אתם עובדים גם עם סייחים???

אתם עובדים גם עם סייחים???

יש למישהו מכם סייח??? יש לכם בחווה סייחים??? אתם עובדים איתם,מטפלים בהם??? לי יש סייחה בת שנה ושלושה חודשים עוד מעט יש לנו בערך 40 סייחים כל שנתיים (של החווה) אני עבדתי עם שלי בבית ספר שנה שעברה בשיעורי אילוף והשנה קיבלתי איזה מניאק צעיר שנושך רצח!!! אני צריכה לטפל בו כל יום וגם בשלי ואני עובדת עם שלי 3 פעמים בשבוע ועם השני גם שלוש פעמים

אמממ לא ממש עבדתי עם סייחים

אבל שון היה סייח ורכבתי עליו כמה פעמים אבל כבר לא הוא עבר חווה. ומקס הוא גם דיי סייח הוא בן 3 ואני גם אמורה לרכב עליו. ועבדתי קצת עם גלואי וקלמי. רכבתי על גלואי ורכבתי קצת על קלמי. והייתי עם ג'יני אבל בסוף היא לא נשארה בחווה בפארן.

gal616

New member
כן...

יש לי סייח-שנה וארבעה חודשים....מטפלת בו כל יום...וזהו...

TauraMan

New member
בלייד../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

בלייד הוא סייח ווסטפליף צ'אסנט מדהים, רק בן שנה ו3 חודשים וכבר 154 ס"מ אני מטפלת בו לפחות פעם בשבוע (בזמן האחרון זה היה כל יום) הטיפול מתבטא בהברשה, שטיפה עם צריך, ניקוי פרסות ואם יש אפשרות אז לעבוד איתו במנז(להוביל אותו ולעבוד על מעברי הליכה-עצירה-טרוט וכזה)

puremelody

New member
יש לנו מלא...

בחווה שאני עובדת בה יש כ - סייחים - ואני צריכה להוציא אותם למנג כל פעם וזה דיי מעצבן כי הם קטנים ושובבים...

אסף 1989

New member
לנו בחווה יש

די הרבה סייחים 7 סייחים ואני עובד ומטפל בארבעה מהם. עושה ראונד פן מבריש (להורדת השיער) לוקח אותם למנז' שזה הכי מעצבן, כל הזמן שאני מוציא אותם מהתא עם ראשייה הם מתחילים להתלהב והם כל הזמן רצים. יש אחד שכל הזמן רץ ורץ עליי דורס אותי, נישברה לי ציפורן ברגל בגללו...טיפש....אבל הוא ממש יפה...

Vintage Queen

New member
כרגע הסוס הכי

צעיר שיש לנו הוא בן 3 וחצי! אבל יניב (המאלף שעובד עם החווה!) מחפש לקנות סייחים ולהתחיל לעבוד איתם באילוף.... אז בחצי שנה הקרובה כנראה יהיו מקווה!

../images/Emo13.gif

יש לנו סייחה בשם קארין שבחנוכה תהיה בת שנה... היא ערביה גזעית... פרטית לצערנו- הבת של בריז'יט. ועוד מעט, הפונית החדשה אמורה להמליט (נו!!! יאללה תמליטי כבר!!!)....

סתיו!! כנסי דחוף!!

תצלמי או שתתארי לי את סקאלי! נראה לי שזאת אחות של איקס המאמי.. אממ...... זה חשוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם כן- אז חבל לכם על הזמן!!

צדק8

New member
יש אצלנו

דיי הרבה.. מילאן- אפלוסה מדהים עם אופי מתוק, בן כמעט שנתיים. הוא דיי גבוה אבל אני לא יודעת מה הגובה שלו..אני אברר אני לפעמים מנקה אותו..ומאכילה כשיוצא. עדיין לא עובדים איתו ממש אבל מולכים אותו כל יום ..וכנראה שיקנו אותו עוד מעט
תמונה שלו
ג'וניקה- קווטרית טהורה בת 3. עוד מעט יתחילו לאמן אותה וקאטינג ורופינג. היא טיפה נודניקית אבל גאונההההה. יצא לי להריץ אותה...וכמובן אני מנקה ורוחצת אותה.. גולדי- פלמינו מקסימה בת נראה לי 2 וחצי. אופי מ-ד-ה-י-ם ! בחיים שלכם לא ראיתם סוסה עם כזאת נשמה ענקית. לא עובדים איתה עדיין. כנראה שימכרו אותה
ג'ינג'יר- בת חצי שנה בעיירך. אפלוסה מושלמתתתת. פעם היא לא הייתה ידידותית בכלל אבל עכשיו היא ממש חמודה ! בר-כו - קצת יותר קטן מג'יג'ר. מקומי קצת טיפש (
) וידידותי בטרוףףף..הוא כנראה יהיה סוס בצפר..

aloniguy

New member
יש לנו בחווה

4 סייחים אחת בת 2 וחצי תני סייחים וסייחה בני שלוש וחצי אחד המסייחים הוא שלי וכמעט רק אני רוכב עליו ועושה לו ראונד פן ויש מישהי בחווה שלפעמים שאני לא בא היא מטפלת בו מברישה אותו אבל גם אני. שני הסייחים האחרים אני לפעמים עושה ראונד פן ורוכב אני מטפל בו רק אחרי ראונד פן או רכיבה.

אסף 1989

New member
תגידו לי אם שווה....

סייחה, שישה חודשים, קווטר טהורה-תעודות אמריקאיות, צבע רד דאן, אבא-הוליווד דאן איט, אמא-פלמינו שזכתה בהכי הרבה תצוגות יופי (ואני רוכב עליה
), מחיר-8000 ש"ח.

למעלה