אתם מתחילים ללמוד לבחינות?

אתם מתחילים ללמוד לבחינות?

אתם מתחילים ללמוד לבחינות, למרות שלא ידוע אם הם בכלל יתקיימו בתאריכים שנקבעו בתחילת שנה, או שאתם מחכים להודעה בנושא? אני מתחילה ללמוד, אבל אני מרגישה מתוסכלת, ולא כל כך מצליחה להתרכז בעיקר בגלל החשש הזה. מעניין אותי מה אתם עושים? מתי לדעתכם נדע באמת את גורל הבחינות, ומה לדעתכם באמת יהיה גורלן? האם על סמך שביתות דומות קודמות, המגמה היא לדחות את המבחנים או לקיימם כסדרם?

הבחינות של הקורסים הנלמדים יתקיימו...

אבל המבחן הראשון הוא רק בעוד 3 שבועות, לפי מועד סיום הסמסטר המקורי, למה כבר להתחיל ללמוד? עוד שבועיים אני אתחיל.

IdanXP

New member
../images/Emo45.gif יש עוד זמן להתחיל ללמוד...

גם אם המבחנים יתקיימו במועדם.

כן, אבל נגיד לי יש 3 מבחנים באותו שבוע

ושבוע אחד ללמוד לשלושתם (שלושתם שבוע אחרי הבחינה הראשונה, שבעוד 3 שבועות), ושבוע אחד לעולם לא יספיק לי ללמוד לשלושתם... אז אם לא אתחיל עכשיו ללמוד לחלק מהמבחנים שבשבוע ההוא, אני לא יודעת מתי כן אוכל ללמוד... ודי מעיק לחשוב שאני אולי לומדת סתם.

תעשי מה שמתאים לך...

לי זה פשוט לא אפקטיבי ללמוד כחודש לפני המבחן, אני לא אזכור כלום.

amitk80

New member
בחינות סוף סמסטר

אהלן דולי, מה נשמע? תשמעי אף אחד כרגע לא יודע מה יהיה עם הבחינות אפילו עם קורסים שנלמדים. שאלתי מתרגלים והאמת שהמצב לא בדיוק ברור ואין מושג לאן זה ילך. תראי, אני בן אדם שבדרך כלל צריך הרבה זמן ללמוד כדי להצליח במבחן אבל הבעיה היא שאף אחד לא יודע מה יהיה עם זה. אני מציע שתחכי עוד שבוע (כאשר יפוג האולטימטטם) ואז דברים יהיו יותר ברורים. אם מבטלים את הסמסטר יכול להיות מצב שגם יבטלו את המבחנים. מה שאני כן יכול להציע לך זה להתחיל לחזור על החומר ואולי קצת לסכם את מה שכבר סוכם (אם זה עוזר לך) - בהנחה שמדובר במקצוע שהוא הומני. אם מדובר במקצוע ריאלי אז אולי להתחיל לפתור קצת תרגילים. אבל, באמת שזה מוקדם וחבל. תהני מהחופש כל עוד את יכולה כי כאשר יתחילו הבחינות לא יהיה לך הרבה זמן לבלות ולהנות ומעבר לזה שאת לא יכולה לדעת בוודאות מתי הבחינות יהיו אם בכלל (למרות שאפשר לראות זאת במערכת שירותים לסטודנט) אבל תחכי שהתמונה תתבהר. בהצלחה וסוף שבוע נעים, עמית

amitk80

New member
אחלה שיהיה בהצלחה

ויהיה בסדר. (עד כמה שזה נשמע קלישאה)

למעלה