אתם נוהגים שונה באוטו עם הילדים או בלעדיהם?

• פותח הנושא hag70
  • פורסם בתאריך

hag70

New member
אתם נוהגים שונה באוטו עם הילדים או בלעדיהם?

הכוונה נוהגים ב
. כשאני עם הילדה אני משתדל לנהוג הרבה יותר בטוח מאשר אני לבד (וגם ככה אני די זהיר
, אבל "מועד" לפעמים). הנושא עלה לי כי לגיס שלי שהוא בן 40+- יש 30+ נקודות הוא עשה כבר פעם אחת תאוריה וכנראה הוא בדרך לשלילה לכמה חודשים, וחשבתי שעם כ כך הרבה נקודות זה בטח סגנון הנהיגה הקבוע שלו
. סתם תהייה.

אחי נוהג כמו נהג מרוצים, תמיד אני

חוששת (יש לו רקורד של תאונות ועבירות תנואה) בדיוק חשבתי על זה השבוע כשהוא הפך לאב בעצמו - אם זה ישפיע גם ל סגנון הנהיגה שלו וימתן אותו.

AlonPe

New member
כן, שונה ../images/Emo3.gif

יותר זהיר עם הילדים. אבל משתדל לצמצם פערים (לנהוג "פרוע" גם איתם!!!) סתם! סתם!

tudu

New member
נוהג כמו סבתא כל הזמן !!!

אני מאז ומתמיד נוהג זהיר ! כל הזמן מסתכל במראות.. מחפש את הלא צפוי.. צריך להיות טמבל לגמרי כדי 'להשתולל' על הכביש. ב18 שנה של נסיעה - אין לי אף דו"ח !! (אה.. בעצם פעם עצרו אותי על נסיעה בנתיב של תחבורה ציבורית.. לפני איזה 10 שנים.. וגם את זה המשטרה ביטלה לי כשהיא ראתה שאני 'נקי' כמו שמעולם לא ראו שם..)

hirshfe

New member
אוטו הדבר

(שגייאת הכתיב בכותרת מכוונת). אני נוהג זהיר. שומר מרחק תמיד וזה מה שהכי חושב. וכן אני עובר לרוב את מהירות המותרת - אבל אני תמיד אשמור מרחק

Master Stav

New member
חשבתי על זה כול היום אתמול

וכן אני נוהג שונה .... בהחלט לאט יותר , מסתכל יותר על הסביבה שלי מבחינת הנהיגה ובהחלט עוקף פחות כל שכן עוצר פחות ... יתרה מכך ביישוב שלי הונהגה תכנית עיניים בדרכים אותה הראתי פה בעבר הדבר משפיע על כול תרבות הנהיגה ביישוב ....כך שכן ילדים הם מחנכים ניפלאים בעצם היותם ....שלנו

akavishon

New member
כמעט אותו הדבר, אולי 10 קמ"ש פחות

אני מחשיב את עצמי כנהג טוב וזהיר, אך מהיר. לא משתולל על הכביש, לא תקוע בנתיב השמאלי, מתרחק מנהגים שנוהגים בפרעות, כל הזמן בשליטה ובמודעות סביב מה שקורה בכביש. מסתכל תמיד על הרכב שלפניו וגם על זה שלפניו. בכמעט 20 השנה שיש לי רשיון, יש לי שני דוחות מהירות (סתם מזל רע
)

תמיד הייתי נהג זהיר. יצא לי לנהוג כשיואב

ברכב רק פעמיים, והיתה לי תחושת אחריות כבדה.

בעיקר משתדלת לא לומר מה דעתי על הנהגים האחרים

כשהיא באוטו אני מנסה להיות הכי זהירה, אבל אני חושבת שזה מתקזז עם הסחות הדעת מהמושב האחורי.

למעלה