אתם עושים לי טוב

אורן...

New member
אתם עושים לי טוב

גיליתי שההתחברות לפורום זה עשתה לי טוב. הרבה זמן לא בכיתי. זה לא נבע מעצירת הבכי אלה מחוסר הנגיע ברגשות אשר גורמים לבכי. קריאת דברי חברי הפורום גורמת לי לחשוב על דברים שלא התעסקתי איתם זמן רב. היום אני נמצא בשיא של תקופת מעבר קשה בחיים ואני נוהג לעשות הרבה חשבון נפש. אני גם מתחיל להתמודד עם בעיה שהדחקתי זמן רב (לא חשוב מה כרגע). ההתמודדות לא קלה לי אך עצם העובדה שאני בוחש בפצע אני מתחיל להרגיש אותו ואף רואה אותו נרפא. גם הרגישות שלי לאחרים גוברת (לאחר שנפגעה בשנה האחרונה). במסגרת החיפוש שוטפ\ה לטיול שאני מתכנן הכרתי בחור בן גילי שפרש מקרירה מצליחה על מנת לתת דרור לתחושותיו ורגשותיו לעומת העיסוק בענינים חומרים. כנראה אני יטייל איתו... אגב, התכונתי לכתוב על בכי. אז ככה, מספר פעמים בחודש אחרון הרשתי להצמי לבכות. זה היה בכי ´עדין´. התמול בבוקר ממש השתחררתי והוצתי הרבה חרה בבכי ואז חיכתי מרוב שמחה על כך שאני מחרר עצמי מתחושות רעות. על כן אומר לכם תודה על כך שאתם כול-כך נפלאים ואוהדים. אובה אורן

אתה יודע מה?

הוצאת לי את המילים מהפה. גם אני חושבת שההתחברות לפורום עושה לי טוב. אני לא חושבת שאני מפתחת תלות, להיפך, אני מרגישה שאני צומחת מההודעות שלי ומהודעות של אחרים. הכאב גם ככה שם, אז עדיף לשתף אחרים. שמחה שאתה מרגיש טוב יותר... אוהבת ילדה

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
טוב לשמוע

אתה יודע, אומרים שלנעול רגשות בפנים זה לא בריא. אז נשמע כאילו הרגשות שלך מצאו להם דרך לצאת וזה מעולה. זה באמת משחרר את הנפש לעסוק בדברים אחרים במקום לשמור את הרגשות מוסתרים ונעולים.

שם ים

New member
ו...

אתה גם כן גורם לי להרגיש טוב. לבכות זה מצןיין. כי זה מנקה את הנשמה. איזה יופי שיש לך את הכלי הזה. אוהבת, שם ים

למעלה