קרוב ל10. הדרך הזאת מתעלמת מכמות הצ'יפים או הBBים שזכיתי או הפסדתי ביד, כמו גם מידיים שבהם הצ'יפים לא נכנסו מיידית אבל בכל זאת היה לי חוסר מזל. אני לוקח רק את הידיים שכל הצ'יפים נכנסו לקופה לפני הפלופ, או אם 70% מהכסף נכנס בפלופ/טרן, אז אני לוקח גם את היד הזאת למדגם. אני מפרק את זה למצבים של 50-50, מצבים שבהם אני מוביל[70-30] ומצבים שבהם היריב מוביל[30-70] ומחשב איך הלך בכל סוג של מצב. אם לתת לך דוגמא לאיך הלך לי אתמול[יום די מזליסטי עם כמה סאקאאוטים עצומים לטובתי. אבל כמובן כמה נגדי גם כן
]:
26.10.2009 Profit: $10 50-50 ------ AT vs 77 - 46% vs 53% - I lose QT vs 55 - 49% vs 51% - I lose AQ vs AT vs AJ - 48% vs 26% vs 26% - I lose, AT wins KQ vs 44 - 48% vs 52% - I win TT vs KQ - 53% vs 46% - I lose KQ vs AK on 2J6[FD for me] - 47% vs 53% - I win 66 vs QJ - 52% vs 48% - I lose AK vs 77 - 45% vs 54% - I win JQ vs A6 - 48% vs 51% - I lose QQ vs A3 vs 66 - 56% vs 24% vs 20% - I lose Supposed to win 49% - 3/7 - I won 30% 70-30 ------ A9 vs T4 - 63% vs 36% - I win KK vs AT vs AQ - 73% vs 9% vs 18% - I lose, they both win AQ vs J9 - 64% vs 35% - I win K8 vs T8 - 66% vs 34% - I win AQ vs K9 - 63% vs 37% - I win QQ vs JJ vs Q9 - 72% vs 17% vs 11% - I lose Supposed to win 72% - 4/6 - I won 66% 30-70 ------ A5 vs KK - 34% vs 66% - I win AJ vs KK - 32% vs 67% - I lose T9 vs AT - 28% vs 72% - I lose K2 vs 78 on T7Q2 - 11% vs 88% - I win and the stupid idiot shouldn't have called to begin with AJ vs AQ - 26% vs 74% - I win Q8 vs JQ - 26% vs 73% - I lose QJ vs KJ - 26% vs 74% - I lose Supposed to win 26% - 3/7 - I won 42%
אני מנחש שהדרך שלי היא די בסיסית לראות אם היה לך מזל או לא, אבל היא שימושית
עכשיו.. לא נתת מדגם גדול וטורניר אחד לא נחשב, לכן אשמח אם תשים בzip תחרויות[ובלי לעשות סלקציה
קח את כולן] ותעלה לפורום או תיצור איתי קשר לשלוח בפרטי ונראה באמת איך הולך לך. בכל מקרה, בידיים שציינת, הפסדת 2 מתוך 3 פעמים במצב שבו אתה מוביל[WTF הלך בראש של ה86 הזה] ופעם אחת בcoinflip, אבל שוב - זה רק תחרות אחת ואני מנחש אחת שממש היה לך חוסר מזל. אשמח לנתח על פני מדגם יותר גדול
וכמה leaks ברורים שאתה יכול לשפר במשחק שלך: 1. בפעם המיליון: DON'T LIMP KK!!!!! 2. תן הימור יותר נמוך בפעם השנייה עם הKK או אולי צ'ק-רייז. אני נוטה לתת הימור ראשון שם, אבל הרבה יותר קטן מזה. אפילו חצי קופה לרוב תפחיד את כולם, אבל אם לא - מצויין. אני מנחש שהייתה קופה גדולה ולא רצית להפסיד איתה אז נתת הימור להפחיד את היריבים אבל בפועל - אתה מוביל על כולם שם בגדול. 3. כמה ידיים שלא היית צריך לשחק לדוגמא: לימפ אחרי עוד שחקן עם Q6o בMP האחרון, לימפ אחרי שהרבה נכנסו לקופה עם 56o כשהבליינדים כבר די גבוהים[כןכן, אפילו שכבר נכנסו הרבה אנשים לקופה ואתה בפוזישן], ובהחלט בהחלט בהחלט לא היית צריך להיכנס עם 95s כשהבליינדים כבר ב240 ולך נשאר 3 אלף צ'יפים. לא הייתי נכנס האמת עם היד הזאת בשום מצב בתחרות
4. אחרי 3 לימפרים עם AK בSB, תן העלאה *הרבה* יותר גדולה. רצוי פי 3 + עוד BB אחד ללימפר 5. אם Fin88 שחקן loose, שיחקת את ה99 מצויין
ואם אתה מעדיף שאתן לך עוד leaks בידיים עתידיות בפרטי, תגיד לי

Johnblaze

New member
אניגם רוצה

שתבדוק לי אם יש לי leaks מה צריךלעשות ? אני משחק בפולטילט

darkAI

New member
כל מה שאתה צריך לעשות זה..

