אתם מתבלים את הפירה רק במלח?

yair_bar

New member
מנהל
אתם מתבלים את הפירה רק במלח?

או שיש לכם רעיונות מעניינים לגיוון
 

TCHM

New member
אין סוף תיבולים, בהתאם למנה והחשק...

תוספות למלח:
תערובת גרגרי פלפל גרוסים (אדום, ירוק, שחור, לבן)
חמאה וצ'יפוטל קצוץ דק
שום כתוש (הרבה) ושמן זית מעודן (מאכל יווני)
מחית שום קונפי ועירית קצוצה
חמאה ופפריקה מעושנת
גבינת שמנת ופטרוזיליה קצוצה
גבינת שמנת חרדל ואגוז מוסקט
שמנת חמוצה ושמיר
גבינת שמנת ושום ירוק (שומית)
חמאה/שמנת מתוקה והיקורי
חמאה וגבינה טובה מגוררת
מחית אנשובי ובצל מטוגים עם צלפים
מחית בצל ושום מטוגנים וגרם מסאלה
מחית חציל קלוי ללא גרעינים
מחית פלפלים אדומים קלויים
מחית סלריאק ובצל
מחית כרובית ואגוז מוסקט
מעט חזרת לבנה מגוררת ושמנת חמוצה
....
צריך עוד?

הפירה לפעמים עדין ולפעמים מעט גס.
 


אנסה את כל הרשימה !
אתמול הכנתי חזרת לבנה ושמנת Mama Mia זה טעים .

תודה רבה
 

TCHM

New member
נכון זה מצוין...


תוסיפי מעט חזרת מגוררת לסלט תפו"א (תפו"א גזר מיונז/שמנת וביצה קשה)
משדרג פלאים.
 

yair_bar

New member
מנהל
איפה ניתן לקנות בארץ את המסננת בה מעבירים את הפירה

במסעדות כדי להגיע למרקם קרמי-אחיד?
&nbsp
עד לפני כמה שנים הייתי מכין בצורה פשוטה עם מזלג, אבל אז התברר לי שהגברת אוהבת פירה אז החלטתי להשקיע.
&nbsp
קניתי את מועך הפירה (בצורת מועך שום מוגדל), אני משתמש בתפוחי אדמה מזן מיוחד, חמאה טובה, מבשל את תפוחי האדמה על קליפתם ומכין לפי המתכון והוראות של ג'ואל רובושון.
&nbsp
הדבר היחיד שחסר לי הוא המסננת והקלף לסיום.
&nbsp
&nbsp
 

TCHM

New member
אתה צריך נפת משי מנירוסטה...

כמו כאן, תשתמש בה כשהיא הפוכה ובעזרת קלף פלסטיק
(גמיש) ישר.
אין בעיה להשתמש גם במסננת נירוסטה דקה פשוטה ולמעוך
עם קלף חצי עגול.
אני לא מעביר במסננת מכל סוג, אחרי המעיכה במולי ברשת
הדקה והוספת החמאה והחלב זה הופך לדייסה ואין צורך בסינון
נוסף.
חשוב - שהחלב יהיה חם והחמאה בטמפ' החדר ולהוסיף מעט
בכל פעם (להתחיל עם החמאה) תוך כדי ערבוב עם מטרף ידני
כך גם עם החלב.
 

פוקסי99

New member
הפירה שלי

אני מבשל תפוח אדמה בקליפתם יחד עם בטטה אחד.
לאחר התרככות תפוחי האדמה מקלף ומועך יחד עם הבטטה מתקבלת מחית חלקה בצבע ורוד מוסיף חמאה מלח . ופלפל שחור
 
למעלה