אתם מתכוונים

קפיטו

New member
אתם מתכוונים

לצפות בטלנובלה "מיכאלה" שמחליפה את הסדרה שלנו? אני לא מתכוונת לראות פרק אחד, ולא רק בגלל שזה מחליף את הסדרה הכי שווה בעולם, טלנובלות ישראליות לא תופסות אצלי

Koobit

New member
נכון...

מילא השתיים הראשונות, עוד היו בקו ההיגיון אבל אחריהן... הטלנובלות הישראליות פשוט איבדו כיוון. הן יותר מדי... טלנובלות ולא משהו מרגש או מעניין במיוחד.

Camillinia

New member
אין סיכוי שאני רואה את זה

למרות שממש אהבתי את לחיי האהבה אבל זאת נראית לי כמו סתם טלנובלה דפוקה כזו. לא משתווה בכלל לקשרי משפחה.

ElinorL

New member
אהההההה

עכשיו אני יודעת למה זה רק בכבלים! כי זה ישראלייי לא נורא, בטח משחקים גרוע כמו בכל הטלנובלות הישראליות שיצא לי לראות...

קפיטו

New member
חחחח

נכון, המשחק ממש גרוע בטלנובלות ישראליות ואין מצב שאני אצפה.. ולא הבנתי את התחרויותיות שלהם ביס והוט עם "השיר שלנו" ו"מיכאלה"... אולי הם יעשו "השיר של מיכאלה" וגמרנו? וחוץ מזה בישראל ממש לא מפתחים את הז'אנר של הטלנובלות, הם עושים רק טלנובלה או שניים כל פעם לעומת ארגנטינה או ברזיל שמפוצצים בטלנובלות

ElinorL

New member
ככה זה

לא בכל מקום מפתחים אותם דברים וישראלים פשוט לא יודעים שחק טלנובלות וכל אחד עושה סדרות משלו כדי שיהיה דברים שיש רק אצלו וירצו לעבור אליו אם הכל היה אותו דבר בכל החברות לא היתה תחרות ולא היה צריך חברות אחרות בכלל...

למעלה