להצטרף לקורס לימוד הפוקר של darkAI שייפתח בקרוב! הסכמתי לעזור לkgt1 כי אנחנו כבר מזמן מדברים על זה פה ובאמת סיקרן אותי אם הוא כ"כ סובל מסאקאאוטים או שיש בזה עוד משהו. בכל מקרה - ניחא, נציץ בידיים שלך ונראה אם יש כמה דברים ברורים שצריך לשפר. תכניס את כל היסטוריית הידיים שלך לקובץ zip ותעלה לפורום או שלח לי לפרטי.

darkAI

New member
Crap. תיקון הודעה:

פשוט פתחתי מסד נתונים חדש על השם שלך בpokertracker ואני מסתכל את הידיים שהפסדת או הרווחת בהם הכי הרבה. עכשיו.. אני מנחש שהעלית טורניר שבו לדעתך היה לך חוסר מזל, נכון? בכל מקרה.. AA ופעמיים KK ב8 הידיים הראשונות של הטורניר.. אתה באמת אחד מחסרי המזל של הפורום חח בכל מקרה, יש לי דרך די פשוטה לנתח, במידה ומשעמם לי, אם היה לי פחות או יותר מזל או חוסר מזל. כמובן שצריך לקחת טווח נרחב של ידיים. לרוב אני לוקח את כל הטורנירים של היום, שזה בד"כ קרוב ל10. הדרך הזאת מתעלמת מכמות הצ'יפים או הBBים שזכיתי או הפסדתי ביד, כמו גם מידיים שבהם הצ'יפים לא נכנסו מיידית אבל בכל זאת היה לי חוסר מזל. אני לוקח רק את הידיים שכל הצ'יפים נכנסו לקופה לפני הפלופ, או אם 70% מהכסף נכנס בפלופ/טרן, אז אני לוקח גם את היד הזאת למדגם. אני מפרק את זה למצבים של 50-50, מצבים שבהם אני מוביל[70-30] ומצבים שבהם היריב מוביל[30-70] ומחשב איך הלך בכל סוג של מצב. אם לתת לך דוגמא לאיך הלך לי אתמול[יום די מזליסטי עם כמה סאקאאוטים עצומים לטובתי. אבל כמובן כמה נגדי גם כן
]:
26.10.2009 Profit: $10 50-50 ------ AT vs 77 - 46% vs 53% - I lose QT vs 55 - 49% vs 51% - I lose AQ vs AT vs AJ - 48% vs 26% vs 26% - I lose, AT wins KQ vs 44 - 48% vs 52% - I win TT vs KQ - 53% vs 46% - I lose KQ vs AK on 2J6[FD for me] - 47% vs 53% - I win 66 vs QJ - 52% vs 48% - I lose AK vs 77 - 45% vs 54% - I win JQ vs A6 - 48% vs 51% - I lose QQ vs A3 vs 66 - 56% vs 24% vs 20% - I lose Supposed to win 49% - 3/7 - I won 30% 70-30 ------ A9 vs T4 - 63% vs 36% - I win KK vs AT vs AQ - 73% vs 9% vs 18% - I lose, they both win AQ vs J9 - 64% vs 35% - I win K8 vs T8 - 66% vs 34% - I win AQ vs K9 - 63% vs 37% - I win QQ vs JJ vs Q9 - 72% vs 17% vs 11% - I lose Supposed to win 72% - 4/6 - I won 66% 30-70 ------ A5 vs KK - 34% vs 66% - I win AJ vs KK - 32% vs 67% - I lose T9 vs AT - 28% vs 72% - I lose K2 vs 78 on T7Q2 - 11% vs 88% - I win and the stupid idiot shouldn't have called to begin with AJ vs AQ - 26% vs 74% - I win Q8 vs JQ - 26% vs 73% - I lose QJ vs KJ - 26% vs 74% - I lose Supposed to win 26% - 3/7 - I won 42%​
אני מנחש שהדרך שלי היא די בסיסית לראות אם היה לך מזל או לא, אבל היא שימושית
עכשיו.. לא נתת מדגם גדול וטורניר אחד לא נחשב, לכן אשמח אם תשים בzip תחרויות[ובלי לעשות סלקציה
קח את כולן] ותעלה לפורום או תיצור איתי קשר לשלוח בפרטי ונראה באמת איך הולך לך. בכל מקרה, בידיים שציינת, הפסדת 2 מתוך 3 פעמים במצב שבו אתה מוביל[WTF הלך בראש של ה86 הזה] ופעם אחת בcoinflip, אבל שוב - זה רק תחרות אחת ואני מנחש אחת שממש היה לך חוסר מזל. אשמח לנתח על פני מדגם יותר גדול. וכמה leaks ברורים שאתה יכול לשפר במשחק שלך: 1. בפעם המיליון: DON'T LIMP KK!!!!! 2. תן הימור יותר נמוך בפעם השנייה עם הKK או אולי צ'ק-רייז. אני נוטה לתת הימור ראשון שם, אבל הרבה יותר קטן מזה. אפילו חצי קופה לרוב תפחיד את כולם, אבל אם לא - מצויין. אני מנחש שהייתה קופה גדולה ולא רצית להפסיד איתה אז נתת הימור להפחיד את היריבים אבל בפועל - אתה מוביל על כולם שם בגדול. 3. כמה ידיים שלא היית צריך לשחק לדוגמא: לימפ אחרי עוד שחקן עם Q6o בMP האחרון, לימפ אחרי שהרבה נכנסו לקופה עם 56o כשהבליינדים כבר די גבוהים[כןכן, אפילו שכבר נכנסו הרבה אנשים לקופה ואתה בפוזישן], ובהחלט בהחלט בהחלט לא היית צריך להיכנס עם 95s כשהבליינדים כבר ב240 ולך נשאר 3 אלף צ'יפים. לא הייתי נכנס האמת עם היד הזאת בשום מצב בתחרות 4. אחרי 3 לימפרים עם AK בSB, תן העלאה *הרבה* יותר גדולה. רצוי פי 3 + עוד BB אחד ללימפר 5. אם Fin88 שחקן loose, שיחקת את ה99 מצויין ואם אתה מעדיף שאתן לך עוד leaks בידיים עתידיות בפרטי, תגיד לי

