אתם מרשים לי להיות פלצנית, באופן חד פעמי?

suki da yo

New member
אתם מרשים לי להיות פלצנית, באופן חד פעמי?

אולי תספרו לנו למה אתם אוהבים את הבלוגיה? עם כל שרשורי חוסר שביעות הרצון, אפשר לחשוב שמישהו מכריח אותנו להישאר פה, או לפחות שמשלמים פה מספיק שנוכל להאכיל ככה את 16 החתולים שיש לכל אחד מאיתנו. אבל זה ממש לא ככה, ואם אנחנו פה, כנראה שיש משהו שגורם לנו להישאר... אז בואו נשנה קצת את האוירה... אם כל אחד ישרשר רק דבר אחד שגורם לו לחזור דוקא לפה למרות שאין שעון! שסופר! קדימה! (בדיחה! בדיחה!
), בטח יהיה קצת יותר נחמד... ~~~~~~~~~~~~~~~ כן, אני מאמינה בגישה החיובית. היפית מחבקת עצים? אולי. אבל אני מחייכת הרבה...

wranger

New member
חלילה פלצנית. להיפך, רעיון מצוין.

(יצא שהייתי קצת מיליטנטי בימים האחרונים, אה?) אם לציין רק דבר אחד שגורם לי לחזור דווקא לפה, אז זה מזג האוויר: בבלוגיה הכי חמים ונעים, בישראבלוג קריר, ומקומות אחרים לא בדקתי.

כי הבלוגיה היא הבית,

כי השכנים נאים בעיני, כי יש פה תחושת קהילה, כי אני אוהבת את הכלים שתפוז מספק, כי נעים לי וידידותי לי. זהו, ככה בשלוף.

suki da yo

New member
טוב גם אני אספר למה..

מהרבה סיבות, אבל בעיקר, כי הממשק קל להפעלה ויש לו בערך כל פיצ'ר שיכולתי לרצות (קל להפעלה זה חשוב, אני המחשב שלי מסתדרים רק כי הוא יודע שהתגובה הכי סבירה לחוסר שיתוף פעולה היא בעיטה) וכי אני פה כבר שנים, והבלוגיה היא ההמשך הישיר של ההתמכרות שלי לפורומים מסויימים בתפוז |שיעול|ספרים וספרות|שיעול| .

siv30

New member
כי ../images/Emo43.gif הוא ה../images/Emo82.gif שלי כבר יותר מ-5 שנים

כי זה הממשק הנח ביותר מכל מה שניסיתי, כי יש כאן אנשים שאני
וכי
נמצא היכן שה
נמצא

כלכלונת

New member
וואו. מאיפה להתחיל?? בראש ובראשונה- האנשים. לגמרי אין על הבלוגרים של תפוז, תמיד מפרגנים ואוהבים. כיף! והמערכת ניהול של הבלוג, זה באמת אחד הדברים הנוחים והקלים לתפעול

mary lou

New member
הצבע הכתום. בסמל, בעורך.

אמרת דבר ראשון וזה מה שעלה לי לראש ראשון. נו, אני בטוחה שאת הדברים החשובים יגידו אנשים חשובים.

הבלוגיה היא

בית שני שלי, מקום בו אני יכולה לדברולכתוב על כל מה שבא לי, בזכות הבלוגיה יצא לי להכיר כמה חסרים טובים שמלווים אותי גם מחוצה לה. הממשק הוא נוח ונעים וגם גרועה כמוני במחשבים יכולה להסתדר כאן בקלות

דנטל

New member
*4 חתולים שאחד מהם צריך אוכל רפואי יקר

טוב, אין לי מקום בשרשור הזה, כי בקושי הבעתי חוסר שביעות רצון.

שירה1973

New member
איזה רעיון מקסים ואופטימי ../images/Emo13.gif

לא זכור לי שהבעתי חוסר שביעות רצון באופן מיוחד, אבל להביע שביעות רצון אני תמיד שמחה: נעים לי לכתוב כאן, הכרתי אנשים מקסימים ומיוחדים שנכנסו לי ללב ולנשמה, גיליתי מחדש את אהבת הכתיבה שלי שנזנחה קצת בשנים האחרונות, הבלוג מאד פשוט ונוח לתפעול (ועבור הדיוטית-מחשבים שכמוני זה חשוב כמובן). מבחינתי אני עדיין חדשה בעולם הבלוגים, וחושפת עוד חלקים ממנו בכל יום.

photofreak

New member
תורי

למרות שאני חדש בבלוגיה של תפוז. כי כמו שכתבו פה זה המשך ישיר של ההתמכרות שלי לפורומים בתפוז גם בגלל שהבנתי מהר מאוד איך לנהל את הבלוג וכמה זה פשוט וגם בגלל שאפשר להכנס לבלוג ולתפוז מהפלאפון וזה חשוב לאנשים שלא נמצאים רוב הזמן בבית כמוני (חייל-עוד שנה וחודשיים לשחרור!)

m i r u s h i

New member
מחכה ליום שתשתחרר!../images/Emo108.gif

זה יהיה 3 חודשים לפני השחרור שלי

Tali1912

New member
למה?

