אתם/ן כל כך עוזרים לי אז עוד שאלה

אתם/ן כל כך עוזרים לי אז עוד שאלה

קודם כל המון
על כל הפריסות והפירושים שאתם עוזרים לי. משהו שלא חשבתי שאני אשאל כאן אבל זה הופך להיות חלק גדול מהחיים שלי. אני עומדת לפתוח מועדון כעסק פרטי, מדובר במועדון מעריצים. הייתי רוצה לדעת מה הסיכויים של המועדון הזה להצליח. שאלתי את השאלה ככה: מה הסיכויים של המועדון להצליח? מלך המטבעות, מיזוג, נער המטות, שתי חרבות סיכום: תשעה מטות

צ ל י ל 8

New member
מועדון מעריצים

מה – מלך המטבעות הסיכויים - מיזוג של המועדון – נער המטות להצליח – 2 חרבות סיכום: תשעה מטות האם את שואלת מתוך מניעים כספיים? בכל אופן, תצטרכי להשקיע הרבה בניהולו ולמצוא את הזמן למועדון זה. האם המועדון הוא דבר חדשני או משהו שקשור באינטרנט? ההצלחה לא תהיה משהו מזהיר, ואם הוא עוסק במשהו לא נפוץ או "קשה" (לא נתת רקע לגבי איזה מועדון מדובר), אז את צריכה להיזהר.

קצת יותר רקע ופרשנות

השאלה לגבי הצלחה היא לאו דווקא כספי אם כי כסף יכול לעזור למועדון להתפתח. אכן, מדובר על משהו לא נפוץ וקשה - מועדון מעריצי אלביס פרסלי. הרעיון החל בעקבות השתתפות שלי בפורום הנ"ל וכניסה לניהולו במשותף עם המנהל המקורי. המועדון כבר קיים וירטואלית ופה ושם יש גם מפגשים "חיים". החברים במועדון כמהים למקום קבוע שאפשר יהיה ממש להגיד ש"יש לנו מועדון". בחו"ל הדבר פועל יפה. יש מועדונים רבים שפועלים כך אבל הם קיימים כבר שנים ואני מניחה שגם אצלם הדרך לא היתה קלה בהתחלה. יש בארץ קהל שמעוניין במועדון כזה אבל צריך לדעת איך להגיע אליהם, זה דורש פרסום, פרסום דורש כסף. השאלה שלי לגבי ההצלחה, זה האם המועדון הזה בכלל יצליח להתפתח, לגדול או שמא צפויה לי אכזבה והוא פשוט יתמוסס לו עם הזמן?

צ ל י ל 8

New member
עפ"י הפריסה

לא צפויה הצלחה מזהירה בנדון, וגם לא הזרמת כספים אליו. אפשר להיפגש סתם כי נחמד, אבל לא לנסות לעשות מזה משהו שיווקי או קבוע מדיי...

../images/Emo10.gif במילה אחת ../images/Emo26.gif אכזבה

זה מה שאומרים לי כל הזמן אנשים מסביב, גם מתוך המועדון.

צ ל י ל 8

New member
אז אם כולם נוטים לאמר את אותו דבר

כנראה שזה לא שווה את המאמץ
לא נורא

למעלה