Kgt1

New member
ביד עם הAK בטעות נלחץ לי המין רייז התכוונתי

בכלל לדחוף אול אין שם (או לפחות לעשות רייז ענקי)... בכל הידיים המיותרות שעשיתי של לימפ כשהייתי שורט סטאק הייתי סתם טילטד, זו כבר בעיה אחרת כמובן שיש לעבוד עליה... בכל אופן, הרגע שיחקתי איזה SNG וניצחתי עם אול פרה פלופ בדאנק מוב אסים של בחור אחר, שאפילו תפס סט בפלופ, אבל תפסתי שם ראנינג סטרייט. אני נוטה לחשוב לעתים שחוקי הפוקר פשוט לא תקפים באופן המוכר לנו בFTP, כי כמו שכבר ציינתי לפני כמה זמן כמות הידיים שבהן היד החלשה מנצחת אשר משוחקות מולי (גם כאלה שאני לא משתתף בהן, לטובתי כמובן שיהיו פחות כי אני אשתדל לא להכניס את כל הצ'יפים שלי בפיגור) הן לא עומדות בציפיות התוכלת. אגב, תודה רבה על ההשקעה עבורי.

shaywh

New member
אצלי דוקא ftp עובד טוב, אפילו יותר מדי טוב

אני מקבל אסים כל הזמן בתקופה האחרונה והסטטיסטיקה עובדת מצויין. לשניים מתוך בערך השש-שמונה האחרונים היה מולי KK כדי לתת ערך מלא, כשמישהו פגע בזוגיים מוזרים מולי בפלופ (8-3) בא הJ שייתן לי סט בריבר ויעשה צדק. בקיצור, כמו שפוקר אמור להראות ביום הולדת שלך. יצאתי ברווח של יותר מ500 בליינדים היום. אחרי משהו כמו שעה וחצי של משחק.

darkAI

New member
אני מתקשה להאמין..

שיצאת אחרי שעה וחצי כשאתה רץ כ"כ חם! [running hot] בכל מקרה - הלוואי על כולנו

shaywh

New member
הדג העיקרי בשולחן יצא

כשהאסים שלי היו מול מלכים הוא השווה את כל העסק עם AhJh, אחרי שהוא היה מושקע סה"כ ב9 בליינדים. האמת שהוא העסק נהיה מפחיד כי בטורן היה לו פלאש דרואו וטופ פייר, בסוף הרגשתי שאני עשיתי לו סאק אאוט. אבל חוץ מזה, יש גבול כמה אני יכול לשחק על לפ טופ בלי עכבר. ועוד עם ויסטה שלא תמיד זורמת בכיף עם כל הדברים שאני פותח. ביד אחת ניסיתי לפתוח ברייז סטנדרטי עם 89s, המחשב נתקע קצת בלחיצה על הפלוס ולכמה שניות עבד לא טוב, כשכל העסק השתחרר מצאתי את עצמי פותח ב21 בליינדים ומקבל אול אין מהביג בליינד בתשובה...

למעלה