אין סוף תיבולים, בהתאם למנה והחשק...
תוספות למלח:
תערובת גרגרי פלפל גרוסים (אדום, ירוק, שחור, לבן)
חמאה וצ'יפוטל קצוץ דק
שום כתוש (הרבה) ושמן זית מעודן (מאכל יווני)
מחית שום קונפי ועירית קצוצה
חמאה ופפריקה מעושנת
גבינת שמנת ופטרוזיליה קצוצה
גבינת שמנת חרדל ואגוז מוסקט
שמנת חמוצה ושמיר
גבינת שמנת ושום ירוק (שומית)
חמאה/שמנת מתוקה והיקורי
חמאה וגבינה טובה מגוררת
מחית אנשובי ובצל מטוגים עם צלפים
מחית בצל ושום מטוגנים וגרם מסאלה
מחית חציל קלוי ללא גרעינים
מחית פלפלים אדומים קלויים
מחית סלריאק ובצל
מחית כרובית ואגוז מוסקט
מעט חזרת לבנה מגוררת ושמנת חמוצה
....
צריך עוד?
הפירה לפעמים עדין ולפעמים מעט גס.