מפליא אבל יש כמה אנשים <קמצוץ> מהבלוגיה שאני מאוד אוהבת, אוהבת את הבלוגים שלהם, אני אוהבת את הבלוגים שלי. אוהבת את הפורומים שעוסקים בבלוגיה למרות שאני בדרך כלל מנפצת זכוכיות פה ואני חושבת שיש ביקורת צריך להגיד אותה גם אם הדברים לא נעימים לכמה כולל המנהלים ולא צריך לעשות את זה בסתר-מסר <יצא חרוז כזה>. אפילו שנעמה אמרה שזה לא מוסיף כבוד למי שמעביר ביקורת, אבל כמו שאמר דן חלוץ "למי איכפת", גם אם לא נעים אומרים. זהו זה מה היה לי להגיד. באיייווש

m i r u s h i

New member
זה הבית. ../images/Emo108.gif

ולא רק "דף הבית"
יש פה גם סוג של משפחה מיוחדת. ותפוז זה המקום להכיר חברים חדשים ואנשים נפלאים :)

TheWhiteTigris

New member
ותק :p

אני בתפוז עוד מאז שהתחלתי לגלות את האינטראקציה בין האנשית דרך הרשת (אי שם כשעליתי לי"א) וגם יחסית לאתרים אחרים - תפוז משתדלים להענות לשגעונות הגולשים - בונוס גדול מבחינתי.

ע ל ו מ ה

New member
שאלה טובה ../images/Emo45.gif

באתי ונשארתי בגלל יופיו של ממשק המשתמש. הבלוגים כאן מהוקצעים, הקוים שלהם נקיים, הגדלים של הפונטים שלהם עדינים. זה היה נכון עוד במראה הקלאסי, שהיה היחיד כשבחרתי את תפוז. וזה רק השתפר עם הזמן. גם הקשר עם תפוז - שנעשה דרך הפורומים - הוא מוצלח ופורה. אולי יש לנו תלונות ורעיונות לשיפור הקשר, אבל אני לא מכירה כזה קשר במקומות אחרים (טוב, מודה שאני לא מכירה יותר מדי מקומות אחרים ממילא). בתפוז יש הקשבה לרעיונות של הקוראים והכותבים, והמערכת כל הזמן משתפרת. אולי מה שקצת כואב בחודשים האחרונים זה שנראה שהפוקוס קצת השתנה, כי עכשיו מתווספים חידושים שהשיקול להוסיף אותם הוא לא בהכרח טובתנו אלא טובת איזשהם מדדים שזרים לנו. אבל עדיין יש כל הזמן שינוי, שיפור, והידוק הממשק. מעבר לתפוז עצמו יש כמובן את האנשים שהכרתי פה. יש לי את הקומונה הקטנה והפרטית שלי, יש את פורומי הבלוגים שאני מאד אוהבת, ויש גם עוד כמה פורומים ש... דווקא נשבר לי מהם |שיעול|הורים לילדים ביסודי|שיעול|. בסופו של דבר יש כאן כל מה שאני צריכה - במה פרטית, במה ציבורית, דיונים מעניינים, דיונים מקצועיים ודיונים אישיים. והכל בממשק מוצלח.

חהמן

New member
חה!

כי תפוז נותנים כסף. אף אחד אחר לא עושה את זה. לא צריך עוד סיבות. לא ניסנו מערכות אחרות, אז אין לנו נתונים להשוואה, אבל רק בתפוז אנחנו מקבלים 0.8 אגורה על כל כניסה. איך, איך אפשר להתעלות על זה? אנשי חה!

חהמן

New member
חה!

לא שאנחנו רוצים להתלונן או משהו, אבל למה השרשור הזה קיבל את הנעיצה בראשונים של הפורום? כלומר, ההערצה העצמית שלנו את עצמנו זה חביב, אבל לא אמור להינעץ, לא? אנחננו חשבנו שרק "על מה כותבים" ו"כדאי לקרוא" מקבלים את הנעיצה בפורום הזה... אנשי חה!

Bezalel P

New member
מעבר לשרשורי ההמלצות, אפשר לנעוץ דיונים

כשמתפתח דיון חשוב ומעניין בעיני, למה שלא ננעץ אותו כדי שכולם ישימו לב וישתתפו?

חהמן

New member
חה!

בגלל שנעצת דווקא את הדיון הזה. זאת אמנם זכותך, אבל יש בזה משהו קצת, אממ, פישי. אותנו לימדו שמנהל טוב נותן למחמאות לבוא מעצמן, אבל את הביקורת הוא דואג לקבל. יכול להיות שבגלל האווירה שנוצרה בפורום הזה בזמן האחרון הדיון הזה הוא באמת מאוד חשוב, אבל לנעיצה שלו יש ריח לא כל כך נעים. זאת רק הדעה האישית שלנו, ולא באה בשום צורה לבקר או להעיד עליך, מעבר למקרה הספציפי הזה. אנשי חה!

למעלה